top
E-mail side 

 

DK's billigste bedemand 15.000 tilfredse familier

Få en familien Holm bedemand i samtale eller på besøg i hele landet. Bestil med op til 90 dages kredit eller få bedemanden til gratis at indtaste for en basis-bestilling over telefon hele døgnet.

Bedemand arrangerer alt. Du behøver heller ikke bekymre dig om det papirarbejde, der følger med. Det tager vi hånd om, og vi søger også begravelseshjælp - uanset om der bestilles online, i forretning eller på et hjemmebesøg.

Bedemand Per holm underskrift
Bedemand, Per Holm

Begravelse

Efter højtideligheden bærer familien ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

Dansk hvid begravelseskiste
Iklædning i tøj og ilægning
Aftaler præst/kirke/gravsted
Anmeldelser til myndigheder
Ansøger begravelseshjælp
Rustvognskørsel, 1x15 km.
Kort eller få 14 dages kredit

Fra: 7.406,-
Uden ceremoni: 6.913,-

Læs mere

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

Dansk hvid bisættelseskiste
Iklædning og ilægning i kiste
Aftaler kirke/præst/kirkegård
Laver al papirarbejdet
Dansk Ø-urne eller Sø-urne
Rustvognskørsel 2x15 km
90 dages kredit mod gebyr

Fra: 8.903,-
Uden ceremoni: 7.808,-

Læs mere


 

 

 

Vores tre vagthavende bedemænd ved telefonen

Bedemand Peter Holm, landsdækkende bedemand

Peter Holm, yngste søn, bedemand og i dag instruktør på bedemands uddannelsen. Ring tlf. 70 25 25 33 for uforpligtende samtale eller aftale om et hjemmebesøg.

Bedemand Per Holm har 2.000 begravelsers erfaring

Per Holm, senior-bedemand. Per tager gerne hjem i privaten, så alle aftaler kan træffes i trygge rammer. Ring til Per hele døgnet på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Christian Holm betjener hele landet med begravelses service

Christian Holm, ældste søn og træffes på tlf. 70 25 25 33 i vores lokale begravelses forretninger. Christian er ansvarlig for vores bedemænd over hele landet.


 

 
Bedre Begravelse kåret til Børsen Gazelle 2019

 

Bedemand med danske kister, urner og gravsten

Miljø: Vi har valgt at føre fortrinsvis danske begravelsesartikler. Derfor er vores kister, urner og gravsten er alle produceret i Danmark. Det giver mindre transport og derved mindre miljøbelastning ved en begravelse eller bisættelse.

Vores rustvogne er i gennemsnit under to år gamle og overholder de højeste krav for Co2-udledning. Vi har enkelte ældre amerikanske rustvogne, så man naturligvis kan frabede sig, hvis der er ønske om en bæredygtig begravelseshandling.

Kørsel og strømforbrug i forretninger og alt IT er CO2-naturaliseret. Alt emballage for udførsel af vores service, genbruges i videst mulige omfang.

bedrebegravelse rustvogn

 

 
bedrebegravelse bedemand

 

Derfor er vi Danmarks billigste lokale bedemænd

Vælg en moderne bedemand og spar 5.000,- Få samme ydelser og produkter, nu benyttes blot vores simple onlineformular for papirarbejde og indledende valg af kiste. Ring gerne på tlf. 70 25 25 33 for en indledende samtale, unikt tilbud, hjælp for benyttelse af vores hjemmeside eller aftale om et hjemmebesøg. Vælger du online, kontakter vi dig inden for 15 minutter, efter du har færdiggjort vores indledende bestilling.

Få vores bedemænd til at arrangere den ønskede højtidelighed - i lokale kirke eller fra kirkegård eller krematorium kapel. Når bedemanden i telefonisk dialog med dig, sender vi et link til en bekræftende bestilling - hvis ikke alt allerede er blevet aftalt på hjemmebesøget. Elektronisk er det nu muligt at bekræfte af bedemanden planlagte begravelseshandling, samt vælge blomster, gravsten og urne

Sidst vises en samlet økonomisk oversigt, hvor det også er muligt at købe på ubegrænst kredit. Vi har siden år 2010 været e-mærket, så det er først når vores bekræftende bestilling er gennemført / en faktura er udstedt, at en endelig aftale er indgået. Vores digitale arbejdsgang gør, at vi som bedemænd kan lave det nødvendige papirarbejde, og sikre for udbetaling af korrekte begravelseshjælp.

Gratis: Foretrækker du en onlinebestilling - men vil gerne lige tale med bedemanden først - ring hele døgnet på 70 25 25 33 for samtale med en af vores tre vagthavende bedemænd. 

Sammen taler vi om ønsker og tanker, samt lægger et budget. Vi er e-mærket, så lad trygt os stå for indtastning af informationer for opstart af en bestilling. Det er stadig muligt at få et hjemmebesøg for samtale, samt manuel bestilling og underskrift på dokumenter.

Ønskes størst mulig besparelse, kan vi fremsende et link til en bekræftende bestilling, der erstatter hjemmebesøget praktiske beslutninger om kiste, blomster, urne og gravsten.

