Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Taastrup

Bedemand med 10 års erfaring i Høje Taastrup på besøg for uforpligtende dialog.

Få 10 års erfaring hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier

Vælg en bedemand hos en begravelses-forretning med kun uddannede og certificerede bedemænd, der kan være fremme inden for en time til samtale i hele Høje Taastrup Kommune.

Vi har 10 års erfaring som lokale bedemænd og derfor et indgående kendskab til kirkerne. Vi har fokus på bæredygtighed og økologi, hvis ikke du ønsker bedste pris og spare 5.000,- på bedemanden.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale eller hjælp til onlinebestilling. Du kan altid forvente fuld service – bedemanden ordner alt omkring ønskede handling, samt alt papirarbejde frem til skifteretten.


Bedemand i Taastrup, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Vælg Per for gratis rådgivning på telefonen eller få gavn hans 10 års erfaring som bedemand i hele Høje Taastrup Kommune.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Udnyt Christians erfaringer med begravelser fra både Tåstrup Nykirke og Taastrup Kirke på bakken med lokale bedemænd.

  70 25 25 33


Video: Vælg en lokal bedemand

Bestil 100% klima-kompenseret online, hvor du hurtigt og nemt kan få et overblik over mulighederne. Her kan den ønskede begravelse blive tilpasset og når alt på plads, ringer vi til dig og aftaler det videre forløb.

Tilvælg CO2-neutralisering af alt rustvognskørsel og brænding, eller gå efter den bedste pris, hvor vores hvide kiste ofte bliver valgt ved en handling i f.eks. Tåstrup Nykirke eller Tåstrup Kirke på bakken.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Tåstrup Kirke eller borgerlig ceremoni fra Nordre Kirkegård kapel, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Rønnevang Kirke køres til Glostrup krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en bionedbrydelig askeurne på familie- eller fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en klassisk handling i Tåstrup Nykirke, hvor I som familie får en sø-urne udleveret på Glostrup krematorium, der kan benyttes til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemænd har iklædt og lagt afdøde i kiste, er der lagt tid ind til fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, før den kører direkte til Glostrup krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Udfyld blot vores første trin. Klik dig selv igennem og afvent en samtale inden for 15 minutter, hvor vi gennem løbende dialog får drøftet situationen og planlagt handlingen.

Bestil Høje Taastrups bedemand

Vælg en bedemand, der giver mulighed for en økologisk begravelse eller bæredygtig bisættelse, der er tilpasset jeres ønsker, og som også tager højde for økonomien, hvis den er vigtig.

Når bedemanden har arrangeret den ønskede handling i eksempelvis Taastrup Nykirke eller fra Glostrup kapel, sender vi dig et link til en bekræftende online-bestilling, hvor der også kan bestilles blomster og gravsten.

Betal med kort eller bestil på kredit. Afslutningsvist modtager du en begravelsesplan og samlet faktura. Vi klarer selvfølgelig alt papirarbejde fra til skifteretten, inkl. sikring af den korrekte begravelseshjælp i støtte.

Fremme inden for en time

Foretrækker du – eller I som familie – vores Høje Taastrup bedemands lokale betjening, kommer vi gerne på hjemmebesøg inden for en time, eller du kan besøge en af vores begravelsesforretninger.

På hjemmebesøget gennemgår vi ønsker og tanker om den forestående begravelse, og kun hvis vi sammen kan blive enige om en bestilling af vores begravelsesservice, indgår vi en aftale.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33