Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Aalborg

Vi hjælper dig med begravelser og bisættelser i og omkring Aalborg. 

Bedemand i Aalborg med 20.000 tilfredse familier

Spar 4.000,- ved at besøge vores begravelsesforretning på Vesterbro – også hvis du har brug for lidt praktisk hjælp eller blot gratis rådgivning. Vores vagthavende Aalborg bedemand hjælper gerne lige nu.

Få gratis rådgivning om, hvordan begravelsen kan forløbe med uddannede og lokale bedemænd. Rustvogn og ønskede kiste, kan være fremme inden for tre timer i hele Aalborg kommune.

Ring hele døgnet og modtag gratis rådgivning eller få en aftale om et uforpligtende møde om begravelsen eller bisættelsen i Vejgaard Kirke, Sankt Markus Kirke eller den smukke Ansgars Kirke.


Bedemand i Aalborg, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Per Holm er altid ved telefonen for en uforpligtende samtale om ønsker til en sidste rejse af høj kvalitet, eller ved behov for akut assistance i hele Aalborg kommune.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har speciale i alternative og unikke begravelser. Ring til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse i Aalborg.

  70 25 25 33

Vi er lokale bedemænd i Aalborg

Du kan enten bestille begravelsen online eller lade bedemanden ringe dig op for samtale om ønsket begravelseshandling i Vejgaard Kirke, Sankt Markus Kirke eller den smukke Ansgars Kirke. 

Vi har også stor erfaring med katolske begravelser fra Sct. Mariæ Kirke, eller vælg en bæredygtig borgerlig bisættelse fra Aalborg Sygehus Syd eller Østre Kapel, hvor kremeringen er blevet CO2-neutraliseret.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Nørresundby Kirke, eller en borgerlig handling fra Almen Kapel, bærer I som familien ud til gravpladsen, for jordfæstelse af kisten i direkte forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Vejgård eller Gug Kirke, køres i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på familiegravplads eller anonym fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som bisættelse i Markus Kirke med kisten, men hvor familien efterfølgende får en sø-urne udleveret på krematoriet, designet for askespredning over hav eller i Limfjorden.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemand har iklædt og lagt afdøde i kiste, med indlagt tid for både fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen, inden der køres direkte i rustvogn til Aalborg Krematorium.

Spar mindst 4.000,-

 Brug vores e-mærket onlinebestilling af bedemand i Aalborg. Vi kontakter dig inden for kort tid, for videre drøftelse om situationen og samtale om ønsker til begravelsen.

Bestil begravelsen online

Der er vide valgmuligheder for f.eks. en kistebegravelse i Vor Frue Kirke, eller en borgerlig bisættelse fra Østre Kirkegårds kapel. Når bedemanden har arrangeret alt, sender vi et link til bekræftelse af din bestilling. Her er det muligt at bekræfte detaljerne, samt vælge blomster, gravsten og urne.

Afslutningsvist vises en komplet økonomisk oversigt, med mulighed for køb på kredit i op til 90 dage. Bedre Begravelse Aalborg er e-mærket, så det er naturligvis først når bestillingen er endeligt bekræftet, eller en faktura er udstedt på baggrund af et hjemmebesøg, at en endelig aftale indgås.

Mød os i forretningen eller få besøg 

Foretrækker du personlig bedemandens personlig fremmøde, kommer vi gerne på besøg for samtale. Vores lokale bedemænd kan fremme inden for kun to timer, hvor vi drøfter ønsker omkring begravelsen. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, hvis vi kan blive enige om alt.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33