Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Tommerup

Vælg traditionelt møde og modtag rådgivning af en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

10 års som økologisk og prisbevidst lokal bedemand i Tommerup

Hos os er både prisen og hensyn til klimaet en naturlig del af enhver begravelsesservice. Derfor er prisen på en begravelse eller bisættelse heller ikke et tabu hos os, som man ikke taler om - tværtimod.

Bestiller du online, sparer du mest – også for klimaet. Den eneste forskel er, vi har erstattet vores katalogfremvisning på hjemmebesøget med en online-bestilling. Det er stadig muligt både at betale med kort eller købe på kredit.

Du kan også vælge vores traditionelle samtale på et besøg. Mødet skal klargøre muligheder og ende ud i en uforpligtende løsning, som tilgodeser alle parter ved en begravelse i f.eks. Broholm eller Tommerup Kirke.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Per er senior bedemand og har stor viden om alt fra blomster til begravelse, mulighed for speciel kiste, og viden om hvad priserne er på Tommerup Kirkegård.

  70 25 25 33

Christian Holm

Gør brug af Christians viden om afholdelse af bisættelser i Lunde eller Ansager Kirke. Få hans gratis rådgivning på telefon eller bestil en bedemand til hjemmebesøg.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Tommerup

Vi ønsker at være åbne om emnet, fordi vi ved, at prisen kan have stor betydning, når der skal arrangeres en afskedsceremoni. Vi er en e-mærket, så du er sikker på en gennemsigtig begravelsesservice.

Du kan vælge økologiske kister og bionedbrydelige urner, der kan suppleres op med CO2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og energiforbruget for gennemførsel af en brænding på krematorium..


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige handling i eksempelvis Brylle eller Verninge Kirke, bærer I som familie afdøde i kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

: Efter ceremonien i eksempelvis Bellinge eller Fangel Kirke, kører rustvognen til Odense krematorium for brænding, så der efterfølgende kan nedsættes en askeurne i familiegravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan afholdes som en traditionel bisættelse i Tommerup kirke, hvor den afgørende forskel ligger i, at I som familie får en sø-urne udleveret til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Afhentning på privatadresse eller plejehjem i hele Assens Kommune, hvor der er sat tid af til fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen før kørsel til Odense krematorium.

Bestil 100% klima-kompenseret

 Vælges vores e-mærket online-bestilling, sparer du ikke kun 5.000 kr., men også klimaet ved mindre CO2-forbrug.

Book online og spar penge

Bestil bedemand online eller ved et fysisk møde, hvor bedemanden kommer hjem til dig. Start blot vores bestilling og vent på, at vi kontakter dig til en samtale inden for 15 minutter. Sammen drøfter vi jeres unikke omstændigheder, rådgiver om lokale muligheder for begravelse eller bisættelse i Tommerup.

Bekræft afslutningsvist den arrangerede handling i eksempelvis Glamsbjerg eller Vejle Kirke, vælg blomster til kiste, urne og en passende gravsten, der kan købes billigst med kort, men også gerne på kredit.

Afslutningsvist fremsendes en samlet faktura samt en udførlig plan over den forestående ceremoni, så alle detaljer i vores levering af begravelsesservice kan afstemmes for ufejlbarlighed.

Fremme inden to timer for møde

Ønskes et fysisk møde, kan vores bedemand være fremme til et hjemmebesøg inden for ofte en til to timer. Ved besøget vender vi sammen jeres ønsker og tanker i forhold til ceremonien og begravelse.

Vi drøfter også jeres unikke situationen og viser gerne blomster, annoncer til aviser og rådgiver om begravelseshjælp og skifteretten. Og vi fremsender naturligvis altid faktura på forkant af ceremonien.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33