Lad bedemanden indtaste for bestilling af en begravelse eller bisættelse

Bededame Annelise Andersen, er bedemand i hele Danmark

Annelise Andersen er vores mest erfarne bedemand. Hendes kontor er i begravelses forretningen i Brøndby, hvorfra hun arrangerer begravelser over hele landet. Ring på 70 25 25 33 for aftale hele døgnet.

Bedemand Jeanne Nørregaard

Jeanne Nørregård kan over telefonen kan rådgive og arrangere - eller lad hende sende sin lokale bedemand for et uforpligtende møde. Ring på tlf. 70 25 25 33 - eller lad Jeanne starte bestillingen.

Bedemand Rannva Jacobsen

Rannva Jacobsen, bedemand med speciale i færøske begravelser, men arrangerer handlinger over hele landet med sine lokale kørende bedemænd. Ring tlf. 70 25 25 33 for indtastnings service.


 

 
certificerede bedemænd

 

Vi kan være fremme inden for 3 timer

Akut eller samtale: Foretrækker du – eller I som familie – bedemandens personlige fremmøde, kommer vi gerne på besøg for en uforpligtende samtale.

Sammen afstemmer vi ønsker og tanker omkring en begravelsehandling, og kun hvis vi sammen kan blive enige om en handling, indgår vi en aftale. 

Vælg landets 2. største begravelses forretning, og få adgang til Danmarks billigste bedemænd. Al personale er uddannet, eksamineret som bedemænd.

bedrebegravelse rustvogn

Bedemand Katja Rohde

Katja Rohde yder hjemmebesøg på alle hverdage og har speciale i unikke borgerlige begravelser eller bisættelser. Ring hele døgnet på 70 25 25 33.

Bedemand Dennis Andersen

Få Dennis Andersen i samtale på tlf. 70 25 25 33 for rådgivning om begravelser og hans virke som bedemand ved begravelse eller bisættelses handlingen. 

Bedemand Susanne Schrøder

Susanne Schrøder har bedemænd på Fyn, Jylland og Bornholm, og tilbyder også selv hjemmebesøg på hele Sjælland. Ring hele døgnet på tlf. 70 25 25 33.Bedemand Jacob Staal

Jacob Staal uddannet og eksamineret bedemand siden 2015 med speciale borgerlige bisættelser. Uddannet på musikkonservatoriet. Ring 70 25 25 33 bed om Jacob Staal bedemand.

Bedemand Rene Kaarekilde

Rene Kaarekilde vil du kunne møde som kørende bedemand. Rene og bedemænd vil kunne være fremme inden for tre timer i hele landet. Ellers mød Rene i kirken eller på kapellet for højtidelighed.

Bedemand Jan Winkler

Bedemand Jan Winkler er både organist fra musikkonservatoriet og bedemand. På tlf. 70 25 25 33 kan du få adgang til unik viden om hvordan en alternativ begravelse eller bisættelse kan arrangeres. 

 
Bedemand Henrik Lundgren i Aarhus

Henrik Lundgren, uddannet hos de danske bedemænd og har mere end 25 års erfaring som bedemand i København og Aarhus, og hvis bedemænd dækker hele Jylland med døgnservice. Ring 70 25 25 33 for aftale om  samtale i privaten.

Bedemand Per Strøm og Maj-Britt Strøm i Aalborg

Maj-Britt og Per Strøm er begge uddannede bedemænd og kan træffes på tlf. 70 25 25 33. Dækker hele Nord- og Vestjylland med butik i Aalborg og Dronninglund, samt kørende bedemænd i Herning og Struer for hjemmebesøg.

Bedemand Leif Christensen

Bedemandsassistent Leif Bonde er tidligere politibetjent og i dag kørende som bedemand. Leif bringer også gerne askeurnen ud på kirkegården, så der kan arrangeres for familiens deltagelse ved nedsættelsen på familiegravstedet.Bedemand Christine Nielsen yder landsdækkende begravelsesservice

Christine Nielsen, svigerdatter til Per Holm og bedemand siden år 2015. Christine danner ofte parløb om begravelser med Peter Holm, der også er hendes mand. Ring tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 9.00-15.00.

Bedemand Christian Jørgensen er 3. generations bedemand hos Bedre Begravelse.dk

Christian Jørgensen, 3. generation bedemand og barnebarn af Per Holm. Christian er i dag assistent til de kørende bedemænd på Sjælland. Ring 70 25 25 33 og få Christian som jeres bedemand.

Bedemand Karsten Ottesen

Karsten Ottesen og Søn: Vi har kontor på begge sider af Fyn, samt vi har kørende bedemænd i Trekantsområde og hele Sønderjylland. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale hele døgnet. 

 
Bedre Begravelses rustvogns kørsel er CO2-neutraliseret

Bæredygtig bedemand

Rustvogne der overholder de strengeste miljøkrav og er CO2-neutraliseret

Alle bedemænd er uddannet og certificeret

Professionel rådgivning

Siden 2013 har alt personale været uddannet og er eksamineret som bedemand.

Bedre Begravelse støtter op om e-mærket

Ufejlbarlig handel

Siden 2010 har Bedre Begravelse været kontrolleret af e-mærket for en fair handel.