Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Skovlunde

Ring for gratis rådgivning eller aftale om møde hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Vælg Skovlundes økologiske bedemand med 10 års erfaring 

Få en begravelses forretning, der yder lokalservice i hele Skovlunde og omregn. Få en bedemand i privaten for en samtale inden for kun 30 minutter i hele Ballerup Kommune.

Vælg uddannede og lokalkendte bedemænd, der kender Skovlunde Kirke og har nøgler til få adgang til Ballerup Kapel, hvis der er behov for vores akutte begravelsesservice med rustvogn og økologisk kiste.

Vi yder altid fuld service – så I ikke skal tænke på det praktiske, herunder papirarbejdet frem til skifteretten. Uanset om du bestiller elektronisk eller i forbindelse med hjemmebesøget i Skovlunde, ordner vi alt.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Tre bedemænd sidder klar til samtale i Skovlunde

Per Holm

Vælg Per for en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet. 10 års erfaring som bedemand i hele Ballerup Kommune. Få Per på besøg for personlig samtale i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

Bedemand Christian Holm er ledig ved telefonen lige nu. Christian har 10 års erfaring med især handling fra Skovlunde Kirke eller klassiske begravelser fra Skovvejskirken uden præst.

  70 25 25 33


Både den billigste og mest bæredygtige bedemand i Skovlunde

Bestiller du online, spare du også mest. Den eneste forskel er, at vi har erstattet bedemandens besøg for katalogfremvisning med en 100% klima-kompenseret onlinebestilling for kort og kreditkøb.

Vi yder altid fuld service – så I ikke skal tænke på det praktiske, herunder papirarbejdet frem til skifteretten. Uanset om du bestiller elektronisk eller i forbindelse med hjemmebesøget i Skovlunde, ordner vi alt.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig handling i f.eks. Skovlunde kKrke eller en borgerlig ceremoni fra Skovvejskirken, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Lindehøj eller en af Herlevs kirker køres kisten afslutningsvis til Ballerup Kapel for brænding, så der efterfølgende kan urnenedsættes på familie- eller fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en bisættelse i Skovlunde Kirke, hvor I som familie får udleveret en sø-urne udleveret fra krematoriet, der er designet for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning på privatadresse eller et af Næstveds plejehjem, er der lagt tid ind for både en fremvisning og sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til Ballerup Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Benyt egen computer, ipad eller mobiltelefon til at starte vores e-mærkede onlinebestilling. Forvent vi kontakter dig inden for 15 minutter.

Bestil Skovlundes bedemand online

Når vi i forlængelse af løbende telefonisk dialog, har arrangeret en handling i f.eks. Skovlunde kirke eller borgerligt fra Skovvejskirken uden præst, sender vi dig et link per e-mail til en bekræftende bestilling.

Bekræft alle aftaler online og vælg også lokale blomster, ønskede kiste, en jysk eller bornholmsk urne og en gravsten fra lokal stenhugger. Betal billigt med kort eller bestil hele begravelsen med op til 90 dages kredit.

Modtager en detaljeret begravelsesplan sammen med en samlet faktura. Vi ordner alt papirarbejde, inkl. begravelseshjælp. Du kan trygt regne med at vi ordner alt for ønskede bisættelse eller begravelse.

Fremme inden 30 minutter

Foretrækker du, eller I som familie, lokal assistance, kan vi være fremme i Skovlunde til personlig samtale inden for meget kort tid – også om aften i weekenden og på helligdage for en uforpligtende samtale.

På mødet drøfter vi situationen og afstemmer jeres forskellige ønsker til begravelsen – og kun hvis vi kan blive enige om en bestilling, indgår vi en aftale om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33