Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand på Christianshavn

Vælg en bedemand med 20.000 tilfredse familier i København.

Bedemand i København med egne begravelsesforretninger

Vælg en begravelses forretning, der igennem 10 år har tilbudt begravelsesservice i hele København. Vores bedemand kan være fremme på adressen for personlige møde inden for en time.

Vi kan også ankomme i rustvogn eller blot for en uforpligtende drøftelse af situationen og mulighederne for gennemførsel af en højtidelighed fra Vor Frelser Kirke, Christians Kirke eller Sundby Kapel.

Alle bedemænd er uddannede, da det er vigtigt for os, at alt forløber præcis som forventet. Bestil os online eller lad en erfaren bedemand rådgive på et møde og varetage begravelsen på Christianshavn.


Per Holm er ledig på tlf. 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand i København for samtale lige nu

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per til en uforpligtende samtale over telefonen. Ellers få gavn af Pers 10 års erfaring som bedemand i Københavns Kommune til et personligt møde inden for få timer.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Lad Christian dele ud af sin mangeårige erfaring med især begravelser fra Sundby Kirkesal eller bisættelser fra Vor Frelser Kirke og Christians Kirke på Christianshavn.

  70 25 25 33

Bæredygtighed: Bestil 100% klima-kompenseret online og få adgang til økologiske kister og urner. Som et tilvalg, kan også rustvognskørsel og brændingen på Sundby Krematorium CO2-neutraliseres.

Få møde eller gå efter bedste pris. Vælg med fordel vores standard danske hvide kiste, der også indledningsvis kan bestilles over telefon. Ring lige nu for aftale om et møde og mulighed for bestilling på kredit.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig højtidelighed på eksempelvis Vor Frelser Kirkegårdskapel med præst, bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Christians Kirke, køres afdøde i rustvogn til Sundby Krematorium, så en askeurne afslutningsvist kan nedsættes på Vor Frelser Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med ceremoni i Vor Frelser Kirke, hvor I får udleveres en sø-urne på krematoriet efterfølgende, som kan benyttes til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemanden har påklædt og lagt afdøde i kisten, er der lagt tid ind til en sidste afsked og fremvisning i kiste, inden rustvognen kører til Sundby Krematorium.

100% klima-kompenseret

 Spar mest CO2 og 5.000 kr. ved blot at benytte din computer, tablet eller mobil for at starte en onlinebestilling. Sid nu derhjemme i ro og mag, imens du bestiller.

Bestil din bedemand online

Udfyld vores e-mærkede og CO2-neutraliserede onlinebestilling og afvent vi vil kontakte dig inden for 15 minutter efter bestillingen er startet, for samtale om ønsker til forestående begravelse.

Når vi i løbende dialog har arrangeret ønskede begravelse eller bisættelsen, sender vi et link på e-mail, hvor alle aftaler kan bekræftes og du kan vælge urne, blomster og gravsten.

Betalt billigst med kort eller køb på kredit og modtag en begravelsesplan og faktura på forkant af den arrangerede ceremoni. Vi klarer alt papirarbejdet og søger begravelseshjælpen.

Få besøg inden for to timer

Sidder I samlet som familie og foretrækker vores personlige fremmøde, kan vi komme til et personligt møde i hele Haderslev Kommune for drøftelse af en begravelse eller bisættelse i Vojens.

Hvis I bliver enige om forløbet, er det muligt at indgå en aftale på samme møde. Vi sigter altid efter at imødekomme ethvert behov der måtte være, inden for hvad Folkekirken giver os af rammer.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33