Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hellerup

Vælg møde personlig samtale i Hellerup eller bestil vores lokale bedemand online.

Hellerup bedemand med 10 års erfaring og 20.000 tilfredse familier

Vores erfarne bedemand i Hellerup ved, hvor svært det er at overskue en begravelse eller bisættelse af et menneske, som står en nær.
Derfor hjælper vores bedemænd i Hellerup med alt det praktiske.

Vi giver mulighed for en økologisk begravelse eller bæredygtig bisættelse, der er tilpasset jer som families ønsker, og som også tager højde for økonomien, så det ikke er en hindring for en mindeværdig afsked.

Vores bedemænd i Hellerup garanterer et højt serviceniveau, og vores vi varetager alt administrativt arbejde. Vi hjælper også med at søge begravelseshjælp. Dette gælder uanset, om du bestiller online eller vælger personlig samtale.

Vælg mellem danske begravelsesartikler, der giver mindre transport og derved mindre miljøbelastning. Benyt en økologiske kiste og urne eller vælg vores billige hvide kiste, der også er produceret på Sjælland.


Bedemand i Gentofte, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Vælg at gøre brug af Pers 10 års erfaring som bedemand i Hellerup. Ring for gratis rådgivning om ønsket begravelse eller få Per på besøg for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få Christians erfaringer med begravelse i eksempelvis Jægersborg Kirke med vores danske økologisk kiste, lokal-bestilte blomster og en dansk økologisk urne.

  70 25 25 33


Moderne lokal bedemand i Gentofte

Video: Få en 5.000 kr. besparelse på bedemanden eller vælg vores traditionelle begravelsesservice med møde i forretningen for en samtale. Vi kan være fremme til en samtale inden for en time i Hellerup.

Vores strømforbrug er CO2-neutraliseret, og der kan tilvælges CO2-neutralisering af både rustvognskørsel og brændingen på krematorium, ved ønske om gennemførsel af en bæredygtig bisættelse i Hellerup


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige højtidelighed i f.eks. Hellerup Kirke eller med kun familien fra Mariebjerg kapel, bæres kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Messiaskirken eller Helleruplund Kirke, køres i rustvogn til krematorium, så en urne afslutningsvist kan nedsættes på Mariebjerg eller Ordrup Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med bisættelse fra Gentofte hospitals kapel, hvor en sø-urne efterfølgende kan afhentes på krematoriet, der kan bruges til afsluttende askespredning i Øresund fra båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning og ilægning i kiste inden for tre timer, er der lagt tid ind til sidste fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel til Bispebjerg krematorium for brænding.

Bestil CO2-neutraliseret

 Start vores e-mærket online-bestilling og vent på, vi kontakter dig inden for 15 minutter for samtale og efterfølgende løbende dialog over telefonen.

Spar klimaet - bestil online

I løbende dialog får vi den ønskede begravelses handling lagt fast, så vi kan sende dig et bekræftelseslink på e-mail.

Bekræft online alle aftaler og vælg også blomster til kisten, kranse og buketter til gulvet, en urne og gravsten. Betal billigst med kort eller bestil kredit for betaling efter ceremonien eller skifteretten via boet.

Modtag faktura med det samme og en begravelsesplan, hvor alle detaljer omkring højtideligheden er nedskrevet, så alt kan tjekkes efter, hvilket vil give jer som familie ro til at være omkring hinanden.

Få besøg af bedemand i Hellerup

Foretrækker du et personligt møde med os som bedemænd, har vi forretning i Vangede, og vi kommer derfor gerne på besøg for drøftelse af situation, tanker og forventninger.

Få en bedemænd på besøg inden for ofte en time til en uforpligtende samtale, og såfremt alle er enige omkring resultatet, vil en aftale blive indgået om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33