Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Ringe

Spar 5.000,- vælg traditionelt møde og få adgang til laveste pris for en begravelse i Ringe.

20.000 tilfredse familier - få en bedemand med 10 års erfaring

Vælg en begravelsesforretning, som har egne bedemænd. Det betyder, at du kan bestille Ringes billigste bedemænd gennem os. Vi kommer gerne på besøg til en samtale og kan være fremme inden for tre timer.

På 10 år har vi opbygget et stort lokalkendskab til både gennemførsel af begravelser i Ringe Kirke eller bisættelser fra Gestelev Kirke, med planlagt afsluttende rustvognskørsel til Odense Krematorium.

Døgnservice: Bestil på telefon hele døgnet. Få en aftale om et uforpligtende besøg eller vælg vores elektroniske elektroniske bestilling, hvor du med prisgaranti får en besparelse på 5.000 kr.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Gratis og uforpligtende rådgivning i Ringe

Per Holm

Ledig for samtale: Få en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet eller aftal et besøg af en af Pers gode og ansatte bedemand til en samtale i hele Faaborg-Midtfyn Kommune.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian som gennem sit daglige arbejde med Midtfyns kommunen, har erfaring med afholdelse af især ceremonier fra Espe eller Herringe Kirke til lavpris.

  70 25 25 33


Vælg Fyns lokale bedemænd

Du kan også vælge os online for klimaets skyld. Alle vores begravelses-forretninger og denne hjemmeside er CO2-neutraliseret. Vi er i gang med bæredygtig omstilling, og vi er startet med produkter og forretninger.

Vi har et udvalg af økologiske kister og urner, hvis I ønsker at arrangere en bæredygtig begravelseshandling. Både kremeringen og rustvognskørsel kan CO2-neutraliseres.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige handling i eksempelvis Herringe Kirke eller en borgerlig handling fra kapellet, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig handling i eksempelvis Ringe eller Gestelev Kirke køres kisten i rustvogn til Odense eller Svendborg Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en traditionel bisættelse i Sdr. Højrup Kirke i Pederstrup. Efterfølgende får I som familie en sø-urne udleveret på krematoriet, for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægger i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegård for jordfæstelse.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Vores elektroniske selvbetjening gør det muligt at bestille bedemand online. Start vores bestilling og afvent, at vi kontakter dig efter 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Sammen drøfter vi jeres situation, rådgiver om mulighederne for en højtidelig eventuelt i Vantinge eller måske Hillerslev Kirke – eller uden benyttelse af præst fra kirkegårdskapellerne i Odense eller Svendborg.

Når din fast tilknyttede bedemand har arrangeret den komplette bisættelse eller begravelse i kiste, sender vi et link på e-mail for bekræftelse. Online er det også muligt at vælge kiste, blomster, urne og gravsten.

Betal med kort eller bestil på kredit og en faktura og begravelsesplan fremsendes. Her står hele forløbet og valg omkring ceremonien beskrevet. Dette er en garanti for, at afskeden forløber præcis som ønsket.

Besøg af bedemand i hjemmet

Vi kan være fremme inden for kort tid til en personlig samtale. Bedemanden, som du møder, deltager også som bedemand til begravelsen. Vi har erfaret, at det giver tryghed og ro.

Bedemanden står for alle forberedelser af bisættelsen eller begravelsen og fremsender faktura og begravelsesplan på forkant af højtideligheden, så alt kan stemmes af, og I undgår prisoverraskelser.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33