Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Søndersø

Spar 5.000,- på en bedemand med 20.000 tilfredse familier. Bestil et møde eller billigst online.

10 års erfaring som bedemand med også økologiske produkter

Vælg en begravelsesforretning, som ikke går på kompromis med kvaliteten, når vi planlægger og med egne dedikerede bedemænd og rustvogne for udførsel af begravelser og bisættelser på hele Fyn.

Alle bedemænd har minimum fem års erfaring. Derfor kan du også være sikker på, at du får en professionel og tryg behandling og levering, da vi kender de lokale traditioner i eksempelvis Søndersø og Vigerslev Kirke.

Ring til os døgnet rundt og bestil en aftale om et uforpligtende besøg. Det er muligt at vælge mellem økologiske kister og urner eller vores danske hvide standard kister, der fås billigst online.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Lad vagthavende bedemand på Fyn rådgive gratis

Per Holm

Ledig for samtale: Gør nytte af Pers erfaring som både bedemand og bosat i Odense. Få Pers lokale rådgivning over telefonen eller en af hans gode bedemænd på besøg.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Bedemand Christian planlægger og får sine bedemænd til at udføre højtideligheden. Det kan f.eks. være en bisættelse i Veflinge kirke eller begravelse i Hårlev kirke.

  70 25 25 33


Bedemænd som kender Søndersø

Vi er Fyns billigste bedemand. Ring til os døgnet rundt og bestil en aftale om et uforpligtende besøg. Du kan også vælge vores 100% klima-kompenseret online-bestilling, med prisgaranti på 5.000 kr. besparelse.

Vælg en bedemand, der lægger høj vægt på god service og står klar ved telefonen døgnet rundt til at hjælpe. Hvis du foretrækker at bestille os online, kan du nemt og enkelt gøre det her på hjemmesiden.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige handling i eksempelvis Vigerslev eller Søndersø Kirke, bærer I kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse direkte i forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Særslev eller Skamby Kirke, kører rustvognen til Odense krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på familiegravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med højtidelighed i Veflinge Kirke, men hvor der ikke nedsættes på en kirkegård. I stedet får I udleveret en sø-urne, som kan benyttes til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemænd iklæder og ilægger afdøde i kisten inden for to timer, med indlagt tid for fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen inden kørsel til Odense krematorium for brænding.

100% klima-kompenseret

 Nemt, tilgængeligt og du sparer 5.000 kr. - og få lov at sidde for dig sig selv og udføre bestillingen i ro og mag, frem for en masse kørsel for katalogfremvisning.

Spar 5.000,- på onlinebestilling

Start bestillingen online og afvent, at den lokale bedemand kontakter dig til en samtale inden for 15 minutter. Igennem samtale drøfter vi alle aspekter af jeres situation og ønsker til den forestående ceremoni.

Når vi i løbende dialog har arrangeret alt, sender vi dig et link til en bekræftende bestilling. Her kan du også vælge blomster til kiste, båredekorationer, kranse og begravelsesbuketter samt urne og gravsten.

Afslutningsvist modtager du en samlet begravelsesplan og faktura. Som en del af vores service, så står vi for al papirarbejdet, så det ikke er en bekymring, mens planlægningen og ceremonien finder sted.

Få hjemmebesøg i Søndersø

Foretrækker du eller din familie et hjemmebesøg fra en lokal bedemand, så kan bedemanden være fremme til en personlig samtale og/eller kisteilægning og kørsel inden for tre timer eller efter aftale.

På mødet taler vi om jeres ønsker for ceremonien, og her er det særdeles vigtigt for os at lytte til jeres forventninger. På den måde kan vi planlægge en begravelse i tråd med det, som I har forestillet jer.

Bedemanden er tilknyttet Søndersø kirke eller Odense kapel og kører derfor ud til pårørende i hele Nordfyns kommune, når der skal rådgive om de lokale muligheder for begravelse i Søndersø.

Hvis du hellere selv vil bestille ceremonien online, så kan du gøre det direkte fra vores hjemmeside eller give os et opkald, og så kan vi guide dig gennem bestillingen uden ekstra betaling.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33