Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Fredericia

Få et møde for samtale i privaten eller bestil os online og spar 5.000,- på bedemanden.

Lokal bedemand i Fredericia med 20.000 tilfredse familier

Vælg en begravelsesforretning med egne dedikerede bedemænd. Vi har 10 år erfaring med at arrangere begravelser og bisættelser i Fredericia, eksempelvis fra Sankt Michaelis Kirke.

Spar 5.000 kr. Bedemændene står også klar til at hjælpe dig og matcher samtidig den laveste pris. Bestil bedemand online her på siden, eller ring og aftal et uforpligtende møde eller ønske om et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os døgnet rundt. Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende møde inden for få timer, når du har brug for det. Vi er bedemænd for dig i Fredericia og i resten af Trekantområdet.


Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

 

Christian Holm

Rådgivning hele døgnet: Har erfaring med begravelser, også fra Jesus Kristi af sidste dages hellige Kirke for gennemførsel af en begravelse på Christians Kirkegård i Fredericia.

  70 25 25 33Præsentation af os som bedemænd

Få adgang til vores økologiske sortiment af kister, urne til både jord og hav, samt lokale blomster efter sæson – eller få vores laveste pris med vores danske standardkiste for både begravelse og bisættelse. 

Bestil CO2-neutralt online og for al kørsel i rustvogn og kremering, hvis ønske om en bæredygtig bisættelse i Trinitatis eller Lyng Kirke. Ring hele døgnet for gratis rådgivning eller aftale om besøg.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Hannerup Kirke eller Erritsø Kirke, bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i direkte forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Christians Kirken køres kisten til Kolding krematorium for brænding. Derefter kan urnen nedsættes i familiegravstedet eller fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Handlingen kan afholdes som en bisættelse i Trinitatis kirke, for i som familien får en sø-urne udleveret efterfølgende, så der kan askespredes fra båd i Lillebælt.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

I privaten, på Sct. Maria Hospice eller plejehjem, iklæder bedemand afdøde og lægger i kiste. Mulighed for en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel til krematorium.

Bestil bedemanden online

 Bestil ved egen computer, tablet eller smartphone en begravelse eller bisættelse i Fredericia online og spar 5.000,- på bedemanden.

Bestil bedemand i Fredericia

Du skal blot knappen nedenfor og starte vores e-mærkede bestilling og kan forvente vi kontakter dig for videre samtale indenfor 15 minutter.

Uanset om du har bestilt en begravelse i Trinitatis Kirke eller ønsker en bisættelse fra kapel, så sørger vi for at få alt arrangeret i løbende dialog.

Herefter sender vi et link på på e-mail, du skal bekræfte, hvorefter du kan vælge blomster, urne, designe gravsten og bestille på kredit.

Vælg Fredericias lokale bedemænd

Vi har mange års erfaring med planlægning af bisættelser fra både den katolske kirke og mormonsk begravelse, og giver altid en højt kvalificeret behandling, med baggrund i vores lange erfaring.

Hvis du foretrækker et personligt møde med os, så kommer en af vores bedemænd hjem til dig. Her er det vigtigt for os at lytte til de ønsker, du har for begravelsen, så det forløber som du har forestillet dig.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33