top
Print side E-mail side 

Anders dokument 1

Får du den fulde begravelseshjælp?

Er der mulighed for at få tilskud til begravelseshjælp, af dine forsikringsselskaber? Det overordnet svar er ja, men de færreste ved det ikke, fordi forsikringsselskaberne ringer ofte ikke til dig og fortæller, at der er mulighed for at hente penge hos dem.

----------------------------- grafisk break

I nogle tilfælde afhængig af hvilke forsikringer du har eller hvilken fagforening du er i, har du mulighed for at få tilskud til begravelseshjælp, men det er de færreste som evt. skulle komme og fortælle dig det. Forsikringsselskaberne vil være så stille som de kan – dvs. du skal selv tage initiativ til at ringe til dit forsikringsselskab og hører dem, om der er mulighed for begravelseshjælp, for du kan være 100% sikker på, at de ikke ringer til dig og fortæller dig det. Du kan evt. spørge en bedemand, om han vil gøre det for dig.

------------------------------- grafisk break / m. baggrundsbillede

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Guide: Begravelseshjælp hos forsikringsselskaber (H2)

Livsforsikring/Dødsforsikring

Hvis du køber en livsforsikring sikrer du dig selv eller evt. din familie et tilskud, men de fleste forsikringsselskaber vil være så stille som overhovedet muligt. Du SKAL selv tage initiativ til forsikringsselskabet ellers kan du være 100% sikker på, at du ikke får noget støtte derfra. Bedemanden kan selvfølgelig hjælpe dig med det, hvis du har brug for hjælp.

Ulykkesforsikring: Dødsfaldsdækning

Du kan vælge dødsfaldsdækning – og kaldet en dødssum, på mellem 100.000 – 6.000.000 kr. du kan sætte navn på hvem udbetalingen skal gå til. Din dækning kan også gå til din nærmeste pårørende eller efter reglerne i arveloven. Hvis det er børn der arver får de først deres sum når de bliver myndige.

En ulykkesforsikring dækker kun, hvis du dør i en ulykke. Den dækker ikke hvis du evt. skulle dø af sygdom eller naturlige årsager – kun hvis der er tegnet en dødssum.

--------------------------------- grafisk break / m. baggrundsbillede

Guide: Begravelseshjælp i fagforeninger (H2)

De fleste fagforeninger tilbyder ikke begravelseshjælp, men der er dog nogle få som gør som eks. 3F og Dansk Metal, hvor det kan svinge fra lokalt, hvilken dækning som ydes. Dansk Metal tilbyder dog kun begravelseshjælp, hvis du har været medlem i mere ind et år. Bedemanden vil altid hjælpe dig hvis du spørg, om han vil undersøge om der var mulighed for et tilskud. Begravelseshjælp udbetales til medlemmer, der mister deres ægtefælle/samlever. Der udbetales fast 1.700 kr.

Følgende fagforeninger, yder ikke støtte til familien ved dødsfald af deres medlem:

-          DANA: Tilbyder ikke begravelseshjælp

-          Ingeniørforeningen IDA: Tilbyder ikke begravelseshjælp

-          Ase fagforening: Tilbyder ikke begravelseshjælp

-          Det faglige hus: Tilbyder ikke begravelseshjælp

-          Krifa fagforening: Tilbyder ikke begravelseshjælp

-          Business Danmark: Tilbyder ikke begravelseshjælp

-          Lederne fagforening: Tilbyder ikke begravelseshjælp

-          Djøf fagforening: Tilbyder ikke begravelseshjælp

-----------------------------

Mangler: Nu skal vi blot have indbygget ordet ”bedemand” 15-20 steder i teksten – omkring hvordan vi kan hjælpe – og det gør vi naturligvis gerne (undersøger begravelseshjælpen). Se nedenfor – resumet – der har jeg bygget ordene ind + ordet: Begravelseshjælp – se det med rødt

------------------------------------------------

Resume, til oversigten inkl. et billede (tal med Johnny – også til toppen af siden):

I denne artikel fortæller bedemanden om hvordan man kan få tilskud til begravelse via dine forsikringsselskaber og fagforeninger. Den lokale bedemand forklarer her hvad en Livsforsikring, Dødsforsikring og Ulykkes forsikring er, så du sikres den korrekte udbetaling af begravelseshjælp ved en begravelse eller bisættelse.

Google SEO-resume: 156 tegn, max antal ord (med mellemrum): Skal forfattes.

Den lokale bedemand vil forklare dig, om hvordan man får tilskud til begravelse via forsikringer og fagforeninger. Bedemanden vil sikre dig korrekt udbetaling af begravelseshjælp