Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Otterup

Ring for aftale om et møde i privaten i dag eller bestil os billigst online på to minutter.

Få møde for personlig samtale eller bestil os online

Har du brug for en bedemand til at arrangere begravelse eller bisættelse i Otterup? Vælg bedemænd, hvis du har brug for rådgivning om mulighederne for begravelse i hele Nordfyns kommune.

Lad os arrangere handlingen i eksempelvis Otterup Kirke. Vi afholder gerne et møde med jer som samlet familie. Vi yder kun fuld service. Vi klarer alt vedrørende begravelsen, også papirarbejdet og begravelseshjælp.

Døgnservice: Som uddannede og erfarne bedemænd har vi forståelse for, at det kan være svært at overskue bestilling af en begravelse. Mød os på Nørregade i butikken og oplev vores 10 års erfaring.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg ledig bedemand for samtale i Otterup

Per Holm

Ledig for samtale: Senior bedemand og er lige nu ledig for en samtale. Ring til Per for gratis rådgivning på telefonen, og få gavn af Pers 10 års erfaring som bedemand i hele Nordfyns Kommune.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende: Brug Christians erfaringer med handlinger fra både begravelse i Hjadstrup og bisættelser i Uggerslev Kirke. Mød Christians bedemænd i forretningen på Nørregade.

  70 25 25 33


Kun hos os: Vælge økologiske og bæredygtige produkter, herunder kiste og urne, der kan suppleres op med CO2-neutralisering af både rustvognskørsel og brændingen på Odense krematorium ved en bisættelse.

Kun hos os: Bestiller du klima-kompenseret online, sparer du også 5.000 kr. Den eneste forskel er, vi nu erstatter katalog-fremvisningen ved bedemandens hjemmebesøg med en e-mærket online-bestilling.


Samlet pris på begravelse

Begravelse i kiste

Bedemand arrangerer alt: Efter den kirkelige begravelses handling i eksempelvis Bederslev eller Krogsbølle Kirke, bærer I som familie kisten ud på kirkegården for jordfæstelse i gravstedet.

Samlet pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Forvent fuld service: Efter handling i eksempelvis Otterup eller Skeby Kirke eller familieceremoni i kapel, køres kisten til krematoriet, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Handlingen kan arrangeres med højtidelighed i Gerskov kirke, hvorefter I som familie får udleveret en sø-urne på krematoriet, så det er muligt at sprede afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

I privaten eller på plejehjem står bedemanden for iklædning og ilægning i kiste. Der er lagt tid ind til en sidste afsked ved rustvognen før kørsel til Odense krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Gennemfør blot det første trin i vores 100% klima-kompenseret bestilling, og vi kontakter dig 15 minutter for videre samtale.

Bestil din bedemand online

Ved at bruge vores gratis online selvbetjening kan en ønsket begravelse eller bisættelse hurtigt blive udformet. Det er altid mulighed for at tilpasse ceremonien efter lokale ønsker. 

I løbende dialog får vi som bedemænd lagt rammerne for en handling i en kirke i lokalområdet. Det kan eksempelvis være Hasmark eller Lunde Kirke.

Efter alt er aftalt omkring den ønskede handling i Hjadstrup eller Uggerslev, vil du modtage en mail med et link til bekræftelse af bestillingen med et stort udvalg af kister, urner og buketter i forskellige prisklasser - alt efter budget, ønsker og hvad som er nødvendigt for begravelsens gennemførsel.

Vælg betaling på kredit eller betal med kort. En samlet faktura og en begravelsesplan vil blive tilsendt inden begravelseshandlingen. Dette er en oversigt over ceremoniens forløb og jeres garanti for, at alt forløber som planlagt - og forventet, som ufejlbarlig begravelsesservice.

Få personligt møde i Otterup

Hvis du – eller I som samlet familie, foretrækker at tale begravelseshandlingen igennem personligt med bedemanden, kan vi være fremme til et personligt møde inden for to timer til en drøftelse om situationen og den ønskede handling.

Ved mødet afstemmes også forventningerne til forestående bisættelse eller begravelse, og først når vi sammen er enige om vejen frem, vil en aftale om levering af vores begravelsesservice blive indgået.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33