Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
.

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 7.787,-
Ceremoni lørdag: 9.869,-
Uden ceremoni: 7.192,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.282,-
Ceremoni lørdag: 11.277,-
Uden ceremoni: 7.487,-

Bedemand i Vejle

Spar 5.000,- på ønskede begravelse i Vejle. Få besøg af en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Få 10 års erfaring som bedemand i Vejle på et personligt møde i dag

Har du brug for en bedemand til at arrangere bisættelse i Vejle? Vælg en bedemand med 10 års erfaring og egne rustvogne. Vi svarer på telefonen hele døgnet, men du kan også bestille bedemand online.

Som erfarne bedemænd har vi forståelse for, at det kan være hårdt at overskue bestilling af en begravelse, når man står i en svær situation. Lad os derfor lytte, så vi kan hjælpe jer som efterladte så meget som muligt.

Døgnservice: Aftal nærmere på et møde, eller modtag rådgivning over telefonen. Uanset hvordan du ønsker at bestille bedemand, yder vi kun fuld service, inklusiv alt papirarbejdet og begravelseshjælp.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Peter Holm

Ledig for samtale: Ring til Peter og få gratis rådgivning samt en samtale om, hvad en økologisk begravelse fra Søndermarkskirken eller Nørremarkskirken i Vejle koster.

  70 25 25 33

Per Holm

Ledig for samtale: Per har 10 års erfaring med gennemførsel af billige bisættelser eller bæredygtige begravelser fra Løget eller brug af økologisk kiste fra Skibet Kirke.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har indgående viden om afholdelse af unikke begravelser fra Vor Frelser Kirke og bisættelser i Sct. Nicolai Kirke med kørsel til krematorium.

  70 25 25 33


Se Vejles bedemænd på job

Få adgang til økologiske produkter, herunder kiste og urner. Supplér op med CO2-neutralisering af både rustvognskørsel og brændingen på Kolding eller Horsens Krematorium ved en bisættelse.

Bestil 100% klima-kompenseret online og spar også 5.000 kr. på hos som bedemænd. Den eneste forskel er, at vi har erstattet vores hjemmebesøg for katalogfremvisning med en e-mærket onlinebestilling.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige ceremoni i eksempelvis Bredballe eller Hover Kirke bærer familien kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse i gravstedet som afslutning på handlingen.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter den kirkelige ceremoni i eksempelvis Vindinge eller Jerlev kirke bliver kisten kørt i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvis kan nedsættes en askeurne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en klassisk bisættelse i Nørremarkskirken, men med den afgørende forskel, at I som familien får udleveret en sø-urne til brug for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste inden for to timer på et af Vejles plejehjem eller Sct. Maria Hospice. Der er lagt tid ind til fremvisning og sidste afsked ved rustvognen inden kørsel til krematorium.

Bestil klima-kompenseret

 Få laveste pris og mindste Co2-aftryk ved at vælge vores elektroniske bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

God service til lav pris hos vores Vejle bedemand og spar 5.000,-

Start vores online-bestilling og vi ringer dig op inden for et kvarter. Ring for gratis rådgivning eller hjælp til bestillingen. I samtale drøfter vi jeres situation og lægger rammerne for den ønskede sidste afsked. 

Når vi har arrangeret den komplette begravelse i Hover Kirke eller Sct. Nicolai Kirke i Vejle Midtby, sender vi dig et link til en bekræftende bestilling. I den forbindelse kan du også vælge blomster til kiste eller urne, samt en passende gravsten.

Det er billigst at betale med kort, men du kan også vælge at bestille på kredit. Bemærk, at vi er e-mærkede, hvilket vil sige, at den endelige aftale om vores begravelsesservice først bliver indgået, når du har gennemført og accepteret bestillingen.

Til slut fremsender vi den samlede begravelsesplan og faktura på forkant af eventuelt arrangeret begravelseshandling i Vor Frelser Kirke. Vi klarer alt papirarbejde, inkl. begravelseshjælp. Det gør også vi kan garantere ufejlbarlig begravelsesservice.

Personligt møde inden for to timer

Foretrækker du – eller I som en samlet familie - bedemandens personlige service og rådgivning, kan vi have en vores lokalkendte bedemand på adressen til en samtale inden for tre timer i hele Vejle Kommune.

Ved samtalen taler vi om jeres ønsker til begravelsen eller bisættelsen i Vejle og kommer frem til en fælles aftale. Den endelige aftale om vores begravelsesservice vil først blive indgået, når vi har gennemgået alt.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33