Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Søborg

Vælg en bedemand med 20.000 tilfredse familier til et besøg for personlig samtale i Søborg.

10 års erfaring som bedemand med danske økologiske produkter

Vælg en forretning med lokalkendte bedemænd i hele Gladsaxe. Alle vores ansatte bedemænd er alle uddannede, hvilket er din sikkerhed for en god og tryg oplevelse med vores service.

Ofte kan det være svært for de pårørende at overskue alt det praktiske. Derfor tager vi os af alt papirarbejde og søger begravelseshjælp. Rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer.

Vores bedemænd yder fuld-service og klare alt i forbindelse med den ønskede begravelse eller bisættelse. Køb til laveste pris med kort online eller bestil på et hjemmebesøg med op til 90 dages kredit.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg lokal bedemand i Søborg for samtale

Per Holm

Per har 10 års erfaring som bedemand i Gladsaxe og har stor viden om alt fra blomster til begravelse til hvad priserne er på kirkegården for gravsteder.

  70 25 25 33

Christian Holm

Få Christians unikke viden om afholdelse af alternative eller på en anden måde specielle begravelser og bisættelser fra Gladsaxe Kirkegårdskapel.

  70 25 25 33


Vælge en klima bevidst bedemand i Søborg

Få adgang til økologiske kister og urner – og hvis der ønskes gennemførsel af en bæredygtig begravelse, er det muligt både at CO2-neutralisere al kørsel og selve brændingen, ved ønske om en bisættelse.

Foretrækker du at spare mest på bedemanden, kan du med fordel bestille 100% klimakompenseret online. Så er det også muligt at sidde hjemme i rolige omgivelser, som erstatning for vores besøg med katalogfremvisning..


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig handlingen i f.eks. Buddinge Kirke eller Gladsaxe Kirke, bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i forlængelse af højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig handlingen i eksempel Søborg Kirke eller Haraldskirken, køres afslutningsvis Bispebjerg Kapel for brænding, så der kan urnenedsættes på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres som en traditionel bisættelse, hvor I som familien blot får en økologisk sø-urne udleveret på Randers Krematorium. Urnen er designet til spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og lægger i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegård for jordfæstelse.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Vælg den originale online-bedemand, der er år 2010 sprængte bedemandens-monopolet. Siden har 20.000 familie valgt os som deres bedemand.

Bestil Søborgs bedemand online

Som et led i den digitaliserede hverdag, har vi flyttet papirarbejdet over i et digitalt system. Det sparer os som bedemænd arbejdstimer og CO2-forbrug og derfor bliver det billigere for jer som pårørende.

Alt fungerer som du kender det normalt fra en begravelse. Du taster bælot basis-informationerne ind i et vores onlineformular her på siden og kan da afvente vi kontakter dig for videre samtale inden for 15 minutter.

Vælg urne, kiste, blomster og gravsten via 7 simple onlinetrin. Betal billigst med kort eller køb på kredit, og vi fremsender samlet faktura og begravelsesplan, som også er vores bedemænds arbejdsdokument.

Få besøg for en tryg bestilling

Vi kommer også gerne på hjemmebesøg, hvis det foretrækkes. Vi kan i Søborg kan være fremme på adressen inden for tre timer til en personlig samtale, hvor vi starter med at drøfte situationen.

Er det første gang, du skal stå for en begravelse, kan det være rart med personlig rådgivning. På besøget er der rig mulighed for at stille spørgsmål og få rådgivning af vores kompetente bedemand.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33