Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Buddinge

Ring for uforpligtende dialog, hele døgnet. Gør som 20.000 tilfredse familier og spar 5.000,-

Få en lokal bedemand til samtale eller bestil online

Vælg en begravelses forretning med 10 års erfaring. Vores lokale bedemand i Buddinge kan være fremme hos jer inden for en time til en samtale og i rustvogn inden for to timer, hvis der skal køres til kapel.

Og hos os skal forvente ærlighed omkring prisen og sikre, og med egne ansatte bedemænd sikre begravelseshandling forløber præcis som ønsket og forventet af en uddannet og lokalkendt bedemand.

Ring hele døgnet for samtale. Du kan kontakte os døgnet rundt, både hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille online eller aftale et møde med bedemanden for personlig samtale i dag.

Bedemand i Gladsaxe, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Per er senior bedemand og er lige nu ledig for en samtale. Senior bedemand med 10 års erfaring. Kontakt Per på telefonen for en uforpligtende samtale om hans erfaringer.

  70 25 25 33

Christian Holm

Mød Christian i vores begravelsesforretning i Vangede eller få ham på besøg for drøftelse af en ceremoni i Buddinge eller borgerlig uden præst fra Gladsaxe Kapel.

  70 25 25 33Video: Os som bedemand i Gladsaxe

Få adgang til økologisk kiste ved ønske om en CO2-neutraliseret begravelse eller vælg vores hvide danske standardkiste til Buddinges laveste pris på kister, urner og bedemænd. 

Vores begravelsesforretning er CO2-neutraliseret, og her er det at muligt også at CO2-neutralisere både rustvognskørsel og kremering på Bispebjerg krematorium, hvis der ønskes en bæredygtig bisættelse.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Gladsaxe Kirke eller ceremoni fra kirkegårdskapellet, bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for afslutningsvis jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig ceremoni i f.eks. Buddinge- eller Søborg Kirke køres kisten afslutningsvis til krematorium, så der efterfølgende kan urnenedsættes på Gladsaxe kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres som en traditionel bisættelse i Buddinge Kirke, hvor I som pårørende efterfølgende får udleveret sø-urne på krematoriet for askesprede over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning på privatadresse, plejehjem eller hospice inden for to timer, er der også afsat tid til fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen før kørsel til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil begravelsen i Buddinge online på to minutter via vores e-mærkede onlineformular og forvent vores kontakt inden for 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Når vi i løbende telefonisk dialog har arrangeret den forestående begravelse fra eksempelvis Buddinge Kirke eller bisættelse fra Gladsaxe Kapel, fremsendes et link med en udførlig oversigt over begravelsen.

Online bekræftes alle mundtlige aftaler og det er muligt at vælge blomster, urne, gravsten og kiste. Betal billigt med kort eller køb på kredit og betal efter ceremonien eller skifteretten.

Afslutningsvist fremsendes den endelige begravelsesplan. Vi står for det hele vedrørende ceremonien, håndterer papirarbejdet og søger begravelseshjælp. 20.000 familier har allerede gennemført bestillingen og er tilfredse.

Tryghed ved besøg inden for to timer

For nogen kan det føles utrygt at bestille begravelsen online, da de ønsker at tale ceremonien igennem med bedemanden. Måske er det første gang, du skal arrangere en begravelse, og du har derfor mange spørgsmål.

På besøget vil I sammen tale om ønskerne omkring den forestående ceremoni. Bedemanden kan med sin erfaring rådgive omkring, hvad der kan lade sig gøre og tage højde for et eventuelt budget.

Hos os er det nemlig vigtigt, at du som pårørende både føler dig tryg og samtidig er bevidst om udgifterne ved ceremonien. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt for os at være 100% gennemsigtige med vores priser og samtidig møde vores kunders krav og ønsker.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33