Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Kolding

Bestil os elektronisk eller ring for aftale om et besøg for personlig samtale i dag.

Få 10 års erfaring som bedemand i Kolding på et møde eller online

Er det er første gang, du står over for at skulle planlægge en begravelse i Kolding, kan det føles som en uoverskuelig begivenhed. Lad os hjælpe. Få kun lokal bedemænd med 10 års erfaring i Kolding.

Spar 5.000,- ved at lade vores lokale bedemand kan komme besøg for samtale i dag, men det er også muligt at arrangere den ønskede begravelse online. Her får du mulighed for at skræddersy den sidste rejse.

Døgnservice: Gennem løbende dialog gennemgår vi mulighederne, der efterfølgende kan bekræftes online, sammen med valg af buket, kiste eller andre produkter via din egen computer eller ipad.


Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

 

Christian Holm

Ledig for samtale: Få råd om alt fra økologiske eller specialmalede kister og hvordan en sidste rejse kan gennemføres fra Kolding Søndre eller Nordre Kirkegårdskapel uden præst.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Kolding

Ønsker du at spare mest på bedemanden og miljøet, kan du med fordel starte en klima-kompenseret elektroniske bestilling af en bedemand, så kontakter vi dig for videre samtale inden for 15 minutter. 

Sammen med dig gennemgår vi mulighederne for en traditionel, bæredygtig eller billig begravelse med mulighed for CO2-neutralisering af både kørsel og kremering, hvis en bisættelse.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i f.eks. Simon Peters Kirke eller en borgerlig ceremoni fra Søndre Kapel bæres kisten ud til gravstedet for jordfæstelse som afslutning ved begravelseshandlingen.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i f.eks. Seest Kirke eller katolsk ceremoni fra Sankt Michaels Kirke køres i rustvogn til Kolding Krematorium, hvor der afslutningsvis kan urnenedsættes.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Ceremonien gennemføres ofte som en bisættelse, men med den afgørende forskel at I som familie får udleveret en sø-urne, der er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

: Ilægning i kiste i hele Kolding Kommune inden for to timer på privatadresse eller plejehjem, med indlagt tid til afsked ved kisten, før rustvognskørsel til Kolding Krematorium.

Arrangér begravelsen online

 Benyt vores CO2-neutraliserede selvbetjening, hvor du selv kan udvælge specifikke blomster og kister eller bestil blot en bedemand med op til 90 dages kredit.

Spar 5.000,- på bedemanden

Online kan du hurtigt og fleksibelt beskrive, hvordan du ønsker, at bisættelsen eller begravelsen skal foregå. Når vi  har arrangeret det med præsten i Bramdrup Kirke eller Sct. Nicolai Kirke, sender vi et bekræftelseslink til din bestilling. 

Du bekræfter de indgåede aftaler, betaler med kort eller bestiller på kredit, så fremsender vi den samlede begravelsesplan og en faktura. Vi ordner alt, inkl. alt papirarbejde og begravelseshjælp.

Få besøg inden for to timer

Hvis du eller familien alligevel foretrækker at gennemgå planerne ansigt til ansigt, yder vi naturligvis personlig betjening. Vi kan være fremme for samtale inden for få timer i hele Kolding Kommune. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelses service, hvis vi kan blive enige om handlingen og vores fremsendte faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33