Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand Bispebjerg

Mød i forretningen på Torvet og få et møde hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Få 10 års erfaring som bedemand på et møde eller bestil online

Vælg en begravelses forretning på Bispebjerg, der tilbyder døgnservice fra vores egne forretninger i København. Det er vigtigt for os, at du som pårørende føler dig tryg gennem hele forløbet.

Alle vores lokale bedemænd på Bispebjerg kan være fremme inden for blot en time og yder altid fuld service. Vi tager hånd om alt det praktiske og klarer alt papirarbejdet og søger begravelseshjælp.

Vi yder altid fuld service, så I ikke skal tænke på hverken det praktiske eller papirarbejdet frem til skifteretten. Uanset om du bestiller online eller i forbindelse med et besøg, ordner vi det hele for jer.


Bedemand I København, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende: Per kan derfor tilbyde samtale og akut assistance inden for blot en time i hele Københavns Kommune. Ring for en uforpligtende aftale lige nu.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Har arrangeret mange begravelser i Grundtvig Kirke og bisættelser fra både Bispebjerg Søndre Kapel og hospitalets kapel uden præst.

  70 25 25 33


Spar 5.000,- på bedemænd i Hovedstaden

Brug vores simple online-trin. Vi kontakter dig inden for 15 minutter efter afgivelsen af bestillingen til en samtale. Rustvognen kan være fremme inden for få timer i hele Københavns og Gladsaxe Kommune.

Få også adgang til økologiske produkter gennem vores bæredygtige bedemand. Vi har CO2-neutraliseret alt vores strømforbrug og tilbyder både CO2-neutral rustvognskørsel og kremering.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter en ceremoni med præst i eksempelvis Bispebjerg Sdr. Kapel bærer I som samlet familie afslutningsvis kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter en ceremoni i eksempelvis Tagensbo eller Emdrup Kirke, køres kisten i rustvogn til Bispebjerg Krematorium, så I efterfølgende kan nedsætte en urne på kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med en ceremoni i Grundtvig Kirke, hvor I som familie efterfølgende får udleveret en sø-urne på krematoriet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadressen eller plejehjemmet er der lagt tid ind til fremvisning og et sidste farvel, inden kisten køres i rustvogn til Bispebjerg Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Når du har bestilt den ønskede ceremoni online, modtager du en begravelsesplan og en samlet faktura. Vores priser er altid gennemsigtige. Det giver ro i en svær tid, når der er styr på udgifterne.

Begravelse Bispebjerg - Vælg en lokalkendt bedemand

Bestil online via vores e-mærkede formular - så kontakter vi dig inden for 15 minutter til en samtale om jeres unikke situation og den videre proces.

Vores bedemænd har stort kendskab til lokalområdet. Så snart vores Bispebjerg-bedemand har arrangeret den ønskede begravelseshandling, modtager du en mail med et link til bekræftelse af bestillingen samt valg af urne, blomster og gravsten.

Køb på kredit eller betal laveste pris ved betaling med kort. Vi fremsender herefter en begravelsesplan og en samlet faktura, så I kan stemme alt af manuelt. Vi ordner alt papirarbejdet, inkl. begravelseshjælp.

Trygt besøg inden for en time

Vi står altid klar ved telefonen, hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker rådgivning. Vi sætter en ære i at være professionelle, respektfulde og altid tilgængelige og kommer gerne på besøg, uanset hvor i landet du bor.

Mange finder det mere trygt at bestille begravelsen ansigt-til-ansigt frem for online. Foretrækker I som familie vores lokale betjening, kommer vi gerne på hjemmebesøg. På mødet afstemmer vi tanker og forventninger til den forestående begravelses ceremoni

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33