top
.

Begravelse

Familien bærer kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på gravstedet efter højtideligheden.

- Hvid begravelses-kiste
- Iklæder i tøj og ilægning
- Arrangerer handlingen
- Laver alt papirarbejde
- Søger begravelses-hjælp
- Rustvogn, 1x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 7.587,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

- Hvid bisættelses-kiste
- Iklædning og ilægning
- Fuldservice inklusiv alt
- Søger begravelses-hjælp
- Ø-urne eller Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Bedemand i Otterup

Vælg en bedemand med 10 års erfaring og 20.000 tilfredse familier til en samtale i Otterup.

Få 10 års erfaring som bedemand på et møde eller bestilt online

Har du brug for en bedemand til at arrangere begravelse eller bisættelse i Otterup? Vælg Familien Holms bedemænd, hvis du har brug for rådgivning om mulighederne for begravelse i hele Nordfyns kommune.

Lad os arrangere handlingen i eksempelvis Otterup Kirke. Vi afholder gerne et møde med jer som samlet familie. Vi yder kun fuld service. Vi klarer alt vedrørende begravelsen, også papirarbejdet og begravelseshjælp.

Som uddannede og erfarne bedemænd har vi forståelse for, at det kan være svært at overskue bestilling af en begravelse. Vi hjælper jer efterladte så meget som muligt og deler ud af vores viden og erfaring.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg ledig bedemand for samtale

Peter Holm

Ledig for samtale: Få Peter som jeres bedemand. Tidligere instruktør på uddannelsen for bedemænd og kan derfor svare på alle spørgsmål omkring en ønsket begravelse i Otterup.

  70 25 25 33

Per Holm

Ledig for samtale: Senior bedemand og er lige nu ledig for en samtale. Ring til Per for gratis rådgivning på telefonen, og få gavn af Pers 10 års erfaring som bedemand i hele Nordfyns Kommune.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende: Christian har speciale i alternative og unikke begravelser. Brug Christians erfaringer med handlinger fra både begravelse i Hjadstrup og bisættelser i Uggerslev Kirke.

  70 25 25 33


Oplev vores begravelsesservice i Otterup

Vælge økologiske produkter, herunder kiste og urne, der kan suppleres op med CO2-neutralisering af både rustvognskørsel og brændingen på Odense krematorium ved en bisættelse i f.eks. Skeby Kirke.

Bestiller du klima-kompenseret online, sparer du også 5.000 kr. Den eneste forskel er, vi nu erstatter katalog-fremvisningen ved bedemandens hjemmebesøg med en e-mærket online-bestilling.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige begravelses handling i eksempelvis Bederslev eller Krogsbølle Kirke, bærer I som familie kisten ud på kirkegården for jordfæstelse i gravstedet.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handling i eksempelvis Otterup eller Skeby Kirke eller familieceremoni i kapel, køres kisten til krematoriet, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Handlingen kan arrangeres med højtidelighed i Gerskov kirke, hvorefter I som familie får udleveret en sø-urne på krematoriet, så det er muligt at sprede afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

I privaten eller på plejehjem står bedemanden for iklædning og ilægning i kiste. Der er lagt tid ind til en sidste afsked ved rustvognen før kørsel til Odense krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Gennemfør blot det første trin i vores 100% klima-kompenseret bestilling, og vi kontakter dig 15 minutter for videre samtale.

Bestil din bedemand online

Ved at bruge vores gratis online selvbetjening kan en ønsket begravelse eller bisættelse hurtigt blive udformet. Det er altid mulighed for at tilpasse ceremonien efter lokale ønsker. 

I løbende dialog får vi som bedemænd lagt rammerne for en handling i en kirke i lokalområdet. Det kan eksempelvis være Hasmark eller Lunde Kirke.

Efter alt er aftalt omkring den ønskede handling i Hjadstrup eller Uggerslev, vil du modtage en mail med et link til bekræftelse af bestillingen med et stort udvalg af kister, urner og buketter i forskellige prisklasser - alt efter budget, ønsker og hvad som er nødvendigt for begravelsens gennemførsel.

Vælg betaling på kredit eller betal med kort. En samlet faktura og en begravelsesplan vil blive tilsendt inden begravelseshandlingen. Dette er en oversigt over ceremoniens forløb og jeres garanti for, at alt forløber som planlagt - og forventet, som ufejlbarlig begravelsesservice.

Få personligt møde i Otterup

Hvis du – eller I som samlet familie, foretrækker at tale begravelseshandlingen igennem personligt med bedemanden, kan vi være fremme til et personligt møde inden for to timer til en drøftelse om situationen og den ønskede handling.

Ved mødet afstemmes også forventningerne til forestående bisættelse eller begravelse, og først når vi sammen er enige om vejen frem, vil en aftale om levering af vores begravelsesservice blive indgået.

Ring nu – 70 25 25 33