Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Kastrup

10 års erfaring som bedemand i Kastrup. Ring for gratis rådgivning eller møde for samtale i dag.

Også billigste bedemand i Kastrup med 20.000 tilfredse familier

Vælg en begravelses forretning, der i 10 år har været lokale bedemænd på Amager. Derfor kan vi også være fremme i Kastrup inden for kun 30 minutter for en uforpligtende samtale.

Vi tilbyder alle typer for begravelser, hvor du får adgang til økologiske produkter for en begravelseshandling i Kastrup Kirke eller en borgerlig ceremoni i Kastrup Kirkegårdskapel uden præst.

Ring hele døgnet for aftale om et møde, gratis rådgivning eller hjælp til opstart af en onlinebestilling. Ellers indtast selv nemt informationer og vi kontakter dig inden for 15 minutter, for videre dialog.


Bedemand på Amager, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Vælg bedemand Per der med sine mange års erfaring i Kastrup, står til rådighed med uforpligtende samtale hele døgnet. Ellers få Per Holm på besøg.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Har speciale i alternative bisættelser og begravelser. Dette er en god egenskab, når pårørende ønsker en unik ceremoni fra eksempelvis Kastrup Kapel uden præst.

  70 25 25 33


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i f.eks. Kastrup Kirke eller fra Kastrup Kirkegårdskapel bærer de pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i f.eks. Tårnby Kirke eller Korsvejens Kirke køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på Kastrup Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres reelt set som en klassisk bisættelse, hvor I som pårørende får udleveret en økologisk sø-urne, hvor asken efterfølgende kan spredes fra egen båd i Øresund.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemanden ankommer inden for to timer, afdøde iklædes og lægges i kisten. Der der afsat tid til en sidste afsked ved rustvognen, før der køres til Sundby Kapel for kremering.

Spar mest på bedemanden

 Bestil via telefon eller online og spar 5.000 kr. Bestiller du selv 100% klima-kompenseret online, ringer vi dig op indenfor 15 minutter for videre telefonisk dialog.

Bestil din bedemand online

Online kan du hurtigt og fleksibelt beskrive, hvordan du ønsker at bisættelsen eller begravelsen skal foregå i Kastrup Kirke eller uden præst fra kirkegårdskapellet.

Vi yder fuld-service under hele planlægningen af begravelsen eller bisættelsen. Dette indebærer blandt andet, at vi tager vare på alt papirarbejde helt hen til skifteretten og begravelseshjælp, hvis det ønskes. 

Vælg urne, blomster og gravsten online, når vi har arrangeret hele begravelseshandlingen. Betal billigst med kort eller vælg kredit – og modtag en begravelsesplan og faktura som en garanti for, at alt bliver som ønsket.

Få besøg inden for to timer

Vores Kastrup-bedemand kommer gerne på hjemmebesøg inden for 30 minutter. Ved besøget afstemmes ønsker for den forestående begravelse. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, hvis vi kan blive enige om handlingen og vores fremsendte faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33