Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hundige

Få en bedemand med 10 års erfaring i samtale på telefon eller til møde for samtale i dag.

Også Hundiges billigste bedemand med 20.000 tilfredse familier

Vælg en lokalkendt bedemand med kendskab til gennemførsel af begravelser på Vestegnen. Vi yder altid fuld-service - det vil sige, at vi også hjælper med papirarbejdet, selv om du bestiller online.

Foretrækkes personlig betjening, kan du få bedemanden på besøg for traditionel samtale. På mødet drøfter vi ønsker for begravelsen, den medfølgende økonomi og mulige tilskud fra kommunen.

Vagthavende bedemand sidder klar ved telefonen lige nu. Ring derfor hele døgnet - også aftale og nat, for en uforpligtende samtale om økologi, tilbud på laveste mulige pris på begravelse og spar mindst 5.000 kr.


Bedemand på Vestegnen, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Mød Per til en personlig samtale om mulig kirkelig begravelse eller bisættelse i hele Greve Kommune. Lad Per arrangere bisættelsen i Kildebrønde Kirke i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for sametale: Christian er lige nu ved telefonen for en uforpligtende samtale om ønsker til en lavpris, bæredygtig eller traditionel begravelse med personlig samtale.

  70 25 25 33


Vestegnens største begravelsesforretning

Få adgang til økologiske kister og urner. Ønsker du en bæredygtig bisættelse, er det muligt både at CO2-neutralisere al kørsel og selve kremeringen – bestil 100% klima-kompenseret online.

Ellers gå efter billigste mulige pris, hvor vi giver prisgaranti for en besparelse på 5.000 kr. på bedemandens begravelsesservice ved brug af vores hvide danske standardkiste.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter gejstlig højtidelighed i Kildebrønde Kirke, bærer I som familie afdøde i kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden med lokale sognepræst.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handling i eksempelvis Hundige Kirke eller Johanneskirken, køres kisten i rustvogn til Glostrup Krematorium, så en urne afslutningsvis kan nedsættes på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Hundige Kirke, men hvor I som familie efterfølgende får udleveret en sø-urne på krematorium til spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse eller plejehjem, er der lagt tid ind for fremvisning og sidste afsked for familien ved rustvognen, inden kørsel til Glostrup krematorium.

Bestil bedemanden online

 Spar 5.000, - start en e-mærket bestilling, og forvent at du efterfølgende bliver kontaktet inden for 15 minutter for videre telefonisk dialog.

Bestil bedemand i Hundoge online

Vi kender alle de lokale muligheder, og kan også rådgive om priser på en bæredygtig begravelse på kirkegårde eller ved benyttelse af krematorium ved en bisættelse i Hundige.

Når bedemanden har arrangeret begravelses handlingen, sender vi dig et link, hvor du skal bekræfte bestillingen. Den lokale bedemand fremsender til sidst begravelsesplanen, faktura og ordner alt papirarbejde - det inkluderer også at søge om begravelseshjælp.

Mød bedemanden i dag

Foretrækker du - eller I som familie - lokal assistance, kan vi på hele Vestegnen være fremme på den ønskede adresse for samtale inden for en time. På mødet starter vi ofte med en drøftelse af situationen og forestående begravelse eller bisættelse.

Hvis I bliver enige om forløbet, er det muligt at indgå en aftale på samme møde. Vi sigter altid efter at imødekomme ethvert behov, der måtte være.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33