Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hareskov

Ring for aftale om uforpligtende besøg eller gratis rådgivning og spar 5.000,- på bedemanden.

Billigste bedemand i Furesø med 20.000 tilfredse familier

Få 10 års erfaring og gratis rådgivning om begravelser og bisættelser. Vores bedemænd er alle uddannede og kan være fremme inden for en time for samtale, hvilket vil give dig lokal tryghed.

Ellers start uforpligtende vores onlinebestilling og vi kontakter dig. Forvent også at vi ordner alt og papirarbejde, der kan følge med. Det tager vi hånd om, og søger også korrekte begravelseshjælp.

Døgnservice: Vagthavende bedemand sidder klar ved telefonen. Ring derfor hele døgnet for en uforpligtende dialog eller tilbud på laveste mulige pris på en begravelse fra eksempelvis Hareskov kirke.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vælg senior bedemand Per for en gratis samtale om bisættelser i Hareskov eller Værløse Kirke – hvis ikke borgerlig ceremoni fra Skovvejskirken.

  70 25 25 33

Christian Holm

Brug Christian til at skabe rammerne om en unik begravelse eller bisættelse. Få gode råd om økologiske eller specialmalede kiste i kirken.

  70 25 25 33


Os som bedemand i Furesø

Video: Vælg en lokalkendt bedemand  med kendskab til området og adgang til lave priser. Vi giver prisgaranti for en besparelse på 5.000 kr. på bedemandens begravelsesservice.

Få adgang til økologiske kister og urner. Ønsker du en bæredygtig bisættelse, er det muligt både at CO2-neutralisere al kørsel og selve kremeringen – bestil 100% klima-kompenseret online.

Ellers kan du få bedemanden på besøg for traditionel samtale. På mødet drøfter vi ønsker for begravelsen. Hvis I vælger at benytte os, indgår vi en aftale om vores begravelsesservice i Furesø Kommune..

Vi yder altid fuld-service - det vil sige, at vi også hjælper med papirarbejdet. Har du brug for hjælp til at arrangere en begravelse i Hareskov Kirke, tøv derfor ikke med at kontakte os lige nu.

Vagthavende bedemand sidder nemlig klar ved telefonen. Ring derfor hele døgnet for en uforpligtende samtale om bæredygtighed, økologi eller laveste mulige pris på begravelse.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig handling i eksempelvis Hareskov Kirke eller en borgerlig handling fra Skovvejskirken, bærer I kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter eksempelvis kirkelig handling i eksempelvis. Værløse Kirke køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en bisættelse med handling i Hareskov Kirke, hvor I som familie efterfølgende får en sø-urne udleveret, der kan benyttes for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ankomst inden for to timer, hvor bedemænd iklæder og ilægger afdøde i kisten, med indlagt tid for fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen inden kørsel til krematorium.

100% klima-kompenseret

 Spar 5.000 kr. ved at bestille ønskede begravelse eller bisættelse online. Det er nemt og bekvemt, og du kan sidde hjemme og gennemføre bestillingen via computer og telefon.

Hareskovs bedemand bestilt online

Vi kontakter dig umiddelbart efter, du har gennemført bestillingens første trin til en dialog om ønskede bisættelse i Hareskov Kirke eller begravelse fra en af de øvrige kirker i Furesø Kommune. Få en bedemand, der lytter og opfylder dine og familiens ønsker. 

Når vi som bedemænd efter ønske har arrangeret alt, får du en mail med et link til en bekræftende bestilling, hvor du også kan vælge blomster, urne og gravsten.Betal billigst med kort eller bestil begravelsen på kredit og modtag samlet faktura med det samme.

Få personlig dialog med bedemanden

Som lokalkendt bedemand i Hareskov, kan vi hurtigt være fremme til en drøftelse omkring den sidste afsked. Her kan ceremonien blive tilpasset jeres ønsker inden for hjemmets trygge rammer.

Under samtalen vil familien i samarbejde med bedemanden planlægge begravelseshandlingen. Når alle er tilfredse med dialogen, vil vi indgå en aftale om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33