Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Dragør

Ring hele døgnet for uforpligtende dialog og få vores 10 års erfaring med begravelser i Dragør.

Mød os i en af vores to forretninger på Amager og spar 5.000,-

20.000 tilfredse familier: Få bedemænd med egen  begravelses forretninger på Amager. Ring hele døgnet for uforpligtende samtale, gratis rådgivning eller hjælp til opstart af en onlinebestilling.

Få vores bedste begravelsesservice, der tilpasser hver bisættelse eller begravelse efter jeres ønsker. Vores lokale bedemænd er alle uddannede og klar til at imødekomme og drøfte jeres tanker på et møde.

Døgnservice: Forvent fuld service omkring begravelsen i Dragør, hvor vi tager hånd om alt det praktiske og kan være fremme inden for tre timer i rustvogn og ønskede kiste for ilægning på hele Amager.

Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per til en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet, eller på et besøg inden for en time på hele Amager. Få nytte af Pers 10 års erfaring som bedemand i Dragør.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Lad Christian dele ud af sin mange års erfaring med især handling fra St. Magleby Kirke og Dragør kirke, men også familie ceremonier fra Sundby eller Kastrup kapel.

  70 25 25 33Bestil et personligt møde eller brug vores e-mærket online-bestilling, der også giver en 5.000 kr. besparelse. Gør det for pengenes skyld eller klimaet, idet online bestillingen giver et mindre CO2-aftryk.

Hvis vi ikke skal køre i bil og sparer en del arbejdstimer, giver det både mindre miljøbelastning og mindre tidsforbrug. Derfor er vi det billigere på levering af samme service, produkter og rustvogne i Dragør.

Få adgang til dansk økologisk kiste, danske urner, lokale blomster og CO2-neutraliseret brænding på Sundby kapel. Ellers går efter bedste pris, hvor vi giver prisgarant laveste mulige pris på hele Amager.

Ring hele døgnet til bedemanden på Amager, hvor afdelingen dagligt betjenes af bedemand Peter Holm, der er tidligere instruktør på bedemands uddannelsen. Ring lige nu for gratis rådgivning.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig handling i eksempelvis Dragør Kirke, bærer I som samlet familie, kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse af afdøde i gravstedet i direkte forlængelse af højtideligheden i kirken.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig handling i eksempelvis St. Magleby Kirke, køres afslutningsvist til brænding på Sundby kapel, så der efterfølgende kan urnenedsættes på familie- eller ukendt gravsted.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres som en traditionel bisættelse i Dragør kirke, hvor I som familien blot får sø-urne udleveret på krematorium, der er designet til spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

: Efter ilægning på privat adresse, plejehjem eller Amager hospitals kapel, er der mulighed for fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Start med at udfylde vores første trin i den e-mærket online-bestilling, og herefter ringer bedemanden inden for 15 minutter for videre dialog over telefon.

Spar mest ved online-bestilling

Det er muligt at bestille begravelseshandlingen i Dragør online og spare 5.000 kr. Online-bestillingen giver familien mulighed for at sidde hjemme i trygge rammer og vælge de ydelser, der ønskes og behøves.

Få adgang til at vælge en dansk økologisk kiste, bionedbrydelig urne og blomster fra jeres lokale florist i Vissenbjerg, samt gravsten fra danske stenhuggere. Betalt billigst med kort eller køb på kredit.

Afslutningsvist vil I modtage en samlet begravelsesplan. Det sikrer, at I er med i hele processen og føler jer trygge. Samtidig fremsender vi en samlet faktura for at skabe overblik over omkostningerne.

Få bedemanden i Dragør på besøg

Hvis du eller I som familie foretrækker et personligt møde, kommer vi gerne på besøg. Bedemanden kan være fremme i hele Dragør kommune inden for 30 minutter for samtale, eller i rustvogn inden for to timer.

Hos Bedre Begravelse bliver du mødt med forståelse, og det er vigtigt for os at yde en venlig service. Vores lokale bedemand i Dragør har kendskab til området og kan fortælle om de muligheder, der findes.

Det kan være I ønsker en kirkelig handling i Dragør Kirke eller måske en borgerlig ceremoni fra Sundby eller Kastrup kapel. Uanset hvad I ønsker, står bedemanden i Dragør klar til at give kompetent rådgivning.

På mødet vil bedemanden tale begravelsesceremonien igennem med de pårørende. Vi indgår kun en aftale, hvis alle er enige om, hvad vores begravelsesservice skal indeholde, samt vores faktura er accepteret.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33