top
.

Begravelse

Familien bærer kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på gravstedet efter højtideligheden.

- Hvid begravelses-kiste
- Iklæder i tøj og ilægning
- Arrangerer handlingen
- Laver alt papirarbejde
- Søger begravelses-hjælp
- Rustvogn, 1x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 7.587,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

- Hvid bisættelses-kiste
- Iklædning og ilægning
- Fuldservice inklusiv alt
- Søger begravelses-hjælp
- Ø-urne eller Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Bedemand i Aalborg

Vælg en bedemand med 10 års erfaring, egne rustvogne og butik på Hadsundvej i Vejgaard.

10 år som lokal bedemand i Aalborg med 20.000 tilfredse familier

Besøg vores begravelsesforretning på Hadsundvej – også hvis du har brug for lidt praktisk hjælp eller blot gratis rådgivning. Vores vagthavende Aalborg bedemand hjælper gerne lige nu.

Få gratis rådgivning om, hvordan begravelsen kan forløbe med uddannede og lokale bedemænd. Rustvogn og ønskede kiste, kan være fremme inden for tre timer i hele Aalborg kommune.

Ring hele døgnet og modtag gratis rådgivning eller få en aftale om et uforpligtende møde om en begravelseshandling i Vejgaard Kirke, Sankt Markus Kirke eller den smukke Ansgars Kirke.


Bedemand i Aalborg, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Peter Holm

Ledig for samtale: Få telefonisk rådgivning hos Peter, og hør om mulighederne for en bisættelse fra Vor Frue Kirke, samt få et overslag på udgifter til bedemand og gravsted.

  70 25 25 33

Per Holm

Vagthavende bedemand: Per Holm er altid ved telefonen for en uforpligtende samtale om ønsker til en sidste rejse af høj kvalitet, eller ved behov for akut assistance i hele Aalborg kommune.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har speciale i alternative og unikke begravelser. Ring til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse i Aalborg.

  70 25 25 33

Vi er lokale bedemand i Aalborg

Start en 100% klima-kompenseret bestilling her på siden, og lad bedemanden ringe dig op for samtale om ønsket begravelseshandling i Vejgaard Kirke, Sankt Markus Kirke eller den smukke Ansgars Kirke.

Vi har også stor erfaring med katolske begravelser fra Sct. Mariæ Kirke, eller vælg en bæredygtig borgerlig bisættelse fra Aalborg Sygehus Syd eller Østre Kapel, hvor kremeringen er blevet CO2-neutraliseret.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Nørresundby Kirke, eller en borgerlig handling fra Almen Kapel, bærer I som familien ud til gravpladsen, for jordfæstelse af kisten i direkte forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Vejgård eller Gug Kirke, køres i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på familiegravplads eller anonym fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som bisættelse i Markus Kirke med kisten, men hvor familien efterfølgende får en sø-urne udleveret på krematoriet, designet for askespredning over hav eller i Limfjorden.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemand har iklædt og lagt afdøde i kiste, med indlagt tid for både fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen, inden der køres direkte i rustvogn til Aalborg Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Brug vores e-mærket onlinebestilling af bedemand i Aalborg. Vi kontakter dig inden for 15 minutter, for videre drøftelse om situationen og samtale om ønsker til begravelsen.

Bestil din bedemand online

Der er vide valgmuligheder for f.eks. en kistebegravelse i Vor Frue Kirke, eller en borgerlig bisættelse fra Østre Kirkegårds kapel. Når bedemanden har arrangeret alt, sender vi et link til bekræftelse af din bestilling. Her er det muligt at bekræfte detaljerne, samt vælge blomster, gravsten og urne.

Afslutningsvist vises en komplet økonomisk oversigt, med mulighed for køb på kredit i op til 90 dage. Bedre Begravelse Aalborg er e-mærket, så det er naturligvis først når bestillingen er endeligt bekræftet, eller en faktura er udstedt på baggrund af et hjemmebesøg, at en endelig aftale indgås.

Mød os i forretningen eller få besøg inden for to timer

Foretrækker du personlig bedemandens personlig fremmøde, kommer vi gerne på besøg for samtale. Vores lokale bedemænd kan fremme inden for kun to timer, hvor vi drøfter ønsker omkring begravelsen. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, hvis vi kan blive enige om alt.

Ring nu – 70 25 25 33