Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Bullerup

Vælg Odense bedemænd, der kan komme på besøg for samtale eller bestilles online.

Spar 5.000,- på lokal en bedemand med 20.000 tilfredse familier

Som uddannede og erfarne bedemænd har vi fuld forståelse for, at det i en trist situation kan være svært at overskue bestilling af en begravelse. Lad derfor os lytte til jeres ønsker og hjælpe jer så meget som muligt.

Vælg derfor en lokal begravelsesforretning, der kan arrangere både begravelser og bisættelser. Vi dækker hele Odense kommune, og begravelses handlingen, der også kan bestille online.

Døgnservice: Lad os arrangere handlingen for dig, eller lad os tale om jeres ønsker på et møde med familien. Vi yder kun fuld service. Det vil sige, at vi klarer alt - herunder også papirarbejdet og begravelseshjælp.

Bedemand i Odense, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per Holm, som har boet i Odense i mange år. Få en samtale på telefon eller få en af Pers bedemænd til et personligt møde.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få nytte af 10 års erfaring med ceremonier og begravelses handlinger fra især Agedrup kirke og bisættelser fra Seden og Marslev kirke.

  70 25 25 33Film: Om os som bedemænd

Som uddannede og erfarne bedemænd har vi fuld forståelse for, at det i en trist situation kan være svært at overskue bestilling af en begravelse. Lad derfor os lytte til jeres ønsker og hjælpe jer så meget som muligt.

Vi tilbyder flere bæredygtige løsninger. Få adgang til økologiske produkter herunder kiste og urner, der kan suppleres med CO2-neutralisering af både rustvognskørsel fra Agedrup eller Seden kirke til CO2-neutraliseret brænding på Odense krematorium.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Seden kirke eller borgerlig ceremoni fra Assistentens Kirkegårds kapel, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i eksempelvis Agedrup eller Vollsmose Kirke køres til Odense krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en bionedbrydelig urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en klassisk handling i kirke med kisten, men hvor der ikke urnenedsættes i jord, men I i stedet får udleveret en sø-urne og spreder asken over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemænd har iklædt og lagt afdøde i kiste, er der tid til fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, før kisten køres direkte til Odense krematorium for brænding.

Bestil bedemanden online

 Spar 5.000 kr. på bedemand i Bullerup. Du skal blot starte bestillingen via vores onlineformular her på hjemmesiden og afvente vi kontakter dig inden for 15 minutter.

Book bedemand online

Hvad enten der ønskes en højtidelighed fra eksempelvis Agedrup Kirke eller borgerligt fra kapellet, sørger bedemanden for alt det praktiske, så du får tid og mulighed for at sige et værdigt farvel.

I forlængelse af vores dialog arrangerer vi den den ønskede begravelse eller bisættelse. Herefter sender vi dig et bekræftelseslink på e-mail, hvor du også kan vælge mellem udvalget af blomster, urne og gravsten.

Betalt med kort eller bestil alt på kredit, hvis du ønsker at betale for højtideligheden via boet efter skifteretten. Du modtager en detaljeret begravelsesplan og en faktura, så alt kan tjekkes af før højtideligheden.

Ønsker du personlig møde?

Midt i sorgen og den svære tid vælger mange at få bedemanden på hjemmebesøg. Ønsker du derfor et personligt møde med vores bedemand, er du velkommen til at kontakte os for at aftale et besøg.

På hjemmebesøget taler vi begravelsen eller bisættelsen igennem. Vi tager hånd om alt i forbindelse med den forestående ceremoni, og vi hjælper med at få en god og tryg afsked.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33