Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Nyborg

Vælg en bedemand med 20.000 tilfredse familier - ring for aftale om et samtalemøde i dag. 

10 år som lokal bedemand i Nyborg og 30.000 tilfredse familier

En begravelse skal være en mindeværdig begivenhed, og derfor bør du heller ikke vælge hvem som helst til at arrangere en god afsked. Vi har den nødvendige erfaring i kirker, på kapellet og med præsterne.

Spar 5.000,- ved at vælge en bedemand, der igennem en årrække har arbejdet for Nyborg Kommune om sociale begravelser. Vi bestræber os på at give den laveste pris online.


Bedemand i Nyborg
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vores bedemænd er ved telefonen

Lene Vincent

 Vi er klar ved telefonen til en uforpligtende samtale om ønsker til en lavpris, bæredygtig eller traditionel begravelse i eksempelvis Ørbæk eller Taarup kirke.

  70 25 25 33

Christian Holm

 Vi er klar ved telefonen til en uforpligtende samtale om ønsker til en lavpris, bæredygtig eller traditionel begravelse i eksempelvis Ørbæk eller Taarup kirke.

  70 25 25 33


Derfor skal du vælge os som bedemand

Video: Økologiske kister og urner – og hvis der ønskes gennemførsel af en bæredygtig begravelse, er det muligt både at CO2-neutralisere alt kørsel og selve brændingen, hvis der er ønske om en bisættelse.

Alle bedemænd er certificerede og vil gøre deres bedste for at hjælpe dig med at skabe de mest perfekte rammer for afskeden med din kære. 


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige højtidelighed i eksempelvis Hjulby eller Vindinge Kirke, bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Aunslev eller Kullerup Kirke, bæres kisten ud til rustvognen med efterfølgende kørsel til krematorium, så en urne kan nedsættes på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

: Handlingen gennemføres som en bisættelse i Refsvindinge eller Svindinge Kirke, hvor en urne designet til askespredning over havet udleveres til jer som til familie på krematoriet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste på privatadresse, plejehjem eller hospice. Bedemand sætter tid af til fremvisning og en sidste afsked ved kisten før kørsel til Svendborg krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil bedemand i Nyborg online og spar ikke kun penge, men også klimaet for en masse kørsel og deraf CO2.

Bestil bedemand i Nyborg online

Udfyld formularen her på siden og benyt de 7 simple online-trin for at bestille en begravelse eller bisættelse online. Hvis du ønsker hjælp til bestillingen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ved bestilling har du mulighed for at vælge sted, som eksempelvis kan være Nyborg Vor Frue Kirke eller en borgerlig ceremoni i Nyborg Kapel. Når dette er valgt, sender vi dig en mail med et link til bekræftelse.

Efterfølgende fremsender vi en detaljeret begravelsesplan og samlet faktura. Undervejs vil vi desuden oplyse dig, hvis der skulle opstå ændringer eller andet af betydning for den forestående ceremoni.

Ønsker du bedemanden på besøg?

For mange er planlægningen af en begravelse eller bisættelse en uvant situation. I kraft af vores ekspertise har vi mulighed for at hjælpe dig på vej med et personligt møde, hvor vi giver rådgivning og drøfte situationen.

Her lytter bedemanden til dine personlige ønsker og sørger for, at der bliver taget højde for disse i planlægningen af begravelseshandlingen. Vi hjælper med at sætte et personligt møde op.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33