Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Bogense

Vælg et uforpligtende møde for drøftelse hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

10 år som bedemand i Bogense med lav pris og økologi på Fyn

At tage afsked er en naturlig del af livet. Ikke desto mindre kan sorgen være hård og overvældende. I en svær tid hjælper vi både dig og dine kære på vej til et godt og trygt sidste farvel med os som bedemænd.

Vi er en bedemandsforretning med egne lokale bedemænd. Vi yder service døgnet rundt i hele Nordfyns kommune, og vi kan derfor kan være fremme i Bogense inden for tre timer.

Døgnservice: Bestil bedemand på telefon eller få personlig betjening og rådgivning. Det er også muligt at arrangere begravelse el. bisættelse online, hvor vi giver prisgaranti for en besparelse på minimum 5.000 kr.

Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Få gratis rådgivning lige nu

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg senior bedemand Per, som står tilgængelig til en telefonsamtale. Per har 10 års erfaring som bedemand i Bogense og kan sende sin bedemand for samtale i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få en samtale med om planlægning og udførelse af højtideligheder i eksempelvis Bogense Kirke, Skovby Kirke eller Ore Kirke med jordfæstelse på gravpladsen.

  70 25 25 33Os som bedemand på Fyn

Vi leverer den samme høje service, uanset om du foretrækker et personligt møde med en bedemænd, eller om du ønsker at skræddersy ceremonien 100% klima-kompenseret online.

Vælg vores økologisk kiste og suppler op med at CO2-neutralisere rustvognskørslen. Ønskes der en bæredygtig bisættelse fra eksempelvis Bogense kirke, er det også muligt at CO2-neutralisere brændingen.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Nørre Sandager eller Særslev kirke, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden i kirken.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Bogense eller Guldbjerg kirke, køres kisten til Odense krematorium for brænding, så der efterfølgende kan nedsættes en askeurne på gravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan afholdes som en bisættelse i eksempelvis Melby kirke med kisten. Efter brændingen får familien en sø-urne udleveret, så asken kan spredes fra båd over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning i tøj og ilægning af afdøde i kiste, er der sat tid af til en sidste afsked. Afhentning kan ske i hele Nordfyns kommune, hvorefter der er afgang i rustvogn til Odense krematorium.

Spar mest for miljøet

 Start en klima-kompenseret bestilling online og afvent, at vi kontakter dig inden for 15 minutter for videre samtale.

Spar 5.000,- på bedemand i Borgense

I løbende dialog drøfter vi jeres situation, og med vores lokale kendskab har vi mulighed for hurtigt at få arrangeret handlingen med præsten i eksempelvis Bogense kirke. Vi kan også hjælpe med at arrangere en borgerlig handling på Odense kirkegårdskapel uden benyttelse af præst.

Når din faste bedemand har fået arrangeret højtideligheden i eksempelvis Bogense eller Guldbjerg kirke, fremsender vi et link til din mail for bekræftelse. Her kan der også vælges blomster, urne og gravsten.

Betalt billigst med kort eller tilkøb vores kredit, så der kan betales efter højtideligheden eller efter skifteretten. Du modtager begravelsesplan og faktura, før vi starter vores begravelsesservice.

Få bedemanden på besøg hos dig

Med lokale rødder i og omkring Bogense tilbyder vi personlig betjening. Med et skarpt fokus på både grundighed og pris vil vi tillade os, at kalde os selv for den bedste og billigste bedemand i Bogense - med prisgaranti.

Vi sidder klar døgnet rundt, alle årets dage. Vi aftaler gerne et uforpligtende møde, hvor vi blandt andet kan rådgive om alle lokale muligheder for begravelse, herunder kan vi eksempelvis fortælle om priser på Bogense kirkegård samt muligheden for benyttelse af krematoriets kapel.

Foruden online-bestilling tilbyder vi ligeledes muligheden for, at bedemanden kommer på hjemmebesøg hos dig. Ved et hjemmebesøg drøfter vi, hvordan du ønsker, at begravelsen eller bisættelsen skal forløbe fra kirken eller borgerligt uden præst fra kapel.

Vores bedemand lytter til de specifikke ønsker, du har og kan fortælle, hvordan de kan integreres i den typiske ceremoni afholdt i eksempelvis Bogense eller Særslev kirke. Vi står til rådighed døgnet rundt, alle ugens dage, hvor du er velkommen til at kontakte os.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33