top
Print side E-mail side 

 
.
Bestil online

Benyt de 7 simple trin og vi kontakter dig for telefonisk samtale inden for 15 min.

Økologisk kiste, natur
Levering og ilægning
Pyntning af kiste
Rådgivning om begravelse
Ordning af højtidelighed
Ordning af gravplads
Al papirarbejde
Klassisk rustvogn

fra kr. 6.083,-

Læs mere

Få hjemmebesøg

Lokale bedemand kan være fremme inden for 3 timer for personligt møde og samtale.

Økologisk kiste, hvid
Opredning med linned
Rådgivning om skifteret
Søge begravelseshjælp
Blomsterbestilling
Annoncebestilling
Gravstensbestilling
Købt på kredit

fra kr. 9.826,-

Læs mere


 
Tilfredse kunder på Trustpilot
7.000 tilfredse familier
Spar 5.000,- bedemand i Odense

 

En værdig afsked fra kirke eller kapel i Odense

Du sidder i kirken samlet med familie, venner og bekendte. Præsten fortæller en personlig tale, mens lysets stråler møder de farvede malerier i kirken. Orglet spiller op til fællessang, og akustikken sørger for en smuk lyd. Måske foretrækker du den intime atmosfære i Vor Frue Kirke eller udsmykningen i Ansgar kirke, uanset dine præferencer sørger vi for en værdig afsked i en af Odenses flotte kirker. Ønskes der en borgerlig bisættelse fra kapel, er dette naturligvis en mulighed. Vi tager os af alle forberedelser i samarbejde med dig.

Hos BedreBegravelse er vi et hold af certificerede bedemænd, der har mange års erfaring med begravelse og bisættelse i Odense og omegn. Vi er derfor bekendt med mulighederne for en ceremoni i området, og vi tager gerne en snak omkring dine ønsker, hvis dette foretrækkes. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik i Odense eller kontakte os på telefon 70 25 25 33, så vi kan køre ud til dit hjem.

Du kan også bestille bedemand gennem vores online bestillingssystem og spare 5.000 kr. Læs mere omkring vores muligheder herunder.


Per Holm, Bedemand
Bedemand, Per Holm
Odense, telefon: 70 25 25 33

Døgnservice i Odense

Bedemand Peter Holm, Odense, der også dækker Bolbro, Dalum, Hjallese, Højstrup, Næsby, Snestrup, Stige og Vollsmose for rustvognskørsel og personlig samtale

Peter Holm har erfaring fra 1.200 begravelser og er instruktør på bedemandsuddannelsen. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Per Holm, dækker hele Fyn via begravelsesforretning i Odense

Per Holm er vagthavende bedemand og har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring lige nu på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Christian Holm, lokal bedemand i Odense, Bolbro, Dalum, Hjallese, Højstrup, Næsby, Snestrup, Stige og Vollsmose for rustvognskørsel og personlig samtale

Bedemand Christian Holm har som ældste søn flere end 1.700 begravelser bag sig. Træffes på tlf. 70 25 25 33 lige nu.


 

 
Lokal certificeret bedemand

 

Digital bestilling af bedemand til begravelse eller bisættelse

Hos BedreBegravelse giver vi dig muligheden for at bestille bedemand gennem vores onlinesystem. Du kan følge instruktionerne herunder eller se videoen til højre. Gennem en digital bestilling af begravelse eller bisættelse sparer du 5.000 kr. grundet færre administrative udgifter.
  1. Tryk på ‘Start bestilling af bedemand’ og udfyld formularen gennem 7 trin, hvor du beskriver ønskerne til den forestående ceremoni.
  2. Beskriv alle detaljerne vedrørende begravelsen eller bisættelsen, og hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon. 15 minutter efter du har færdiggjort bestillingen, ringer vi dig op for at aftale de nærmere detaljer.
  3. Du vil herefter modtage en begravelsesplan, som er din garanti for, at ceremonien forløber som planlagt. Bedemanden vil løbende have kontakt med dig, så alle er indforstået med forløbet.
 

Kan kun anbefales. Da min mor døde, benyttede vi i familien BedreBegravelse, og vi er fuldt ud tilfredse med deres håndtering af det hele.

af Michael Knud Siering, handling i Sct. Peders Kapel, Slagelse
bisættelse Sankt Andreas Kirke
 

 
Bedemand med IT-Certifikat

 

Vælg de lokale bedemænd i Odense

Bedemand Christine Nielsen dækker hele Odense kommune med begravelsesservice

Christine Nielsen har erfaring fra flere end 1.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 9.00-15.00.

Vælg Odense's specialist i begravelseshjælp Claus Møbius på Fyn, herunder særligt i der også dækker Bolbro, Dalum, Hjallese, Højstrup, Næsby, Snestrup, Stige og Vollsmose.

Claus Møbius er regnskabschef og specialist i begravelseshjælp. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 8.00-16.00.

Annelise Andersen, Fyn's bedste bedemand i Odense, der også dækker Bolbro, Dalum, Hjallese, Højstrup, Næsby, Snestrup, Stige og Vollsmose for personlig begravelsessamtale

Annelise Andersen har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale på hverdage kl. 8.00-16.00.


 

 
Bedemand overvåget af E-Mærket

 

Planlæg ceremoni med bedemand fra dit hjem i Odense

Du har naturligvis muligheden for at snakke den ønskede begravelse eller bisættelse igennem i dit hjem. Vi kan indenfor tre timer nå ud til din bopæl i Odense, og derfra kan vi snakke muligheder igennem over en kop kaffe.

 

Med mange års erfaring og kendskab til den kommunale begravelseshjælp i Odense er vi godt rustet til at varetage papirarbejdet frem til skifteretten. Derudover vil vi arbejde målrettet på at indfri de forventninger, du har til begravelsen eller bisættelsen.

 

Du er velkommen til at kigge forbi vores butik eller kontakte os på telefon. Vi er til at få fat på, og vi står altid klar til en snak.

Bisættelse ved kirke i Odense