Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Sengeløse

Vælg Sengeløse bedemand med økologiske produkter. Ring hele døgnet for gratis rådgivning.

10 års som økologisk bedemand med 20.000 tilfredse familier

Bestil os som lokale bedemænd online eller vælg vores traditionelle begravelsesservice med besøg for personlig drøftelse og samtale. Bedemanden kan være hos dig inden for en time.

Få en bedemand med 10 års erfaring inden for planlægning og udførsel af også økologiske og klima-kompenseret begravelser i Sengeløse. Vi har egne moderne rustvogne og ansatte lokale bedemænd.

Ring hele døgnet for uforpligtende samtale om økologi eller laveste pris. Uanset hvordan du foretrækker at bestille os, ydes fuld begravelsesservice, inkl. ansøgning til begravelseshjælp og ordnet papirarbejde.


Bedemand i Sengeløse, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Sengeløse bedemænd ledige for samtale

Per Holm

10 års erfaring med gennemførsel af billige bisættelser og bæredygtige begravelser fra Høje Taastrup Kommune med brug af økologisk kiste.

  70 25 25 33

Christian Holm

Brug Christian til at skabe rammerne om en unik bisættelse. Få gode råd om økologiske kister og bionedbrydelige urner på Sengeløse kirkegård

  70 25 25 33


Vælg lokale bedemand i Sengeløse

Lad os hjælpe dig uanset, om du foretrækker kirke eller kapel, samtale i hjemmet eller foretrækker bestilling online, yder vi en prisgaranti på minimum 5.000 kr. besparelse på bedemanden i Sengeløse.

Ring hele døgnet for uforpligtende samtale om økologi, bæredygtighed gennem CO2-neutralisering af kørsel og kremering. Vagthavende bedemand sidder klar ved telefonen både aften og nat.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige handling i Sengeløse Kirke, bærer I som familie afdøde i kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden med sognepræst.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handling i eksempelvis Hvedstrup Kirke, køres kisten i rustvogn til Glostrup Krematorium, så en urne kan nedsættes på Sengeløse Kirkegård i familiegravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Sengeløse Kirke, men hvor I som familie efterfølgende får udleveret en sø-urne på krematorium, for spredning af aske over havet fra båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse eller plejehjem, er der lagt tid ind for fremvisning i kiste og sidste afsked for familien ved rustvognen, inden kørsel til krematorium.

Bestil bedemanden online

 Spar 5.000 kr. Indtast informationerne vedrørende dødsfaldet i vores onlineformular og afvent at blive kontaktet inden for 15 minutter.

Spar 5.000,- på bedemanden

Når vi i løbende dialog har arrangeret ceremonien, i eksempelvis Sengeløse Kirke, sender vi et link. Online er det nu muligt at bekræfte alle aftaler for at sikre, at alt forløber som ønsket.

Det er her også muligt at vælge urne, blomster og en gravsten, bestilt med op til 90 dages kredit, hvor du modtager faktura på forkant af højtideligheden, hvilket giver økonomisk sikkerhed.

Vælg online med vores 100% gennemsigtige priser, eller få vores traditionelle begravelsesservice med besøg i privaten for samtale.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du - eller I som familie - lokal assistance, kan vi komme på personligt besøg i hele Høje Taastrup Kommune. På mødet drøfter vi den forestående begravelse eller bisættelse i Sengeløse Kirke.

Hvis I bliver enige om forløbet, er det muligt at indgå en aftale på samme møde. Vi sigter altid efter at imødekomme ethvert behov der måtte være, inden for Folkekirkens rammer i Sengeløse.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33