Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Ordrup

Vælg lokale bedemand i Gentofte. Mød os i forretningen eller få besøg for personlig samtale.

10 år som lokal bedemand i Ordrup med 20.000 tilfredse familier

Vi er en begravelses forretning, der udelukkende har uddannede og certificerede bedemænd. Vi kan være fremme i Ordrup indenfor 30 minutter til en tryg og personlig drøftelse af situationen.

Ellers mød os i vores Vangede begravelsesforretning eller bestil online og spar mest på bedemanden og klimaet, hvis der er ønske om en bæredygtig begravelse eller bisættelse fra eksempelvis Ordrup Kirke.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale om en mulighed begravelse eksempelvis Gentofte Kirke eller bisættelse fra Jægersborg Kirke, gerne bestilt på 90 dages kredit, men billigst betalt med betalingskort.


Bedemand, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Få Pers 10 års erfaring som bedemand i Gentofte, ved et møde i vores begravelsesforretning i Vangede. Ring hele døgnet for uforpligtende aftale om møde.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Efter kirkelige handling i eksempelvis Messiaskirken eller en borgerlig ceremoni fra Mariebjerg Kapel, bærer i som familie kisten ud til gravstedet for jordfæstelse.

  70 25 25 33


Vælg Gentoftes lokale bedemænd

Få adgang til økologiske kister og urner hos jeres lokal bedemand, der har C02-netraliseret al vores strømforbrug. Vi giver desuden mulighed for CO2- neutralisering af rustvognskørsel og kremering.

Ellers vælg online vores billige sjællandske standardkiste. Udgangspunktet er altid fuld-service. Bedemanden ordner alt forud for den ønskede handling, samt alt papirarbejde helt frem til skifteretten.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelige handling i eksempelvis Messiaskirken eller en borgerlig ceremoni fra Mariebjerg Kapel, bærer I som familie kisten ud til gravstedet for jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Kan arrangeres med bisættelse i Skovshoved Kirke, men hvor I efterfølgende får sø-urne udleveret på krematorium, for efterfølgende spredning af aske i Øresund.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med bisættelse i Skovshoved kirke, men hvor I efterfølgende får sø-urne udleveret på krematorium, for efterfølgende spredning af aske i Øresund.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder og ilægger afdøde i kiste på privatadresse, plejehjem eller Gentofte Hospitalskapel. Der er indlagt tid for en sidste afsked før der køres i rustvogn til krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Start vores e-mærkede onlinebestilling og forvent vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter for videre samtale.

Bestil bedemand i Ordrup online

Ønskedu  størst mulige besparelse på bedemand eller miljøet, bør du fravælge bedemandens besøg til fordel for katalogfremvisning. Vælg at starte en e-mærket bestilling ved at klikke på knappen nedenfor.

Når vi har arrangeret en handling i f.eks. Ordrup Kirke eller borgerligt fra Mariebjerg Kapel, sender vi dig et link til en bekræftende onlinebestilling, hvor du også kan vælge lokale blomster, urne, kiste og gravsten.

Betal billigst med kort eller vælg at bestille på kredit. Afslutningsvist modtages en begravelsesplan og samlet faktura. Vi ordner naturligvis alt papirarbejde, inkl. begravelseshjælp.

Møde i Ordrup inden for 30 min.

Foretrækker du, eller I som familie, et personligt møde, kommer vi gerne på besøg i Ordrup - eller mød os i begravelsesforretningen i Vangede. Sammen drøfter vi situation, ønsker og tanker om ønskede begravelse eller bisættelse.

Vi indgår kun en aftale, hvis vi i fællesskab på mødet finder frem til den den ønskede ceremoni. Du får efterfølgende mulighed for at godkende faktura, før vi indgår en aftale om levering af vores begravelsesservice i Gentofte.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33