top

 
.
Begravelse

Efter højtideligheden bærer familien ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

Bedemand arrangerer alt
Hvid begravelses kiste
Iklædning i tøj og ilægning
Aftaler præst/kirke/gravsted
Anmeldelser til myndigheder
Ansøger begravelseshjælp
Rustvognskørsel, 1x15 km.

Fra: 7.406,-
Uden ceremoni: 6.913,-

Læs mere

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

Forvent fuld service
Dansk hvid basis kiste
Iklædning og ilægning i kiste
Aftaler kirke/præst/kirkegård
Laver al papirarbejdet
Dansk Ø-urne eller Sø-urne
Rustvognskørsel 2x15 km

Fra: 8.903,-
Uden ceremoni: 7.808,-

Læs mere


 
15.000 tilfredse familier
Spar 5.000,- på lokale Amager bedemand


Ring 70 25 25 33

 

Billigste fuld-service bedemand på Amager

Døgnservice: Få vores lokale og lokalkendte bedemand i telefonen eller på hjemmebesøg for personlig samtale på hele Amager. Bedemænd og rustvogn kan være fremme inden for få timer på hele Amager.

Egne ansatte: Lad efterfølgende vores bedemænd på Amager arrangere en højtidelighed i f.eks. i Dragør kirke, Tårnby kirke eller Kastrup Kirke – eller en borgerlig handling fra Amager hospital eller Sundby kapel ved Filipskirken.


Bedemand Per Holm på Amager og Storkøbenhavn
Bedemand, Per Holm
Telefon, Amager: 70 25 25 33


 

 
Bedemand Peter Holm i Ørestad på Amager

Peter Holm har erfaring fra 1.200 begravelser og er instruktør på bedemandsuddannelsen. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Per Holm er ledig for samtale på Amager inden for tre timer

Per Holm er vagthavende bedemand og har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring lige nu på tlf. 70 25 25 33 for samtale.

Bedemand Christian Holm

Bedemand Christian Holm har som ældste søn flere end 1.700 begravelser bag sig. Træffes på tlf. 70 25 25 33 lige nu.

Vi yder døgnservice på Amager

Bedemandens kontor

Bedre Begravelse Amager.
Robert Jacobsens Vej 93
2300 København S
Telefon: 32 86 00 23

Vagthavende, Peter Holm


 

 

 

Derfor er vi Amagers billigste lokale bedemænd

Spar 5.000,- på lokale bedemand: Benyt vores syv simple trin her på hjemmesiden, indledningsvis kun for papirarbejde og valg af kiste. Ring på Amager hele døgnet på 70 25 25 33 for en uforpligtende samtale, unikt tilbud, hjælp til bestillingen eller hvis du/I ønsker hjemmebesøg for personlig samtale. Ellers vil Amagers lokale bedemand kontakter dig/jer inden for 15 minutter, efter du har færdiggjort de syv trin i bestillingen.

Når bedemanden har arrangeret med præsten i f.eks. Solbjerg kirke, Filips kirke eller borgerligt fra Sundby kapel, sender vi et link til en bekræftende onlinebestilling. Her er det muligt at bekræfte begravelseshandlingens på Amager i detaljer, samt vælge blomster, gravsten og urne. Afslutningsvis vises en komplet økonomisk oversigt - med mulighed for køb på kredit i op til 90 dage.

Bemærk at Bedre Begravelse er e-mærket, og det er først når vores bekræftende bestilling er gennemført, eller en faktura er udstedt på baggrund af et hjemmebesøg på Amager, at en endelig aftale er indgået. Som eksaminerede bedemænd udfører vi afslutningsvist alt nødvendigt papirarbejde og ordner også for ansøgning og udbetaling af den korrekte begravelseshjælp.

 

Bedre service findes ikke. Super service, meget hjælpsomme, imødekommende og man skal slet ikke tænke selv. Prismæssigt som forventet.

af  Karin Bøgesø Jønsson, handling i Kastrup Kirke
Trustpilot bisættelse i Kirke
 

 

 

 
Bedemand og dame Christine Nielsen dækker Amager med begravelsesservice

Christine Nielsen har erfaring fra flere end 1.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 9.00-15.00.

Amager specialist i begravelseshjælp og støtte ordninger, Claus Møbius

Claus Møbius er regnskabschef og specialist i begravelseshjælp. Ring på tlf. 70 25 25 33 på hverdage kl. 8.00-16.00.

Bedemand Annelise Andersen, Amagers lokal bedemand for Bedre Begravelses i Kongelunden på Amager

Annelise Andersen har stået for flere end 2.000 begravelser. Ring på tlf. 70 25 25 33 for samtale på hverdage kl. 8.00-16.00.

Lad vores Amager bedemand oprette bestillingen

Døgnservice: Kunne du foretrække en onlinebestilling, men gerne lige først have en samtale med vores Amager bedemænd - herunder om priser, ring hele døgnet på telefon 70 25 25 33

Lad os indtaste gratis alle information for ønskede begravelseshandling - og få efterfølgende et hjemmebesøg for personlig samtale om planlagte handling i Sundkirken eller Solvang kirke, samt bestilling af tilhørende kiste, blomster, urne og gravsten

Ønskes størst besparelse på en begravelse eller bisættelse på Amager, kan vi fremsende et link til en bekræftende bestilling, der erstatter hjemmebesøget praktiske beslutninger.

Lad bedemanden på Amager indtaste alle informationer for bestilling af bedemand på Amager

 

 

 

Vi kan være fremme inden for en time på Amager

 

Bedre Begravelse Amager tilbyder døgnservice. Hvis du og din familie foretrækker personlig betjening kommer vores bedemænd på Amager gerne på hjemmebesøg til en samtale. 

Vi indgår selvfølgelig først en begravelsesaftale når alle parter er enige. I betaler ikke for besøget, hvis I ikke vælger vores bedemand på Amager.  

Vores bedemænd på Amager har stor erfaring og møder jer med ro og kompetence. Det er vigtigt at få sagt ordentlig farvel til sine kære, og derfor prioriterer vi at pårørendes ønsker imødekommes.

Bedemand Amager - Ørestad, Stævnen

Vores kontor ligger naturskønt på kanten af Amager Fælled på Robert Jacobsens Vej 93 overfor den velkendte bygning 8-tallet. Du er altid velkommen til at komme forbi i kontorets åbningstider, eller når du har aftalt et møde. 

En samtale ansigt til ansigt kan ofte afklare de spørgsmål, du må have. Vi prioriterer din tryghed i situationen højt, og afsætter gerne tid til at sikre rammerne om mødet.

Vi har flere parkeringsmuligheder tæt på kontoret. Du finder offentlig transport til Vestamager metrostation. Men helst kommer bedemanden til Jer for hjemmebesøg. 

Bedemanden i Ørestad Peter Holm