Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Vanløse

Ring for rådgivning over telefon eller få en bedemand med 20.000 tilfredse familier på besøg.

Få 10 års erfaring som bedemand i Vanløse på et møde i dag

Vælg en begravelses forretning med egne bedemænd. Vores lokalkendte Vanløse-bedemænd kan være fremme hos jer inden for en time - og ankommende i rustvogn inden for tre timer.

Lad vores bedemand i Vanløse hjælpe med at arrangere en ceremoni i eksempelvis Vanløse eller Hyltebjerg Kirke. Vi kan også planlægge en borgerlig bisættelse uden præst fra Søndermark Kapel.

Vi er tilgængelige døgnet rundt, kan bestilles online eller ring for aftale om et uforpligtende hjemmebesøg for personlig samtale i dag. Gå efter økologi, laveste pris og bestil gerne med op til 90 dages kredit.


Bedemand i Vanløse, Per Holm
Ring for rådgivning: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vagthavende bedemænd klar til samtale

Per Holm

Vagthavende bedemand: Lad Per dele ud af sin 10 års erfaring som bedemand i Vanløse. Få en uforpligtende samtale på telefonen eller få hans besøg i hele Københavns kommune i dag

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian der har erfaring med afholdelse af ceremonier i også Adventskirken og Hyltebjerg Kirke – både traditionel, økologisk eller til lavpris med et stramt budget.

  70 25 25 33


Derfor os som bedemand i Vanløse

Få adgang til økologiske produkter, herunder kiste og urner, der kan suppleres med CO2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og energiforbruget for gennemførsel af en brænding på krematorium.

Bestiller du os online, sparer du også mest. Den eneste forskel er, at du erstatter bedemandens hjemmebesøg for katalogfremvisning, med en 100% klima-kompeneret online med kort og køb på kredit.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter borgerlig eller kirkelig handlingen i f.eks. kirkegårdskapellet bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen, hvor der afslutningsvis vil foregå jordfæstelse af kisten.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Vanløse eller Hyltebjerg Kirke køres kisten i rustvogn til Bispebjerg krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en askeurne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med ceremoni i eksempelvis Adventskirken, men hvor der ikke nedsættes på en kirkegård. Derimod en sø-urne der benyttes for askespredning til havs.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemand har iklædt og lagt afdøde i kiste i privaten eller plejehjem inden for to timer, er der afsat tid til fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen inden kørsel til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil begravelsen online og spar ikke kun mange penge, men også klimaet for en masse kørsel ved afholdelse af møde og katalogfremvisning.

Bestil Vanløses bedemand online

Få selv et overblik over vores forskellige ydelser og produkter. Det giver mulighed for at sidde derhjemme ved egen computer med familien og tage beslutningerne uden hast.

Ring hele døgnet for indtastningsservice eller start selv vores e-mærkede online-bestilling og forvent kontakt inden for 15 minutter. Her vil vi guide dig og gennem løbende dialog få alt på plads.

Modtag et link for bekræftelse af alle aftaler, samt urne, blomster, kiste og gravsten. Betalt billigst med kort eller køb på kredit. Modtag dermed en samlet faktura på forkant af ceremonien, hvilket giver ro.

Personlig samtale i dag

Som lokale bedemænd kommer vi meget gerne på hjemmebesøg i Vanløse og hele Københavns kommune. Her kan vi sammen drøfte jeres situation og begravelseshandlingen i kirke eller fra kapel.

En personlig samtale med bedemanden kan være med til at skabe tryghed og ro omkring ceremonien.Med vores 10 års erfaring kan vi besvare alle spørgsmål og yde rådgivning om mulighederne i Vanløse. Når vi har arrangeret alt, modtager du en faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33