Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Gladsaxe

Ring hele døgnet for uforpligtende dialog eller aftale om møde for personlig samtale i Gladsaxe.

10 år som bedemand i Gladsaxe med 20.000 tilfredse familier

Mød os i begravelsesforretning eller bestil os online og forvent vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter. Vi er e-mærket og intet binder, før vi har arrangeret den komplette begravelse eller bisættelse.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale, gratis rådgivning eller aftale om besøg for personlig samtale. Vi svarer hele døgnet på telefon om en mulig ceremoni fra Gladsaxe kirke eller kapel.

Ellers start uforpligtende vores onlinebestilling og vi kontakter dig. Forvent også at vi ordner alt og papirarbejde, der kan følge med. Det tager vi hånd om, og søger også korrekte begravelseshjælp.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vælg Pers rådgivning på telefonen eller ved et møde i Vangede begravelses forretning. Få her gavn af Pers 10 års erfaring som bedemand i Gladsaxe.

  70 25 25 33

Christian Holm

Brug Christians erfaringer med begravelse i Gladsaxe Kirke med lokale og sæsonbetonede blomster og CO2-neutraliseret rustvognskørsel.

  70 25 25 33


Oplev os som bedemænd i Gladsaxe

Video: Bestil på kredit en bæredygtig begravelse i Gladsaxe med danske økologiske produkter eller vælg vores danske standard kiste og urne. Betal med kort for prisgaranti på 5.000 kr. besparelse. 

Bestil også klima-kompenseret online, hvor du også kan vælge økologiske produkter og CO2-neutralisering af alt kørsel i rustvogn og kremeringen, hvis der er ønske om en økologisk begravelse fra Gladsaxe kirke.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Gladsaxe Kirkegårdskapel, bærer I som familien kisten ud i forlængelse af den kirkelige handling til gravpladsen for direkte jordfæstelse i gravstedet.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter den kirkelige handling i eksempelvis Gladsaxe Kirke, køres i rustvogn til Bispebjerg krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Bagsværd Kirke, hvor en sø-urne efterfølgende udleveres på krematoriet til familien, designet for spredning af asken over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse, plejehjem eller Sankt Lukas hospice, er det muligt at give en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til Bispebjerg krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Start blot vores e-mærket bestilling og forvent, at vi kontakter dig for en samtale inden for 15 minutter. Din fast tilknyttede bedemand arrangerer herefter begravelsen.

Bestil bæredygtig begravelse online

Bedre Begravelse giver Jer som familie mulighed for, i jeres eget tempo at vælge specifikke detaljer omkring den ønskede begravelse eller bisættelse. Den elektroniske selvbetjening er brugervenlig.

Når denne er planlagt med præsten, modtager I et link til bekræftelse på e-mail, hvor det også er muligt at vælge en urne, sammensætte blomster til begravelsen igennem den lokale florist og designe en gravsten.

Betal billigst med kort eller bestil på kredit. Vi sender en begravelsesplan, hvor hele forløbet er beskrevet. Herefter tager din bedemand sig af alt papirarbejdet og hjælper med at søge om begravelseshjælp.

Visit i hjemmet af bedemand fra Gladsaxe

Hvis I foretrækker at gennemgå den ønskede begravelse eller bisættelse sammen med den lokale bedemand i Gladsaxe, kan vi mødes i Vangede begravelsesforretning eller på et besøg inden for en time. 

Sammen drøfter vi jeres unikke situation og ønskede til begravelseshandlingen i Gladsaxe kirke eller fra kirkegårdskapellet. Jeres bedemand vil i samarbejde med jer finde frem til den ønskede ceremoni.

Hos Bedre Begravelse er vi eksperter i at skabe en unik, bæredygtig eller traditionel begravelse eller bisættelse, der er efter familiens ønsker uden at koste en formue. Ring og aftal et møde i dag.

Der kan også hurtigt og simpelt bestilles bedemand gennem vores online selvbetjening, det er fleksibelt og der spares 5.000 kr. på jeres bestilling og opnå laveste mulige CO2-aftryk.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33