top
.

Begravelse

Familien bærer kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på gravstedet efter højtideligheden.

- Hvid begravelses-kiste
- Iklæder i tøj og ilægning
- Arrangerer handlingen
- Laver alt papirarbejde
- Søger begravelses-hjælp
- Rustvogn, 1x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 7.587,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

- Hvid bisættelses-kiste
- Iklædning og ilægning
- Fuldservice inklusiv alt
- Søger begravelses-hjælp
- Ø-urne eller Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Bedemand i Kerteminde

Spar 5.000,- på ønskede begravelse i Kerteminde. Ring hele døgnet for aftale om besøg.

Ketemindes billige bedemand med 20.000 tilfredse familier på Fyn

Med vores 10 års erfaring og uddannede bedemænd kan du trygt lade os stå for begravelsen i Kerteminde. Vores begravelsesforretning er familiedrevet og vores bedemænd i Kerteminde har åbent døgnet rundt.

Familien Holms bedemænd kender området og kan rådgive om lokale regler og muligheder for en ceremoni i Kerteminde. Dette kunne være som en bisættelse fra Sankt Laurentii Kirke eller begravelse i Kølstrup Kirke.

Og du behøver heller ikke bekymre dig om det tilhørende papirarbejde, der følger med. Det tager vi hånd om, og vi søger også begravelseshjælp - uanset om der bestilles online eller på et hjemmebesøg.


Bedemand på Fyn, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Peter Holm

Ledig for samtale: Tidligere instruktør på uddannelsen til bedemand og kan svare på alle dine spørgsmål ved et dødsfald. Lad Peter give jer overblikket tilbage.

  70 25 25 33

Per Holm

Vagthavende bedemand: Få gavn af 10 års erfaring som bedemand. Ring til Per for en samtale, eller få en af Pers bedemænd på besøg til en samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg en samtale med Christian, der ofte er i Drigstrup og Munkebo Kirke – både som traditionelle begravelser eller lavpris bisættelser.

  70 25 25 33


Sådan er vi som bedemænd

Video: Få adgang til økologiske produkter hos en bæredygtig bedemand, der har CO2-neutraliseret alle vores forretninger, samt giver mulighed for CO2-neutralisering af rustvognskørsel og kremering.

Vi er Fyns billigste fuld-service bedemand. Fuld service vil sige, at bedemanden står for alt vedrørende begravelseshandlingen - herunder også alt papirarbejde frem til skifteretten.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Sankt Laurentii eller Revninge Kirke, bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i direkte forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Rynkeby Kirke køres kisten til Odense krematorium for brænding, så der kan nedsættes en urne i familiegravstedet eller de ukendtes fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med ceremoni i Mesinge, men hvor den afgørende forskel ligger i, at familien efterfølgende får en sø-urne udleveret, så der kan askespredes fra båd i Storebælt.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning i tøj og ilægning af afdøde i kiste, har I mulighed for både fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, inden der køres til Odense krematorium for brænding.

100% klima-kompenseret

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en CO2-neutral online bestilling, hvorefter bliver kontaktet inden for 15 minutter for videre telefonisk dialog.

Bestil begravelsen online

Hos os er det muligt at bestille begravelses handlingen i Kerteminde online og spare 5.000 kr. Start online-bestillingen via hjemmesiden, hvorefter vi tager kontakt til dig for at aftale nærmere.

Herefter arrangerer bedemanden begravelses handlingen og fremsender et bekræftelseslink via e-mail. Det er nemlig utrolig vigtigt for os, at alt bliver nøjagtigt som bestilt. Det er muligt at betale med kort eller bestille på kredit.

Fremmøde inden to timer

Vores bedemand i Kerteminde kommer naturligvis også gerne på hjemmebesøg. Her vil vi sammen drøfte ønskerne for den forestående begravelse, samt blomster, urne, gravsten, kiste og dødsannoncer. 

Vi rådgiver om lokale muligheder og priser, og vi arrangerer efterfølgende den fulde begravelses handling. Vi indgår først en aftale, når alle er helt enige og faktura er fremsendt for godkendelse.

Ring nu – 70 25 25 33