Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Vissenbjerg

Vælg traditionelt personligt møde hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier og spar 5.000,-

10 år som bedemand i Vissenbjerg - ring hele døgnet for samtale

Få hjælp af erfarne bedemænd, der både hjælper med at arrangere en borgerlig ceremoni i kapellet eller en kirkelig begravelse i f.eks. Vissenbjerg eller Aarup Kirke, hvis ikke der er relationer til Broholm Kirke.

Foretrækker du at spare mest muligt på bedemanden, kan du med fordel bestille online siddende hjemme i rolige omgivelser, og se vores sortiment, der erstatter katalogfremvisningen på et hjemmebesøg.

Døgnservice: I en svær tid hjælper vi dig med at få en god afsked. Vi ved, at når sorgen rammer, er der brug for tryghed og nærvær. Derfor kan du ringe til os alle dage, hvis du ønsker en samtale eller rådgivning.


Per Holm, telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Modtag gratis rådgivning hele døgnet

Peter Holm

Ledig for samtale: Ring til Peter og få hans gratis rådgivning om en økologisk begravelse. Eller vælg en billig bisættelse eller traditionel handling i Kerte kirke.

  70 25 25 33

Per Holm

Vagthavende: Senior bedemand, 10 år erfaring som bedemand i Vissenbjerg. Få rådgivning, også om blomster til kiste og  priser på Tommerup kirkegårde.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har unik viden om afholdelse af bisættelser i Rørup og Padesø Kirke. Få Christians gratis rådgivning lige nu.

  70 25 25 33


Præsentation af os som bedemænd

Få adgang til økologiske kister og urner – og hvis der ønskes gennemførsel af en bæredygtig begravelse, er det muligt både at CO2-neutralisere alt kørsel og selve brændingen. Bestil 100% klima-kompenceret online.

Døgnservice: Vores bedemænd yder fuld service og klarer alt i forbindelse med den ønskede begravelseshandling. Køb med laveste pris med kort eller bestil begravelsen i Vissenbjerg på kredit.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i eksempelvis Orte kirke eller borgerlig fra Assistentens Kirkegårdens kapel, bærer i som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Vissenbjerg eller Rørup kirke, køres i rustvogn til Odense krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en askeurne på fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med klassisk bisættelse i eksempelvis Kerte Kirke, men nu får familien udleveret en sø-urne på Odense kapel, der kan åbnes, når asken skal spredes over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning og ilægning i kiste på privat adresse, plejehjem eller Odense Sygehuskapel, er der lagt tid ind til en sidste afsked, før rustvognen kører til krematoriet.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Foruden personlig og telefonisk rådgivning har du ligeledes mulighed for at booke vores bedemand online. Du kan benytte vores e-mærket online-bestilling her på siden, hvorefter vi kontakter dig inden for 15 minutter.

Book din bedemand online

I løbende dialog over telefonen arrangerer vi den ønskede handling i Vissenbjerg Kirke eller borgerlig handling fra kapellet. Når alt er klar, sender vi dig et link, hvor du kan bekræfte vores aftale. Her kan du også kan vælge urne og blomster.

Få adgang til at vælge danske økologisk kiste, bionedbrydelig urne og blomster fra jeres lokale florist i Vissenbjerg, samt gravsten fra danske stenhuggere. Betalt billigst med kort eller køb på kredit.

Efter bekræftelse fremsender vi afslutningsvist den endelige begravelsesplan og faktura. Herefter klarer bedemanden som nævnt alt praktisk herunder papirarbejde og begravelseshjælp.

Få personlig betjening i dag

Ved ønske om personlig betjening kan vores lokale bedemand være fremme i Vissenbjerg til et privat besøg inden for senest to timer. Vi er tilgængelige på telefonen døgnet rundt - ring nu for aftale.

På starter vi med en drøftelse af omstændighederne, hvorefter vi som lokalkendte bedemænd rådgiver om de lokale muligheder for en begravelses- eller bisættelseshandling i Vissenbjerg og omegn.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33