Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Brøndbyøster bedemand

Gør som 20.000 tilfredse familier. Besøg os i forretningen i Brøndby eller få besøg for samtale i dag.

10 år som god og omsorgsfuld lokal bedemand i Brøndbyøster

Brøndbys lokale begravelses forretning på Midtager 39 tilbyder både traditionelle begravelser med personligt møde, økologiske begravelses handlinger eller bedste pris med prisgaranti.

Brug en lokal bedemænd, hvis du har brug for rådgivning. Vi svarer på telefon hele døgnet, og du kan også bestille os online eller over telefon. Ring for aftale om et personligt samtale i dag.

Lad os arrangere handlingen for dig – eller på et møde med jer som samlet familie. Vi yder kun fuld service - det vil sige, at vi klarer alt vedrørende begravelsen herunder også papirarbejdet og begravelseshjælp.

Bedemand, Per Holm
Vagt-tlf. 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Få gratis møde med senior bedemand Per på Midtager 39 i Brøndby på alle hverdage mellem 08-00 og 16.00. Ring for aftale om besøg eller blot for gratis rådgivning.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få Christians gratis rådgivning om alt fra økologiske kister, til hvordan en borgerlig handling kan gennemføres fra Glostrup kapel uden brug af lokale sognepræst.

  70 25 25 33

Video: Oplev os som bedemænd

Som uddannede og erfarne bedemænd, har vi forståelse for, at det i en svær situation kan være svært at overskue bestilling af en begravelse. Lad derfor os lytte og hjælpe jer som efterladte så meget som muligt.

Få adgang til økologiske produkter, herunder kiste og urner, der kan suppleres med CO2-neutralisering af både rustvognskørsel fra en af Brøndbys kirker og brændingen på Glostrup krematorium.

Mød os i begravelsesforretningen

Som lokale bedemand, kan der afholdes møde i vores forretning inden for kort tid. Mødet er uforpligtende og har fokus på at tale om jeres situation og mulige begravelseshandling i Brøndbyøster kirke eller fra kapellet.

Der er altid personale på hverdage mellem kl. 07.00 og 18:00 til at tage imod for en samtale. Her vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi har mulighed for at skabe ro og tryghed inden noget sættes i gang.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i eksempelvis Brøndbyøster kirke, bæres kisten af jer som familie ud til gravstedet for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden i kirken.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Brøndbyøster Kirke, køres i rustvogn til Glostrup krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på Brøndbyøster Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan afholdes med en bisættelse fra Glostrup kapelsal, men hvor den afgørende forskel er, at sø-urne udleveres til jer som familie, så der kan askespredes fra båd ud for Brøndby havn.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning i tøj og ilægning af afdøde i kiste, er der mulighed for en fremvisning og sidste afsked ved kisten, før der køres til Glostrup for evt. CO2-neutraliseret kremering.

Bestil med klima-kompensering

 Få laveste pris og mindste Co2-aftryk ved at vælge vores elektroniske bestilling. Start med at udfylde vores første trin og tilvælg op til 100% klima-kompenseret.

Book online og spar på Brøndbyøster lokale bedemand

Udfyld vores e-mærket onlineformularen her på siden, og afvent 15 minutter for vores opkald på telefon efter bestilling for at aftale nærmere detaljer og drøftelse af jeres unikke situation og omstændigheder.

Når vi har arrangeret den ønskede ceremoni, sender vi dig et link til endelig bekræftelse af din bestilling, samt mulighed for blomster, kiste, urne og lokale blomster

Betal billigst med kort eller vælg kredit – og modtag begravelsesplan og faktura som en garanti for, at alt bliver som ønsket og forventet.

Få besøg inden for 30 minutter

Foretrækker du i stedet at møde vores bedemand fysisk, tilbyder vi ligeledes muligheden for at bedemanden kommer på hjemmebesøg, eller vi kan mødes gratis på Midtager 39 i Brøndby.

Vi ved, at en begravelse eller bisættelse markerer enden på et liv. At give en smuk og god begravelse til din kære er derfor også med til at sikre et værdigt farvel.

På mødet taler vi detaljerne for den ceremoni igennem, og indgår samtidig en mere formel aftale, hvis du ønsker at bestille. Først når vi har arrangeret det hele, indgås aftale om vores begravelsesservice.

Såfremt det ønskes, ankommer vores bedemand gerne i rustvogn, hvis der afslutningsvist også skal lægges i kiste og køres til kapel. Rustvogn og den valgte kiste kan være fremme inden for en time.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33