Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Langeskov

Ring for uforpligtende aftale om personligt møde eller få gratis rådgivning over telefon.

Billigste bedemand i Langeskov med 20.000 tilfredse familier

Vi har 10 års erfaring med at arrangere begravelser i Rønninge kirke og bisættelser i Ullerslev kirke. Vi har egne bedemænd, som kan bestilles online eller kan komme på besøg til en personlig samtale.

Få gennemsigtige med priserne, så det bliver let for dig at overskue omkostningerne. Som udgangspunkt yder vi altid fuld service. Det vil sige, at bedemanden klarer alt fra start til slut inklusiv papirarbejdet.

Du kan vælge mellem et sortiment af økologiske kister og urne, samt lokale blomster efter sæson. Du kan også gå efter laveste pris med vores danske standard kiste og spare 5.000 kr. på bedemanden.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vores tre vagthavende bedemænd i Langeskov

Per Holm

Senior bedemanden, Per, med 10 års erfaring er altid mulig at kontakte på telefonen for en uforpligtende samtale om mulig bestilling af bedemand.

  70 25 25 33

Christian Holm

Bedemand Christian er ledig for samtale lige nu. Han yder gratis rådgivning og sender gerne et tilbud på en økologisk eller billig begravelse i Langeskov.

  70 25 25 33


Oplev os som bedemænd i Langeskov

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale eller hvis ønske om et unikt tilbud. Vi giver gratis rådgivning og kan eksempelvis fortælle mere om bæredygtighed, økologi og CO2-neutralisering af kørsel og kremering.

Hos Bedre Begravelse er det også muligt at bestille begravelsen 100% klima-kompenseret online. Udfyld vores første trin og vi kontakter dig telefonisk inden for 15 min. for videre samtale om ønskede begravelse.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige handling i eksempelvis Skellerup kirke eller en borgerlig handling fra kapel, bærer I som familien kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Ullerød eller Birkende Kirke køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en askeurne på et gravsted.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er reelt set en bisættelse, hvor efter ceremoni med kiste i eksempelvis Davinde Kirke, udleveres en sø-urne til jer som familie, som kan benyttes til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemand har iklædt og lagt afdøde i kisten, er der lagt tid ind til en sidste afsked ved kisten, inden rustvognen kører til Odense krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Udfyld det først trin i vores e-mærket online-bestilling, og vi vil kontakte dig for samtale inden for 15 minutter. Vi kan være fremme med kiste og rustvogn inden for to timer.

Bestil din bedemand online

Det er muligt at bestille begravelseshandlingen online her på siden. Online-bestillingen giver mulighed for at sidde i hjemlige omgivelser og indtaste ønskerne for den forestående højtidelighed i Langeskov.

Når handlingen er arrangeret med præsten i eksempelvis Davinde eller Flødstrup Kirke, modtager du en e-mail med et bekræftelseslink, hvor der kan gøre bestillingen færdig og vælge blandt andet blomster. Det er muligt at betale med kort eller kredit.

Når du har bekræftet mailen, modtager du en detaljeret begravelsesplan og samlet faktura. Det er din forsikring om, at alt forløber præcis som ønsket, da du manuelt kan tjekke alt før højtideligheden i kirke eller kapellet.

Tryghed ved personlig samtale

Måske er det første gang, du står over for at skulle planlægge en begravelseshandling, og du er derfor i tvivl om, hvordan du skal gribe det an. Her kan et besøg af en af vores bedemænd være en stor hjælp.

Vores bedemænd kan være fremme på adressen inden for to timer, og ofte kan de være fremme endnu hurtigere. På besøget kan I sammen drøfte ønsker omkring begravelsen og få rådgivning om de muligheder, der findes i Langeskov.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33