Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Søllerød

Få en lokalkendt bedemand med 20.000 tilfredse familiers erfaring, på et møde for samtale i dag.

10 års erfaring som både økologisk og lokalkendt bedemand i Søllerød

Vælg en begravelses forretning med egne dedikerede bedemænd, der kan være fremme inden for en time til møde for drøftelse af en forestående begravelse eller bisættelse i f.eks. Søllerød Kirke.

Få adgang til vores økologiske sortiment af kister, urne til både jord og hav, samt lokale blomster efter sæson – eller gå efter laveste pris med vores danske standardkiste og bionedbrydelige danske urne.

Ellers bestil bedemand online. Vi ringer dig op inden for 15 minutter og vi kan være fremme inden for to timer. Vi ankommer to bedemænd i rustvogn for afsluttende kørsel til Lyngby eller Gladsaxe Kapel.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Få gratis rådgivning i Søllerød lige nu

Per Holm

Ledig for samtale: Få Per i samtale hele døgnet – eller besøg for uforpligtende samtale om alt fra blomster og graven fra lokale stenhugger i Søllerød.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende: Mød Christian i Vangede begravelsesforretning til et møde om begravelse i Søllerød Kirke eller en bisættelse fra Lyngbypark Kapel.

  70 25 25 33


Vælg lokalkendte bedemænd i Rudersdal

Vi står også klar til at hjælpe dig. Bestil bedemand 100% klima-kompenseret online på under et minut her på hjemmesiden eller ring og aftal et uforpligtende møde eller ønske om et uforpligtende tilbud.

Bestil al kørsel i rustvogn med CO2-neutralisering. Energiforbruget for en kremering kan også CO2-neutraliseres. Eller vælg at få bedemanden på besøg for en samtale om en højtidelighed fra Holte eller Virum Kirke.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige højtidelighed i eksempelvis Søllerød Kirke, bæres kisten af jer som samlet familien ud på kirkegården for afsluttende jordfæstelse på gravstedet med præst.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i eksempelvis Virum eller Holte Kirke køres kisten i rustvogn til Bispebjerg Krematorium, så der efterfølgende kan nedsættes en urne på Søllerød Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med handling i kirke med kisten, men hvor I som familien efterfølgende får en sø-urne udleveret på krematorium, så det er muligt at sprede aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning og ilægning afdøde i kiste inden for tre timer, er der mulighed for en fremvisning og en afsked ved rustvognen, inden der køres til krematorium uden ceremoni ved kisten.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Fuld service er standard – hvad enten du vælger at bestille online og eller foretrækker det personlige hjemmebesøg for samtale.

Bestil bedemand online i hele Rudersdal Kommune

Bestil nemt og bekvemt online via syv simple trin, og betal med kort eller køb på kredit. Ring for hjælp til bestillingen – ellers ringer vi altid op senest et kvarter efter afgivet bestilling.

Når vi gennem løbende dialog over telefonen har arrangeret med præsten i f.eks. Søllerød Kirke eller borgerligt fra Lyngby Kapel, vil du modtage et direkte link via mail til den bekræftende bestilling.

Vælg online urner, blomster, kiste og gravsten online og betalt billigst med kort eller køb på kredit. Vi sender dig en begravelsesplan og faktura, ligesom vi klarer alt papirarbejde, inkl. begravelseshjælp.

Fremme inden for 1 time

Foretrækker du – eller I som familie – vores personlige betjening, kommer vores bedemand gerne på besøg i hele Rudersdal Kommune. Sammen drøfter vi situationen og jeres ønsker for den forestående begravelse.

Først når vi efterfølgende har arrangeret alt for gennemførsel af den ønskede ceremoni og du har haft mulighed for at godkende vores samlede faktura, indgås en aftale om levering af begravelseservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33