Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Odense

Vælg en lokal bedemand med 20.000 tilfredse familie - ring for aftale om samtale i dag.

10 år som bedemand i Odense med egen butik i Odense

Få en uddannet og lokale bedemand på besøg. Med forretning på Heden i Odense, kan vi være fremme inden for få timer for en samtale eller hvis der er behov for vores mere akutte assistance med rustvogn.

Spar 5.000,- ved at bestille online. Vi er e-mærket, så det er først når bedemanden har arrangeret den komplette begravelse, at der indgås en endelig aftale om vores levering af begravelsesservice i Odense.

Døgnservice: Vælger du hjemmebesøg gennemgår vi sammen alle tanker og nuancer omkring begravelsen eller bisættelsen i Odense. Du kan forvente, at vi ordner alt - og søger også begravelseshjælpen.


Bedemand i Odense, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser


Vælg bedemand for samtale i Odense

Per Holm

Ledig for samtale: Bedemand Per Holm har i mange år boet og arbejdet i Odense, men sidder i dag på vores uddannede bedemænd på hele Fyn. Ring hele døgnet for uforpligtende samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg mange års erfaring i Odense og en enorm viden om alle muligheder for afholdelse af en kirkelig eller borgerlig ceremoni af Assistens-kirkegårdens kapel.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Odense

Bestil os klima-kompenseret online og samtidig spare mest. Få adgang til vores økologiske sortiment af kister og urne. Derudover har du yderligere mulighed for at vælge lokale blomster og CO2-neutralisering af al kørsel i rustvognen og kremeringen på Assistens Kirkegårdskapel.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale om en forestående begravelse i eksempelvis Dalum Kirke eller en borgerlig bisættelse Odense Kapel, hvor de pårørende definerer ceremonien. Bestil os klima-kompenseret online og samtidig spare mest.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremoni i f.eks. Fredens Kirke eller en borgerlig handling fra Assistenskirkegårdens Kapel bærer de pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i f.eks. Hans Knuds- eller Hans Tausens Kirke køres kisten i rustvogn til Odense Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med bisættelse i en af Odenses kirker, hvor I blot nu får udleveret en sø-urne efterfølgende, så det er muligt at sprede asken over havet eller ved Odense fjord.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og lægger i kiste inden for tre timer i hele Odense Kommune. Mulighed for en sidste afsked ved rustvognen, inden rustvognen køre til Odense Krematorium.

Bestil CO2-neutraliseret

 Gennem en 100% klima-kompenseret online-bestilling af bedemand, sparer du 5.000 kr. grundet færre administrative udgifter for besøg, erstattet af telefonisk dialog.

Odenses bedemand er online

Tryk på ‘Bestil os online’ på knappen nedenfor - og udfyld det første trin i vores formular. 15 minutter efter du har startet bestillingen, ringer vi dig op for at aftale de nærmere detaljer.

Vi er e-mærket og vores serviceniveau er dog det samme, uanset om der vælges hjemmebesøg eller online-bestilling, hvor besparelsen er størst.

Med et hjemmebesøg kan du få en personlig samtale om begravelse eller bisættelse i Odense – ellers vælg vores onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale.

Planlæg ceremonien dit hjem i Odense

Du har naturligvis muligheden for at snakke den forestående begravelse eller bisættelse igennem i dit hjem. Ved det personlige møde taler vi ønsker og tanker igennem over en kop kaffe.

Med mange års erfaring og kendskab til den kommunale begravelseshjælp i Odense, er vi godt rustet til at varetage papirarbejdet frem til skifteretten. Derudover vil vi arbejde målrettet på at indfri de forventninger, du har til begravelsen eller bisættelsen.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33