Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Gelsted

Vælg besøg for samtale eller bestil bedemand elektronisk. Ring for uforpligtende dialog.

10 år med tryg begravelse i Gelsted og 20.000 tilfredse familier

Få en uforpligtende samtale med vores lokalkendte bedemænd angåend besøg for samtale om en begravelse fra Balslev Kirke eller Ørslev kirke eller onlinebestilling af en bisættelse i Gelsted Kirke.

Vores bedemænd er selv bosat i kommunen, og de kender derfor de lokale traditioner i Aarup eller Tanderup Kirke, hvis ikke der ønskes en borgerlig ceremoni fra kapellet ved Assistentens Kirkegård.

Den eneste forskel på os og andre gode lokale bedemand er, at vores priser er 5.000 kr. lavere for samme ydelser og produkter. Det er naturligvis inklusiv sikring af begravelseshjælp og alt papirarbejde.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ring til Per for en uforpligtende telefonsamtale. Han er vagthavende lige nu og kan med få timers varsel sende en af sine ansatte bedemænd på besøg for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Christian har 10 års erfaring med især højtideligheder afholdt i Kerte, Rørup, Ejby og gennemførsel af klassiske begravelser i Balslev kirke nær Gelbjærg.

  70 25 25 33


Video: Oplev bedemanden på Fyn

Vi har et sortiment af økologiske kister og bio-nedbrydelige urner, det kan suppleres med CO2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og kremering.Bestiller du online, sparer du mest. 

Den eneste forskel er, vi har erstattet det katalog bedemanden fremviser på besøg med en klima-kompenseret onlinebestilling, hvor du kan foretage valgene online. Det er muligt at betale med kort eller købe på kredit

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i eksempelvis Gelsted Kirke eller Assistentens Kirkegårdens kapel, bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Kerte Kirke køres kisten i rustvogn til Odense kapel for kremering, så der afslutningsvist kan nedsættes en askeurne på familie- eller fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en bisættelse i Aarup eller Tanderup Kirke. I får efterfølgende udleveret en sø-urne på Odense krematorium, der kan bruges ved askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste inden for to timer på privatadresse eller plejehjem, hvor der er lagt tid ind til en god, tryg og værdig afsked, før kisten køres til Odense krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Spar penge ved at bestille bedemanden online. Du skal blot gennemføre det første trin i vores online-bestilling, hvorefter vi kontakter dig inden for 15 minutter.

Book begravelse online og spar mest

Efter bestilling går vi i gang med at arrangere den ønskede ceremoni i samarbejde med præsten i den ønskede kirke, eksempelvis Gelsted Kirke. Når alt er på plads, sender vi dig en mail med et link til at bekræfte begravelseshandlingen.

Uanset om du bestiller online eller via et hjemmebesøg, er det muligt at vælge en bionedbrydelig urne, kistepynt, båredekorationer og en passende gravsten. Det er billigst at betale med kort, men det er også muligt at bestille på kredit og betale efter ceremonien.

Afslutningsvist fremsender vores bedemand en begravelsesplan og samlet faktura. Herefter klarer vi naturligvis alt praktisk - herunder papirarbejde og at søge om økonomisk begravelseshjælp.

Personligt møde inden for to timer

Hvis du ønsker et personligt møde med bedemanden, har vi mulighed for at komme på besøg. Vi kan være fremme i Gelsted inden for to timer, og det gælder naturligvis døgnet rundt.

På et hjemmebesøg vender vi ønsker og tanker til den ønskede begravelse eller bisættelse. I en vanskelig tid tager vores bedemand hånd om alt det praktiske, så du kan få givet en god, tryg og værdig afsked.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33