Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Tårnby

Få hele døgnet gratis rådgivning på telefon af en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Få 10 år som bedemand i Tårnby på et møde eller bestil billigst online 

Vælg en Ørestad bedemand, der har egne ansatte bedemænd i Tårnby og kender derfor alle mulighederne på Amager, eksempelvis en højtidelighed i Tårnby Kirke eller ceremoni fra Kastrup Kirkegårdskapel.

Forvent hos os fuld service, uanset om du bestiller online, i forretning eller på et hjemmebesøg for samtale. Vi ordner også alt vedrørende begravelses ceremonien for jer, inkl. papirarbejde og begravelseshjælp.

Ring hele døgnet for gratis rådgivning. Vælger du personligt møde, så kan vi ofte være hos dig inden for en time efter dit opkald – mens rustvogn og kiste kan være fremme inden for tre timer på hele Amager.


Bedemand i Tårnby, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for samtale i Tårnby på Amager

Per Holm

Ledig for samtale: Senior bedemand og er lige nu ledig for en samtale. Ring for gratis rådgivning eller bestil til et uforpligtende møde på Amager.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Har 10 års erfaring som lokal bedemand på Amager. Ring og få Christians vejledning for gennemførsel af en begravelse i Tårnby.

  70 25 25 33


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i Tårnby kirke eller ceremoni uden benyttelse af præst fra Kastrup kapel, bærer familien ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Kastrup kirke, køres afdøde i kiste til Sundby krematorium, så der godt 14 dage efter kan urnenedsættes på et familiegravsted eller i de ukendtes fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med ceremoni i Skelgårdskirken, med den ene forskel, at I som familie får udleveret en sø-urne, der kan åbnes for askespredning af afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægning i kiste inden for to timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegård for jordfæstelse.

100% klima-kompencering

 Bestil klima-kompenseret online og der kan til vælges Co2-naturalisering af både rustvogns kørsel og kremering, hvis ønske om en bæredygtig bisættelse.

Bestil begravelsen i Tårnby online

Når bestillingen er startet, vil I blive kontaktet af bedemanden i Tårnby inden for 15 minutter. Og når bedemanden har arrangeret begravelses handlingen med præsten, modtager I et link på e-mail, som I skal bekræfte.

Det er vores forsikring for, at handlingen forløber præcis, som I ønsker.Det er vigtigt for os at yde en god service og hjælpe jer som familie bedst muligt gennem sorgen. Samtidig sætter vi en ære i at være gennemsigtige og ærlige omkring prisen og har stort forståelse for, at der ofte er et økonomisk budget at tage højde for.

Tryg og personlig samtale

Mange foretrækker at have en personlig samtale med bedemanden inden bestillingen af ceremonien. Det kan selvfølgelig også lade sig gøre. 

Vi kan være fremme inden for tre timer i hele kommunen til en personlig samtale om, hvordan begravelsesceremonien skal forløbe. Hvis der er behov for kørsel til kapel for ophold, kommer vi gerne med rustvogn.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33