Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Brønshøj

Ring hele døgnet for aftale om møde for drøftelse og spar 5.000,- på bedemand i Brønshøj.

Planlæg begravelse i Brønshøj og få 10 års erfaring som bedemand

20.000 tilfredse familier: Vælg en begravelses forretning, med egne bedemænd. Lad vores lokale bedemand arrangere begravelsen eller bisættelsen i f.eks. Brønshøj Kirke eller den moderne Bellahøj Kirke.

Og i forbindelse med planlægningen af en begravelse eller bisættelse kommer bedemanden i Brønshøj meget gerne forbi dig til en samtale, eller du kan bestille ceremonien online på vores hjemmeside

Døgnservice: Ring  for gratis rådgivning. Vælger du personligt møde, så kan vi ofte være hos dig inden for en time efter dit opkald – mens rustvogn og kiste kan være fremme inden for tre timer.

Bedemand i Brønshøj, Per Holm
Døgnservice telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vores vagthavende bedemænd i Brønshøj

Per Holm

Ledig for samtale: Per er senior bedemand og er lige nu ledig for en samtale. Ring for gratis rådgivning eller bestil til et uforpligtende møde i privaten.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har speciale i alternative og unikke begravelser. Bestil online og har du spørgsmål undervejs, er yder vi døgnservice på telefon.

  70 25 25 33Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i kirke eller ceremoni uden benyttelse af præst, bærer familien ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed eksempelvis Brønshøj kirke, køres til Bispebjerg krematorium, så der godt 14 dage efter kan urnenedsættes på et familiegravsted eller fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er reelt set en bisættelse, men med den ene forskel, familien nu udleveret en økologisk sø-urne, der kan åbnes for askespredning af afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægning i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før kørsel til krematorium eller Brønshøj kirkegård for jordfæstelse.

Spar mest Co2

 Vælg en bedemand som har klimakompenseret sit strømforbrug og tilbyder CO2-naturalisering af både rustvognskørsel og kremering, hvis ønske om gennemførsel af en bæredygtig bisættelse.

Spar 5.000,- på onlinebestilling

En online-bestilling giver dig mulighed for at klare planlægningen i dit tempo. Du vælger hvor du ønsker at afholde begravelsen eller bisættelsen, f.eks. i Brønshøj Kirke eller fra Sdr. Kapel. 

Når bedemanden og du i løbende dialog har arrangeret ceremonien med præsten, får du en mail. Bekræft alle aftaler online og vil ønskede produkter og tjenesteydelser, dette gerne på kredit.

Afslutningsvis modtager du en samlet begravelsesplan og faktura. Vi ordner desuden alt papirarbejdet og sørger for at søge om begravelseshjælp, så du ikke skal bekymre dig om det.

Fremme i Brønshøj inden for en time

Vi har åben døgnet rundt. Det vil sige, at du kan ringe til os på alle tider af døgnet og aftale et tidspunkt, hvor bedemanden skal komme på hjemmebesøg. Vi kan være fremme inden for en time efter dit opkald.

På hjemmebesøget taler vi om, hvordan det sidste farvel skal forløbe. Her lytter bedemanden til dine ønsker og behov, så ceremonien kan få så personligt et udtryk som muligt.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33