Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand på Nørrebro

Vælg en bedemand med 10 år erfaring på Nørrebro, der gerne kommer besøg for samtale.

Lokal bedemand på Nørrebro med 20.000 tilfredse familier

Vælg en begravelses forretning der med 10 år erfaring og egne butikker, kan give jer en tryg guide igennem en bisættelse fra Simions Kirke eller begravelse på Assistens- eller Bispebjerg kirkegård.

Få adgang til økologiske produkter, herunder kiste og urner, og du sparer mest online. Den eneste forskel er, vi også kan erstattet bedemandens hjemmebesøg med en e-mærket online-bestilling.

Udgangspunktet for os er, at vi altid yder fuld service. Vi klarer alt det praktiske vedrørende ceremonien og håndterer alt papirarbejde. Rustvogn og bedemænd kan være fremme inden for tre time.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg ledig bedemand for samtale

Per Holm

Ledig for samtale: Har kontor i Brøndby og har 10 års erfaring som bedemand på Nørrebro. Ring for gratis rådgivning eller få Per på besøg for en uforpligtende samtale i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Har kontor på Bispebjerg bakke og er til rådighed for samtale og akut assistance, hvis der er behov for afhentning i privaten eller i De Gamles By på Nørrebro.

  70 25 25 33

Produkter: Få adgang til økologiske produkter, herunder kiste og urner, der kan suppleres med CO2-neutraliseret kørsel i rustvogn og energiforbruget for gennemførsel af en brænding på Bispebjerg krematorium.

Pris: Bestiller du online, sparer du mest. Den eneste forskel er, vi har erstattet bedemandens hjemmebesøg med en e-mærket og 100% klima-kompenseret online-bestilling.

Knowhow: Vi har stor erfaring med især afholdelse af islamiske begravelser med vask i moskeen eller på kapellet før jordfæstelse på kirkegården - både med eller uden ceremoni i kapellet.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig højtidelighed eller borgerlig ceremoni fra Bispebjerg Sdr. Kapel, bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i f.eks. Anna- eller Kingo Kirke køres kisten afslutningsvis til Bispebjerg krematorium, så der efterfølgende kan nedsættes en urne på Assistents kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med kirkelig ceremoni i f.eks. De Gamle Bys Kirke. Her er der blot den forskel, at i som pårørende efterfølgende får en sø-urne udleveret på krematoriet for spredning.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter Ilægning på privatadresse eller et af Nørrebros plejehjem, er der afsat tid til en sidste afsked ved kisten og rustvognen, inden kørsel til Bispebjerg krematorium for brænding.

100% klima-kompenseret

 Gør som 20.000 andre familier – bestil online og spar også 5.000 kr. på bedemanden. Forvent fuld service blot uden katalogmøde.

Spar 5.000 kr. på bedemanden

Hos os kan du bestille begravelsen eller bisættelsen online. Det giver mulighed for at sidde i hjemlige omgivelser og indtaste ønskerne for ceremonien. Start bestillingen uforpligtende og helt gratis.

Forvent vi kontakter dig inden for 15 minutter for videre drøftelse over telefon, hvor du afslutningsvist underskriver alt med brug af NemID. I løbende dialog får vi som erfarne bedemand alt på plads.

Online vælger du blomster, kiste, urne og gravsten. Her kan du betale billigt med kort, og samtidig mulighed for at bestille på kredit. Modtag en detaljeret plan over begravelsen og en samlet faktura, der giver et overblik over omkostningerne.

Fremme i KBH N inden for 1 time

Hvis det er første gang, du eller I som samlet pårørende står over for at skulle arrangere en begravelse, kan det skabe tryghed at få besøg af bedemanden. Ring hele døgnet for aftale.

Alle vores bedemænd har mange års erfaring, og de er klar til at besvare ethvert spørgsmål. Bedemanden kan også rådgive om lokale muligheder og hjælpe med at tilpasse ceremonien til budgettet.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33