Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Ugerløse

Vælg mellem møde eller få en bedemand med 20.000 tilfredse familiers rådgivning over telefonen.

Spar 5.000,- på en gerne økologisk begravelse i Ugerløse

Vælg en begravelses forretning, der leverer høj service til en lav pris. Vores bedemænd i Ugerløse har 10 års erfaring med ceremonier i hele Holbæk Kommune med egne rustvogne.

Få en bedemand på besøg for en personlig samtale om den forestående begravelse eller bisættelse. Ring indledningsvis på telefon hele døgnet, inklusive weekend, aften og nat.

Du kan forvente at bedemanden klarer alle de administrative opgaver - og hvis du bestiller bedemand online. Det dækker blandt andet papirarbejde, arrangering af ceremonien og søgning om begravelseshjælp.


Bedemand i Ugerløse, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende: Mød Pers bedemænd til en samtale om mulig begravelse eller bisættelse i Stenmagle eller St. Tåstrup Kirke som ramme om den sidste rejse.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian er altid ved telefonen for en uforpligtende samtale om ønsker til en billig udført bisættelses ceremoni fra f.eks. Margrethe Kapel.

  70 25 25 33


Vælg lokale bedemand i Ugerløse

Eller bestil 100% klima-kompenseret online og spar også 5.000 kr. Det er også muligt at CO2-neutralisere al kørsel i rustvogn samt kremeringen, hvis I ønsker en bisættelse i Ugerløse Kirke.

Døgnservice: Ring hele døgnet for samtale for aftale om vores besøg, samtale om bæredygtig eller laveste pris på gennemførsel af en begravelseshandling i Ugerløse.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig højtidelighed i eksempelvis Undløse Kirke, bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Ugerløse Kirke, køres kisten i rustvogn til Holbæk Krematorium, så den kan brændes og urnen nedsættes i familie- eller ukendtes fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med ceremoni i Ugerløse Kirke, hvorefter familien kan afhente en sø-urne på krematoriet. Sø-urnen kan benyttes til at sprede asken over havet eller Isefjord.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter Ilægning i kiste på privatadresse eller plejehjem, er der lagt tid ind for fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til Holbæk Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Benyt vores e-mærkede onlineformular. Først når vi som bedemænd har arrangeret den fulde handling og du accepteret prisen, indgår vi en aftale.

Bestil bedemand i Ugerløse online

Når vi i løbende dialog har arrangeret en begravelses handling, sender vi dig et link til en bekræftende elektronisk bestilling via e-mail. Bekræft her alle aftaler og vælg også blomster, urne og designe en gravsten, betal med kort eller køb med op til 90 dages kredit.

Du får en samlet faktura på forkant af højtideligheden og vi klarer også alt papirarbejde, inklusiv begravelseshjælp. Ring for rådgivning, eller bestil os 100% klima-kompenseret online på et minut og vi kontakter vi dig inden 15 minutter.

Hjemmebesøg inden for to timer

Foretrækker I vores traditionelle service med besøg, kan vi være fremme inden for to timer i hele Holbæk kommune. Lad vores lokalkendte bedemand rådgive jer om mulighederne for f.eks. handling i Ugerløse Kirke.

Lad os stå for planlægningen af ønskede begravelse eller bisættelse og lad vores egne ansatte bedemænd forstå afhentningen og ønskede ceremoni fra kapel eller klassiske begravelse.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33