Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Rødovre

Spar 5.000,- vælg en bedemand med danske økologisk produkter og 20.000 tilfredse familier.

Økologisk og lokal bedemand med 10 års erfaring i Rødovre

Vælg en bedemands forretning med egne lokale bedemænd og rustvogne. Vi yder service døgnet rundt i hele Hovedstaden, og kan derfor kan være fremme for samtale i Rødovre inden for en time.

Ring for aftale om møde for personlig betjening og rådgivning. Det er også muligt at arrangere begravelsen i Rødovre Kirke eller bisættelsen fra Grøndalslund Kirke online og spare 5.000 kr. på os som bedemænd.

Kontakt os hele døgnet. Vi tager os af alle administrative opgaver og garanterer bedst mulige begravelsesservice, uanset om den bestilles online, på telefon eller et møde for personlig betjening.


Bedemand i Rødovre, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Få gratis rådgivning i Rødovre lige nu

Per Holm

Ledig for samtale: Få Per i samtale og lad ham dele ud af sin 10 års erfaring som bedemand i Rødovre. Per kan være fremme for samtale inden for en 1 time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian Holm, hvis begravelsen i Rødovre skal være unik. Få rådgivning om økologiske kister og muligheder for god afsked i Rødovre.

  70 25 25 33


Gå efter økologi eller bedste pris

Vi leverer den samme gode service, uanset om du foretrækker en personlig samtale med bedemanden eller ønsker bestille klima-kompenseret online. Vælg en økologisk kiste eller vores billige basiskiste.

Det er også muligt at CO2-neutralisere rustvognskørslen, hvis man ønsker en bæredygtig bisættelse fra eksempelvis Hendriksholm kirke, samt muligt at CO2-neutralisere brændingen på Glostrup Krematorium..


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Grøndalslund Kirke eller borgerligt fra Søndermark Kapel, bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Rødovre Kirke, køres kisten til Glostrup Krematorium for brænding, så der kan nedsættes en urne i familiegravstedet eller i ukendt fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Handlingen kan afholdes som en bisættelse i Hendriksholm Kirke, men hvor forskellen ligger i, at I som familie nu får en sø-urne udleveret, så der kan askespredes over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning i tøj og ilægning af afdøde i kiste i privaten eller på plejehjem, er der lagt tid ind for både fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Start en e-mærket bestilling på under to minutter og spar mest – især til fordel for klimaet ved mindre behov for kørsel for afholdelse af møde.

Bestil begravelsen online

Lad os over telefon arrangere den foretrukne begravelse; kirkelig begravelse fra eksempelvis Rødovre Kirke eller borgerlig fra Søndermark Kapel, hvor det eneste du må undvære, er bedemandens personlige besøg for katalogfremvisning.

Når bedemanden har arrangeret alt med præsten og på kirkegården, modtager du et link til bekræftelse, hvor du kan se på lokale blomster, bornholmske og jyske urner samt danske gravsten.

Betal billigt med kort eller køb på kredit. En samlet begravelsesplan fremsendes med alle informationer omkring højtideligheden i eksempelvis Grøndalslund kirke, samt samlede faktura.

Besøg på hjemmeadressen af bedemand i Rødovre

Der vil ofte være mange overvejelser i forbindelse med et dødsfald. Hvis I ønsker at gennemgå jeres tanker personligt, kan dette selvfølgelig arrangeres for afholdelse inden for en time i hele Rødovre Kommune.

Under besøget drøfter vi situationen og de store linjer om den forestående begravelse eller bisættelse. Først når vi har arrangeret alt og du accepteret faktura, vil en aftale blive indgået om vores service.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33