Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Assens

Få et møde for en uforpligtende samtale og spar 5.000,- på bedemanden i Assens

Begravelse eller bisættelse i Assens - gør som 20.000 tilfredse familier

Når du skal planlægge begravelse i Assens, står vi klar til at hjælpe hele døgnet. Vi er en del af Begravelse Danmark med 10 års erfaring med begravelsesservice fra egne forretninger på Fyn.

Ønskes en uforpligtende samtale, kan en af vores lokale bedemænd komme til jer. Og hvis der er behov mere akut assistance, kan vi ankomme i rustvogn, før afsluttende kørsel til kapel for ophold.

Vi har som standard fuld service. Det vil sige, at din lokale bedemand i Assens ordner alt omkring den ønskede begravelse eller bisættelse. Vi sørger altså for alt, inklusiv alt papirarbejde.


Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vores vagthavende bedemænd i Assens

 

Christian Holm

Vælg en bedemand med mange års erfaring med begravelser fra Sønderby kirke og bisættelser fra Gamtofte kirke, hvor der skal brændes på krematorium.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Assens

Vælge mellem et økologisk sortiment af kister og urner til både jord og hav, samt blomster fra Assens lokale florist. Det er også muligt at gå efter laveste pris med vores standard kiste og selv ordner blomster. 

Hos Bedre Begravelse kan kan du med et klik vælge til og fra. Du kan bestille CO2-neutralisering, og dermed CO2-neutralisere alt kørsel i rustvogn og kremering ved ønske om en besættelse

Du kan også vælge at få bedemanden på besøg for en traditionel samtale om en mulig højtidelighed fra Vor Frue eller Gammeltofte kirke.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handling i eksempelvis Kærum eller Dreslette kirke, bærer I som samlet familie kisten ud på kirkegården for jordfæstelse i gravstedet som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse i urne

Efter handlingen i eksempelvis Vor Frue eller Gammeltofte kirke, køres kisten i rustvogn til krematorium. Urnen kan efterfølgende nedsættes på familiegravstedet i Assens.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Handlingen kan arrangeres som en traditionel bisættelse i Vor Frue kirke, hvor I som familien får sø-urne udleveret på krematoriet, der er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning på privatadresse, Hospice Fyn eller et af Assens kommunale plejehjem, er der afsat tid til en sidste afsked, inden rustvognen kører kisten til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Vores elektroniske selvbetjening gør det muligt at bestille bedemand via telefon, computer eller tablet, imens der kan spares 5.000 kr. Vi kontakter dig 15 minutter.

Spar 5.000 - planlæg begravelsen online

Begravelsen eller bisættelsen planlægges af bedemanden i løbende dialog med dig, og når aftalerne er på plads, vil vi sende et link på e-mail til bekræftelse af den mundtlige aftale.

Ved den online-bestilling kan du også vælge blomster til kiste, båredekorationer og kranse, en bionedbrydelig urne og en gravsten fra Assens lokale stenhugger. Det er muligt at betale med kort eller på kredit.

Bedemanden fremsender derefter en faktura inden højtideligheden og en begravelsesplan, hvor alle detaljer er beskrevet. Vi varetager herfra alle administrative opgaver frem til skifteretten.

Arranger begravelsen hjemmefra – få besøg

Vores bedemænd i Assens yder også personlig service, hvis I foretrækker at planlægge ceremonien på jeres adresse. Vi kan nå ud til jer inden for to timer til en samtale om den ønskede begravelse eller bisættelse.

Bedemanden vil gøre sit bedste for at imødekomme familiens ønsker. Når der er enighed omkring ceremoniens forløb, vil en aftale blive indgået om levering af vores begravelsesservice.

Bedre Begravelse er en begravelses forretning, der har et tæt samarbejde med de lokale bedemænd i Assens. Bedemændene er certificerede og har mange års erfaring med begravelses- og bisættelsesceremonier i hele kommunen.

Du kan kontakte os på telefon og aftale et personligt møde. Bedemanden i Assens kan nå ud til alle adresser i kommunen inden for tre timer. Det er også muligt at arrangere ceremonien online, hvilket er hurtigt, simpelt og giver 5.000 kr. i besparelser.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33