Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Ganløse

Spar 5.000,- få en bedemand med 10 års erfaring på besøg eller bestil os billigst online.

Klassisk begravelse i Ganløse bestilt online eller på et møde

20.000 tilfredse familier: Vælg en lokalkendt bedemand i Ganløse, der kan hjælpe dig med at arrangere en begravelse. Uddannede egne bedemænd med et indgående kendskab til kirkerne.

Det naturlige valg er den røde Ganløse Kirke for en afskedsceremoni, hvis I ikke foretrækker Slagslunde eller Kirke Værløse Kirke som ramme for handlingen. Vi kender alle kirkerne.

Du kan bestille ceremonien online til laveste pris, eller gennem et traditionelt møde med vores ansatte bedemand, der i hele Nordsjælland kan være fremme inden for tre timer.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vælg at gøre brug af Pers 10 års erfaring som bedemand i Ganløse. Ring for gratis rådgivning om ønsket begravelse eller få Per på hjemmebesøg for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Lad Christian dele ud af sin mange års erfaring med handling fra Slagslunde og eller den klassiske begravelse fra Kirke Værløse Kirke eller borgerligt fra kapel.

  70 25 25 33Oplev os som bedemand i Ganløse

Brug vores økologiske kiste, med CO2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og brænding på Ballerup Krematorium ved en bisættelse.

Vi yder altid fuld-service - det vil sige, at vi også hjælper med papirarbejdet og med at søge begravelseshjælp. Lad os arrangere begravelsen i Ganløse Kirke - kontakte os gerne lige nu.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Ganløse Kirke eller borgerligt fra kapellet, bærer I som familie kisten ud til gravplads for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Slagslunde Kirke, køres kisten til krematorium, så der kan efterfølgende urnenedsættes i familie gravstedet eller i ukendt fællesgrav efter eget ønske.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan afholdes som en bisættelse i f.eks. Kirke Værløse Kirke, men hvor familien efterfølgende får en sø-urne udleveret på krematoriet, til brug for askespredning over havet fra båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemænd har iklædt afdøde i eget tøj og lagt i kiste, er der mulighed for fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til Ballerup Kapel eller kirkegård.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan bestille en begravelse eller bisættelse klima-kompenseret ved at starte en bestilling her på siden. Det er nemt og bekvemt, og vi kontakter dig inden for 15 minutter.

Bestil bedemand i Ganløse online

Lad os arrangere en højtidelighed i Ganløse Kirke. Vi lytter og opfylder dine og familiens ønsker. Når vi som bedemænd har arrangeret ceremonien med Egå Kirke eller fra kapel, får du en mail med et link til en bekræftelse.

Online kan du også vælge blomster, urne og gravsten. Betal billigst med kort eller bestil begravelsen på kredit. For at gøre det nemmere for dig, så sender vi dig altid en udførlig plan over den arrangerede begravelse eller bisættelse, samt samlet faktura på mail.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du – eller i som samlet familie, bedemandens personlige tilstedeværelse, kan vi være i Ganløse til en samtale med inden for to timer. Vi starter altid med at drøfte den foreliggende situation. 

Under samtalen afstemmer vi jeres tanker og ønsker omkring begravelsen, og kun hvis vi bliver enige om en bestilling, indgår vi en aftale om vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33