Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Kirke Værløse

Få 10 års erfaring i Værløse's kirker. Ring hele døgnet for uforpligtende møde for samtale. 

Spar 5.000,- på lokale bedemand med 20.000 tilfredse familier

Vi har 10 års erfaring som lokale bedemænd og derfor et indgående kendskab til kirkerne i Værløse. Dette gerne for gennemførsel af en kiste begravelse eller bisættelse med bionedbrydelig urne.

Hos Bedre Begravelse har vi den bedste begravelses forretning til prisen og bedemænd med fokus på personlig samtale. Vi varetager området omkring Kirke Værløse og kan på kort tid nå ud til jeres husstand.

Kontakt os på telefon for at høre mere om vores priser og aftal et personligt møde med bedemanden. Det er også muligt at bestille begravelse eller bisættelse online gennem vores e-mærket selvbetjening.


Bedemand i Værløse, Per Holm
Døgn Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Per har 10 års erfaring med gennemførsel af billige bisættelser og bæredygtige begravelser fra Værløse Bykirke med brug af økologisk kiste og urne.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende bedemand: Christian har unik viden om afholdelse af alternative eller på anden måde specielle begravelser og bisættelser i hele Furesø Kommune og fra kapel.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Værløse

Kontakt os på telefon for at høre mere om vores priser og aftal et personligt møde med bedemanden. Det er også muligt at bestille begravelse eller bisættelse online gennem den klima-kompenset selvbetjening.

Uafhængigt af dine valg i forbindelse med bestillingen vil vores kvalificerede bedemænd yde høj service og tage hånd om alt papirarbejdet frem til skifteretten og søge den korrekte begravelseshjælp.

Du kan eventuelt tilvælge CO2-neutralisering af alt rustvognskørsel og selve brændingen ved kremering eller gå efter den bedste pris, hvor vores danske, hvide basiskiste er et meget populært valg i Kirke Værløse


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i eksempelvis Kirke Værløse Kirke eller Hareskov Kirkesal bærer familien kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i eksempelvis Værløse Kirke i midtbyen eller den borgerlige handling i kapel bæres kisten ud til rustvognen for kørsel til Hillerød eller Ballerup krematorium.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Værløse Kirke, men hvor I nu får udleveret en sø-urne, der er designet til askespredning over havet frem for nedsættelse på Kirke Værløse Kirkegård.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

To bedemænd kan ankomme inden for to timer, iklæder og ilægger afdøde i kisten, med mulighed for en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel til krematorium.

Bestil bedemanden online

 Spar mest CO2 og flest penge ved at vælge vores online-bestilling, hvor vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter, efter du har startet bestillingen.

Bestil Furesø's bedemand online

Når alle detaljerne er beskrevet, vil vi som bedemænd arrangere den ønskede kirkelige handling i Værløse eller Hareskov Kirke eller en borgerlig bisættelse uden præst fra det lokale kapel.

Når begravelseshandlingen er planlagt, vil du få tilsendt et bekræftelseslink på mail. Ved at følge de syv simple trin i den elektroniske selvbetjening, udvælger du blomster, gravsten, kiste eller økologisk urne.

Bestil alt på kredit for betaling via boet eller brug kort og spar mest. Du modtager en begravelsesplan, hvor detaljerne omkring ceremonien er beskrevet, en samlet faktura samt en kvittering for ansøgt begravelseshjælp.

Møde i Værløse inden for to timer

Som en del af vores service kan bedemanden komme på hjemmebesøg i hele Furesø Kommune. Vi kan være fremme i Kirke Værløse inden for 2 timer. Herefter varetager vi alle administrative opgaver. 

På vores besøg vil samtalen omhandle den forestående begravelse. Her vil jeres ønsker og tanker blive behandlet, og såfremt der er enighed mellem alle parter, bliver en aftale om vores begravelsesservice indgået.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33