Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Glamsbjerg

Spar 5.000,- på lokal bedemand. Ring hele døgnet for gratis rådgivning eller aftale om møde.

Assens billigste lokale bedemand med 20.000 tilfredse familier

Vælg en begravelses forretning, som gennem 10 år har ydet begravelsesservice med egne bedemænd i Glamsbjerg. Vi kan være fremme for samtale eller med rustvogn og kiste inden for tre timer.

Vores lokalkendte bedemænd kan arrangere en mindeværdig kirkelig begravelse fra eksempelvis Glamsbjerg Kirke eller en bisættelse i Søllested Kirke med gennemskuelige priser og høj service.

Ring hele døgnet for aftale om et uforpligtende møde eller start vores e-mærkede onlinebestilling og forvent vi kontakter dig inden for 15 minutter. Fuld service er standarden, uanset hvordan du bestiller.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ring til Per og lad ham dele ud af sine 10 års erfaring. Få en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet eller få hjemmebesøg i hele Assens Kommune.

  70 25 25 33

Christian Holm

Har erfaring i afholdelse af højtideligheder i Køng, Søby eller Søllested Kirke. Han har erfaring med både traditionelle, økologiske og budgetvenlige begravelseshandlinger.

  70 25 25 33


Os som bedemand på Fyn

Hvis du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Glamsbjerg omegn, er vores bedemand klar til at hjælpe. Vi har lave, gennemskuelige priser og høj service som begravelsesforretning. 

Vi har både økologiske produkter og basis produkter til lavpris. Vi har Assens Kommunes laveste priser på danske kister, og vi yder prisgaranti for gennemførsel af begravelser fra Køng Kirke eller Søby Kirke.

Foretrækker du personlig rådgivning af en af Familien Holms bedemænd i Glamsbjerg, kan vi være fremme inden for to timer. Vi kan evt. ankomme i rustvogn, hvis der skal køres til kapel for ophold. 

Læg mærke til vores strømforbrug er CO2-neutraliseret, og der kan også tilvælges CO2-neutralisering af både rustvognskørsel og energiforbruget ved en kremering, hvis der er et ønske om en bæredygtig bisættelse.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i eksempelvis Søllested eller Glamsbjerg Kirke, bæres kisten af jer som familie ud til gravstedet for jordfæstelse som afslutning på ceremonien med lokale præst.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Flemløse eller Dreslette kirke, køres kisten i rustvogn til Svendborg eller Odense krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan afholdes med en bisættelse i Ørsted Kirke, men hvor den afgørende forskel ligger i, at familien nu får en sø-urne udleveret, så der kan askespredes fra båd over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning og ilægning af afdøde i kiste, er der mulighed for en fremvisning og sidste afsked, før kisten køres til Svendborg eller Odense krematorium uden ceremoni.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en 100% klima kompenseret online bestilling, hvorefter bliver kontaktet inden for 15 minutter.

Bestil Fyns bedemænd online

Hvis du benytter den elektroniske selvbetjening, sparer du 5.000 kr. i forhold til andre gode lokale bedemænd i Assens Kommune. Start vores e-mærkede online-bestilling, og vi ringer dig op inden for 15 minutter. 

Når begravelsen eller bisættelsen er arrangeret, vil et link til bekræftelse blive sendt på e-mail. Herefter sender vi en detaljeret begravelsesplan og samlet faktura. Dette er din garanti for, at alt forløber som planlagt - også så alt manuelt kan tjekkes af.

Bedemand kan være fremme i Glamsbjerg inden for to timer

Hvis du eller familien ønsker personlig rådgivning fra vores bedemand i Glamsbjerg, kan dette naturligvis arrangeres. Inden for to timer kan bedemanden være fremme på adressen, og I kan sammen drøfte ønsker til den forestående begravelse eller bisættelse. 

Kontakt os på telefon hele døgnet for aftale besøg af bedemanden. Vi sørger for alt papirarbejdet og hjælper med at søge korrekt begravelseshjælp. Du kan altså forvente fuld begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33