Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Middelfart

Vælg en bedemand med 10 års erfaring. Få møde i dag eller gratis rådgivning over telefon.

Middelfarts billigste bedemand med 20.000 tilfredse familier

Få en begravelsesforretning med egne lokale bedemænd, der gerne kommer på besøg. Få vores bedemand på besøg i Middelfart i dag. Rustvogn og bedemænd kan være fremme inden for tre timer.

Gå efter økologi efter bedste pris. Vi har Middelfarts laveste priser på danske kister, og vi yder også prisgaranti for gennemførsel af den ønskede begravelse i eksempelvis Vejlby Kirke med den lokale sognepræst.

Bestil også os online og forvent vi kontakter dig for samtale. Herefter står vi for at aftale med eksempelvis Middelfart Sankt Nicolai Kirke eller Strib Kirke, hvor I som familie jordfæster kisten på gravstedet.


Bedemand, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Får en uforpligtende samtale lige nu

Per Holm

Per har over 10 års erfaring i afholdelse af især kirkelige begravelser i Roerslev kirke, samt klassiske bisættelser i Asperup og fra Strib Kirke med præst.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vælg Christian, som har speciale i økologiske begravelser. Han kan eksempelvis rådgive om en bisættelse i Vejlby Kirke eller Sankt Nicolai Kirke.

  70 25 25 33


Video: Præsentation af os som bedemænd

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige handling i eksempelvis Kauslunde eller Roerslev kirke, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i direkte forlængelse af handlingen.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Strib eller Røgleskov Kirke, køres afslutningsvis på krematorium for brænding, så der efterfølgende kan urnenedsættes på familie- eller fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Handlingen kan gennemføres som en bisættelse i Sankt Nicolai Kirke. Efter brændingen får I udleveret en sø-urne, der er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægning i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegård for jordfæstelse.

100% klima-kompenseret

 Vi har CO2-neutraliseret alle vores forretninger, samt giver mulighed for CO2-neutralisering af rustvognskørsel og kremering.

Bestil begravelse og bisættelse online - og spar 5.000 kr. 

Du kan bestille begravelsen eller bisættelsen gennem den elektroniske selvbetjening. I vores e-mærkede online-bestilling kan du vælge specifikke detaljer til begravelsen eller bisættelsen og se valgmulighederne af urner, kister eller blomster. Det hjælper med at skabe et overblik over ceremonien.

Udfyld vores online-bestilling her på siden, og vi kontakter dig inden for 15 minutter. Sammen drøfter vi jeres unikke situation igennem og rådgiver om de muligheder der er i Middelfart for en god sidste afsked.

Bedemanden vil herefter planlægge ceremonien, og så snart dette er gjort, sender vi et link til bekræftelse af bestillingen på e-mail. Online er det også muligt at bestille blomster, urne og designe en gravsten.

Brug betalingskort eller køb på kredit. Vi sender dig en begravelsesplan og samlet faktura. Herfra varetager bedemanden alt papirarbejde og hjælper med at søge om begravelseshjælp.

Personlig betjening fra bedemanden i Middelfart

Få vores kompetente bedemænd på besøg i jeres husstand inden for to timer. Hvis jeres familie ønsker personlig betjening, er bedemand ikke længere væk end et opkald – og vi svarer hele døgnet.

Ved mødet i hjemmet vil udformningen af bisættelsen eller begravelsen blive udarbejdet mellem familien og bedemanden. Der vil blive indgået en aftale, når alle parter er enige omkring vilkårene.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33