Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Avedøre

Ring uforpligtende og få gratis rådgivning af en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Lokal bedemand i Avedøre - få møde for samtale i dag

Gå efter økologi, bedemandens besøg for personlig dialog eller billigste mulige pris på ønskede begravelse i Avedøre. Vores egene ansatte bedemænd kan også være fremme i rustvogn inden for tre timer.

Døgnservice: Vores bedemand i Avedøre har med sin lokale forankring og mangeårige ekspertise mulighed for at rådgive om alle lokale begravelsesmuligheder i Avedøre eller fra Risbjerg kapel uden præst.

Derudover sørger bedemanden naturligvis for at koordinere og strukturere alt det praktiske - lige fra aftale med kirke, præst, kirkegård - over til papirarbejde og ansøgning om begravelseshjælp.

Bedemand i Avedøre, Per Holm
Ring hele døgnet: 70 25 25 33

Priser
Priser

Kontakt hele døgnet vores vagthavende bedemænd

Per Holm

Ledig for samtale: Per er senior bedemand og er lige nu ledig for en samtale. Ring for gratis rådgivning eller bestil til et møde inden for en time i hele Hvidovre.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har stor erfaring med alle kirker og kapeller i Hvidovre. Få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse i kiste eller bisættelse.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Avedøre

Med et særligt fokus på kvalitet og professionalisme er vores bedemand i Avedøre det ideelle valg for dig, der leder efter en bedemand, som sætter en ære i at skabe de bedste rammer om det sidste farvel mellem dig og din kære - uden at skulle bekymre dig om prisen.

I enhver forretning er pris et nøgleord. I mange år har prisen på en begravelse eller en bisættelse imidlertid været forbundet med tabu. Hos Bedre Begravelse ønsker vi at gøre op med den holdning og betragter en drøftelse af prisen som en helt naturlig del af vores tilbud - præcis som enhver anden service.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i kirke eller ceremoni uden benyttelse af præst fra Risbjerg kapel, bærer familien ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i Avedøre kirke eller lokale kapel, køres afdøde i kiste til krematorium, så der godt 14 dage efter kan urnenedsættes på en af Hvidovre's kirkegårde.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med ceremoni fra Hvidovre hospitals kapel, med den ene forskel, I får udleveret en sø-urne, der kan åbnes for askespredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægning i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Ved at bestille vores bedemand online, har du mulighed for at spare minimum 5.000 kr. på din bestilling i Avedøre.

Bestil Avedøre's bedemand her

Alt, du skal gøre, er at udfylde online-formularen her på siden - så ringer vi dig op inden for 15 minutter til en samtale om de nærmere detaljer vedrørende den forestående ceremoni.

Når vores lokale bedemand i Avedøre har arrangeret ceremonien med præsten - f.eks. være Avedøre Kirke eller borgerligt fra Risbjerg kapel, fremsender vi en mail med et link til bekræftelse af bestillingen.

Afsluttende fremsender vi en begravelsesplan og en samlet faktura. Dertil står vi altid til rådighed, hvis der skulle opstå ønske om ændringer.

Bedemanden på hjemmebesøg

Foruden online-bestilling tilbyder bedemanden i Avedøre ligeledes mulighed for et fysisk hjemmebesøg. Her har du mulighed for at møde bedemanden ansigt-til-ansigt i vante og trygge omgivelser hjemme hos dig.

Sammen får vi en god snak om den forestående ceremoni og ser på, hvordan vi bedst kan implementere eventuelle ønsker og ideer i begravelseshandlingen.

For ønske om bestilling, book online eller ring. Vores bedemand kan være fremme inden for en time i Avedøre og omegn uanset tidspunkt.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33