Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Svendborg

Vælg en bedemand med 20.000 tilfredse familier til et uforpligtende møde i Svendborg.

Vi arrangerer begravelsen eller bisættelsen i Svendborg.

Vælg en lokalkendt bedemand i Svendborg, der med 10 års erfaring, står klar til at hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med begravelsen eller bidsættelsen. 

Du kan bestille bedemanden i Svendborg online til en lav pris eller vælge personligt møde. Her kan den ønskede begravelse eller bisættelse blive tilpasset med mulighed for op til 90 dages kredit. Vi har stor forståelse for den svære situation, og vi ønsker at aflaste så meget som muligt jer som de efterladte. Vi ved, hvor svær situationen er, og derfor hjælper vi jer med alt det praktiske. 

Ring hele døgnet til vores bedemand i Svendborg for gratis rådgivning om begravelsen eller bisættelsen med præst fra eksempelvis Vor Frue Kirke, Fredens Kirke eller Sørup kirke.

Rustvogn og ønsket kiste kan være fremme inden for tre timer.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg lokalkendte bedemænd i Svendborg for samtale

Per Holm

Vagthavende bedemand: Vælg Per til en uforpligtende samtale på telefonen. Gør nytte af Pers 10 års erfaring som lokalkendt bedemand i Svendborg. Ring for gratis rådgivning.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Lad Christian dele ud af sin mange års erfaring med især højtideligheder fra Svendborg kapel, samt klassiske begravelser fra Egense, Landet eller Ollerup Kirker.

  70 25 25 33


Bedemænd i Svendborg, vi er lokalkendte

Vores bedemand i Svendborg tilbyder økologiske kister og urner, og disse kan suppleres op med CO2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og kremering, hvis I ønsker en bæredygtig begravelse eller bisættelse.

Bestil med fordel 100% klima-kompenseret online, hvor du hurtigt og nemt kan få et overblik. Her kan den ønskede begravelse eller bisættelse blive tilpasset, gerne bestil på op til 90 dages kredit


Pris på begravelse

Begravelse i Svendborg

Efter højtidelighed i eksempelvis Tved eller Skårup, bærer familien kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse som afslutning på højtideligheden med lokale sognepræst.

Pris på bisættelse

Bisættelse i Svendborg

Efter højtidelighed i eksempelvis Thurø eller Bregninge kirke, bæres kiste ud til rustvogn for kørsel til krematorium, så der efterfølgende kan nedsættes en askeurne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Sankt Jørgens Kirke, hvor I som familie på krematoriet efterfølgende får udleveret en sø-urne designet til askespredning over havet fra egen båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning og ilægning i kiste på privat adresse, plejehjem eller Hospice Sydfyn, er der lagt tid ind til en sidste afsked ved rustvognen, før kisten køres til Svendborg krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Start vores online-bestilling og afvent, at vi kontakter dig inden for 15 minutter for at få uddybet dine ønsker og lade os arrangerer alt fra start til slut.

Skræddersy bisættelsen eller begravelsen online

Når vi har arrangeret den ønskede begravelse i f.eks. Tved kirke, eller som en begravelse fra Skårup kirke, sender vi dig et link på e-mail. Det er muligt at vælge begravelsesblomster, urne og gravsten online.

Betalt billigt med kort eller vælg at bestille på kredit, for at betale efter højtideligheden eller efter skifteretten,ved brug af boets egne midler, og når den korrekte begravelseshjælp er udbetalt.

Modtag faktura og begravelsesplan på e-mail, hvor detaljer omkring handlingen fremgår. Bedemanden vil herfra varetage alt papirarbejde for gennemførsel af ceremoni i eksempelvis Vor Frue eller Fredens Kirke.

Få besøg inden for to timer

Vores lokale bedemænd har stor erfaring med planlægning af bisættelse i Svendborg, og de kan hurtigt være fremme til en uforpligtende samtale. Ring eller benyt den elektroniske selvbetjening.

Besøget kan ske i hjemmets trygge rammer – hos pårørende, ægtefælle eller din adresse i hele landet, hvor vi sammen drøfter situationen og sammen lægger en ramme for bedemandens arbejde omkring handlingen.

Her kan familien i samarbejde med bedemanden diskutere den ønskede ceremoni. Først når alle parter er enige og tilfredse med udfaldet, vil der blive indgået en aftale om vores begravelsesservice. Vi er e-mærket, hvilket giver garanti for i fair og gennemsigtig handel.

Vores sympatiske bedemænd har 25 års erfaring og er klar til at hjælpe jer med at finde en løsning, der passer til jeres ønsker. Hvis I efterfølgende – og mod forventning ikke ønsker at takke ja til bedemandens tilbud, vil den forudgående service være gratis.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33