Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Munkebo

Vælg et traditionelt møde for samtale i dag eller modtag gratis rådgivning over telefon.

Få lokalkendte bedemænd til samtale eller bestil os online

20.000 tilfredse familier: Vælg en begravelsesforretning med egne bedemænd. Vi har 10 år erfaring med at arrangere begravelser i Munkebo Kirke og bisættelser og begravelser fra Drigstrup Kirke.

Få adgang til vores økologiske sortiment af danske kister, urne og lokale blomster efter sæson – eller gå efter bedste pris med vores hvide kiste med en prisgaranti for 5.000 besparelse på bedemanden.

Vores bedemænd yder god service og tilbyder at klare alt papirarbejdet fra første aftale frem til skifteretten. Få erfarne bedemænd på besøg eller bestil os online og forvent vi kontakter dig om for 15 minutter.


Bedemand på Fyn, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for samtale lige nu

Per Holm

Vælg Per til en uforpligtende samtale på telefonen. Få nytte af Pers 10 års erfaring som bedemand i Kerteminde Kommune eller få Pers bedemænd på besøg.

  70 25 25 33

Christian Holm

Lad Christian dele ud af sin mangeårige erfaring med sit arbejde med Kerteminde Kommune omkring sociale begravelser, respektfuldt til laveste mulige pris.

  70 25 25 33


Derfor skal du vælge os

Start en 100% klima-kompenseret onlinebestilling og tilvælg også CO2-neutralisering af alt kørsel og brændingen på Odense krematorium. Ring hele døgnet for aftale om hjemmebesøg på hele Fyn.

Ring hele døgnet for aftale om et besøg eller opstart af en onlinebestilling. Vi er e-mærket, og først når vi har arrangeret den komplette begravelse, indgås en aftale om vores begravelsesservice.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i f.eks. Munkebo Kirke, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse som afslutning på højtideligheden i kirken.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter eksempelvis en kirkelig handling fra Drigstrup Kirke, køres i rustvognen til Odense Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med handling i Munkebo Kirke, hvor den eneste forskel er, at urnen ikke nedsættes på kirkegård, men i stedet udleveres en sø-urne for spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Inden for to timer kan vores bedemænd påklæde afdøde og ilægge i kisten. Der er altid mulighed for fremvisning og en sidste afsked, før rustvognen kører til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil klima-kompenseret online og over telefon. Online-bestilling giver dig mulighed for at tage beslutningerne derhjemme i ro og mag.

En smuk begravelse i Munkebo

Online kan du hurtigt og fleksibelt beskrive, hvordan du ønsker, at bisættelsen eller begravelsen skal foregå. Du sparer 5.000 kr. målt i forhold til andre lokale bedemænd og klimaet for det mindre transport.

Udfyld vores onlineformular med ønsker og basisinformationer, og vi kontakter dig inden for et kvarter. Vi er e-mærket, hvilket betyder vi er 100% gennemsigtige med vores priser. Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning, er du mere end velkommen til at ringe. Vi er tilgængelig døgnet rundt.

Mød bedemanden i dag

Ring hele døgnet for aftale om hjemmebesøg i hele Kerteminde Kommune. Vi ved, at en begravelse for mange er en speciel begivenhed og ufejlbarlighed i vores levering, er vores mission.

Derfor sætter vi en ære i at have et godt samarbejde med vores familier. Vi er e-mærket og intet binder, før vi har arrangeret den fulde begravelse i Munkebo Kirke.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33