Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Nyborg

Vælg en bedemand med 20.000 tilfredse familier - ring for aftale om et samtalemøde i dag. 

10 år som lokal bedemand i Nyborg og 20.000 tilfredse familier

En begravelse skal være en mindeværdig begivenhed, og derfor bør du heller ikke vælge hvem som helst til at arrangere en god afsked. Vi har den nødvendige erfaring i kirker, på kapellet og med præsterne.

Spar 5.000,- ved at vælge en bedemænd, der igennem en årrække har arbejdet for Nyborg Kommune om sociale begravelser. Hos os får du både højt lokalkendskab og laveste pris på bedemanden online.

Døgnservice: Det er muligt at få bedemanden på besøg til en personlig samtale. Vi sætter en ære i at skabe en god og tryg oplevelse for jer som efterladte, så du og hele familien kan få sagt et ordentligt farvel.


Bedemand i Nyborg, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vores vagthavende bedemænd ved telefonen

Per Holm

Vagthavende: Lad Per give et nøjagtigt tilbud på udgifter til bedemand og kirkegård – og er der enighed, kan Per arrangere den ønskede begravelse i eksempelvis Vor Frue kirke.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian er lige nu ved telefonen til en uforpligtende samtale om ønsker til en lavpris, bæredygtig eller traditionel begravelse i eksempelvis Ørbæk eller Taarup kirke.

  70 25 25 33


Derfor skal du vælge os som bedemand

Video: Økologiske kister og urner – og hvis der ønskes gennemførsel af en bæredygtig begravelse, er det muligt både at CO2-neutralisere alt kørsel og selve brændingen, hvis der er ønske om en bisættelse.

Alle bedemænd er certificerede og vil gøre deres bedste for at hjælpe dig med at skabe de mest perfekte rammer for afskeden med din kære. Ring lige nu – den vagthavende bedemand er ved telefonen.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige højtidelighed i eksempelvis Hjulby eller Vindinge Kirke, bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Aunslev eller Kullerup Kirke, bæres kisten ud til rustvognen med efterfølgende kørsel til krematorium, så en urne kan nedsættes på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

: Handlingen gennemføres som en bisættelse i Refsvindinge eller Svindinge Kirke, hvor en urne designet til askespredning over havet udleveres til jer som til familie på krematoriet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste på privatadresse, plejehjem eller hospice. Bedemand sætter tid af til fremvisning og en sidste afsked ved kisten før kørsel til Svendborg krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil bedemand i Nyborg online og spar ikke kun penge, men også klimaet for en masse kørsel og deraf CO2.

Bestil bedemand i Nyborg online

Udfyld formularen her på siden og benyt de 7 simple online-trin for at bestille en begravelse eller bisættelse online. Hvis du ønsker hjælp til bestillingen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ved bestilling har du mulighed for at vælge sted, som eksempelvis kan være Nyborg Vor Frue Kirke eller en borgerlig ceremoni i Nyborg Kapel. Når dette er valgt, sender vi dig en mail med et link til bekræftelse.

Efterfølgende fremsender vi en detaljeret begravelsesplan og samlet faktura. Undervejs vil vi desuden oplyse dig, hvis der skulle opstå ændringer eller andet af betydning for den forestående ceremoni.

Ønsker du bedemanden på besøg?

For mange er planlægningen af en begravelse eller bisættelse en uvant situation. I kraft af vores ekspertise har vi mulighed for at hjælpe dig på vej med et personligt møde, hvor vi giver rådgivning og drøfte situationen.

Her lytter bedemanden til dine personlige ønsker og sørger for, at der bliver taget højde for disse i planlægningen af begravelseshandlingen.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33