Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand på Amager

Vælg en bedemand med bopæl og butik på Amager, samt 20.000 tilfredse familier. 

10 år med butik på Amager - få møde eller bestil os billigst online

Spar 5.000. Vælg vores begravelsesforretningen på Amagerbrogade. Egne ansatte bedemænd, der kan være fremme inden for tre timer på Amager.

Få en personlig samtale om en bisættelse eller begravelse i f.eks. Sundby Kirke eller Tårnby Kirke, eller en borgerlig handling fra Amager Hospital eller Sundby Kirkegårdskapel ved Filips Kirke.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale og hjælp til opstart af en onlinebestilling – bestilt med op til 90 dages kredit. Og forvent vi ordner alt, også det tilhørende papirarbejde og begravelseshjælpen.


Bedemand på Amager, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Per Holm vil møde jer med ro og 10 års kompetence. Det er vigtigt at få sagt ordentligt farvel til sine kære, og derfor prioriterer Per at pårørendes ønsker imødekommes.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Bedemand Christian Holm har kontor i Københavns centrum, men yder gratis rådgivning over telefon, og sender gerne et tilbud på en økologisk eller billig begravelse på Amager.

  70 25 25 33


Vælg lokale bedemand på Amager

Få en indledende samtale ansigt til ansigt kan ofte afklare de spørgsmål, du måtte have. Vi prioriterer din tryghed i situationen højt, og afsætter gerne tid til at sikre rammerne om mødet.

Ellers bestil os 100% klima-kompenceret online. Vi kan være fremme med en økologisk kiste inden for to timer på hele Amager. Alt rustvognskørsel kan også CO2-neutraliseres, samt kremering ved en bisættelse


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i kirke eller ceremoni uden benyttelse af præst fra lokale kapel, bærer familien kiste ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i kirke eller lokalt kapel, køres afdøde i kiste til lokalt krematorium, så der godt 14 dage efter kan nedsættes en urne på et familiegravsted eller i de ukendtes fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er reelt set en bisættelse, men med den ene forskel, familien nu udleveret en økologisk sø-urne, der kan åbnes for askespredning af afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og lægger i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegård for jordfæstelse.

Bæredygtig begravelse

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en 100% klima-kompenseret online-bestilling. Vi kontakter dig inden for 15 minutter for videre telefonisk dialog.

Spar 5.000,- på bedemanden

Erstat bedemandens hjemmebesøg med en simpel online-bestilling. Få ubegrænset adgang til rådgivning og løbende dialog over telefon, mens blomster, gravsten og urne alt sammen er noget du bestiller online - med mulighed for køb på kredit i op til 90 dage. 

Vi ansøger om begravelseshjælp, og arrangerer den ønskede begravelse i kiste eller bisættelse for urne med ønsket Amager-præst i f.eks. Solvang Kirke, Filips Kirke eller borgerligt fra Sundby Kapel.

Kunne du foretrække en online-bestilling, men vil du gerne først have en samtale med vores Amager bedemænd - herunder om priser - kan du ringe hele døgnet. Du kan også vælge at starte på telefonen, og efterfølgende få et personligt møde for begravelsessamtale, hvis du foretrækker dette fra vores service som bedemænd.

Ønskes størst besparelse på bedemand, kan vi fremsende et link til en bekræftelse af din bestilling, der erstatter bedemandens hjemmebesøg. Online træffes de nødvendige praktiske beslutninger og handlingen arrangeres og bekræftes f.eks. Kastrup Kirke, Allehelgens Kirke, Nathanaels Kirke eller kirken i Ørestad på Amager.


Vælg øens bedste bedemand

Den rigtige afsked er meget individuel. De fleste vælger stadig den klassiske ceremoni fra kirken, men det er meget forskelligt. Tanker, ønsker og ikke mindst forventninger til os som lokale Amager-bedemænd. 

Lad os få en personlig samtale, så vi sammen sikrer den sidste afsked sker efter afdødes ånd - dette traditionelt i Dragør kirke, bæredygtigt på Christianshavn eller billigst muligt fra Sundby eller Kastrup Kapel.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33