Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Sorgenfri

Vælg møde eller modtag rådgivning af en bedemand med 20.000 tilfredse familier over telefon.

Få økologiske produkter og 10 års erfaring som bedemand i Sorgenfri

Vælg et bedemandsfirma, der har egne bedemænd og rustvogne, så vi kan garantere ufejlbarlig begravelsesservice. Ring hele døgnet for samtale eller bestil os online på to minutter.

Få en bedemand i samtale eller hjem på et traditionelt besøg. Hos os går grundighed og en god pris derfor hånd i hånd – og ønskes laveste pris, skal du vælge vores onlinebestilling.

Vi taler nemlig gerne om priser. Det er ingen hemmelighed, at selvom vi sætter en ære i at skabe de bedste rammer for dig og dine nærmeste, har vi samtidig også et skarpt øje på dine omkostninger.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Os som bedemand i Sorgenfri

Per Holm

Vælg at gøre brug af Pers 10 års erfaring med alt fra blomster til begravelse og hvad priserne er på Lyngby-Taarbæk Kommunes kirkegårde.

  70 25 25 33

Christian Holm

Udnyt Christians viden om afholdelse af bisættelser i Sorgenfri Kirke eller som en borgerlig ceremoni fra Gladsaxe, Mariebjerg eller Bispebjerg Sdr. Kapel.

  70 25 25 33


Os som bedemand i Sorgenfri

Ellers gå efter bedste pris med vores klima-kompenserede onlinebestilling. Vi yder prisgaranti på minimum 5.000 kr. besparelse på bedemanden ved brug af vores hvide danske standardkiste.

Hos Bedre Begravelse får du adgang til økologiske produkter. Det er også muligt at CO2-neutralisere al kørsel i rustvogn til og fra Sorgenfri Kirke, samt brændingen på Bispebjerg Krematorium.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig handlingen eksempelvis Sorgenfri Kapel, bærer familien kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse i direkte forlængelse af højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Sorgenfri Kirke, køres kisten i rustvogn til Bispebjerg Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en askeurne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med eksempelvis ceremoni uden præst fra lokale kapel, hvor I som familie får en sø-urne udleveret, som benyttes til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemanden har påklædt og lagt afdøde i kiste, er der indlagt tid for en fremvisning og sidste afsked ved rustvognen, før der køres til krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil klima-neutraliseret online. Det er nemt, du sparer 5.000 kr. og vi kontakter dig indenfor 15 minutter for videre telefonisk dialog.

Lokalkendt bedemand i Sorgenfri

I løbende dialog med dig arrangerer vi den ønskede begravelse fra f.eks. Sorgenfri Kirke. Når alt er fastlagt, modtager du en mail med link til en bekræftelse på reservationen. 

Det er desuden muligt at vælge en bionedbrydelig urne, blomster fra den lokale florist og designe en passende gravsten.

Betal billigst med kort eller bestil på kredit. Når begravelsen er planlagt, sender vi dig en samlet begravelsesplan samt en faktura for ceremonien.

Vælg vores personlige service

Foretrækker vores traditionelle begravelsestilbud med hjemmebesøg, kan vi være fremme inden for to timer i hele Lyndby Taarbæk Kommune. Lad vores lokalkendte bedemand vil da rådgive.

Gennem dialog lægger vi sammen en ramme for ønskede begravelse eller bisættelse, hvorefter vores egne ansatte bedemænd forstå afhentningen og ønskede ceremoni fra f.eks. Sorgenfri Kirkegårdskapel.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33